עבור לתוכן

כדאי לקנות PSP?

Featured Replies

פורסם

כדאי להשקיע 1000 שקל ולקנות PSP??

אף פעם לא יצא לי לשחק בזה, זה כיף? כדאי? שווה?

או שחבל על הכסף

• תגובות 34
  • צפיות 4.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

זה כמו גיימבוי על סטרואידים... כן, זה מאוד כיף והמכשיר ממש ממש ממש איכותי .. המסך מדהים ובנוי היטב. אם יש לך שאלה ספציפית אני אשמח לענות לך.. בעקרון אם אתה רוצה לשחק בכל מקום באיכות גבוהה עם משהו בכיס, זה המכשיר שלך.. אם זה שווה את ה1000 שקל ? כן.. פלאפון של נוקיה בלי כלום עולה היום 2000..

פורסם

כדאי להשקיע 1000 שקל ולקנות PSP??

אף פעם לא יצא לי לשחק בזה, זה כיף? כדאי? שווה?

או שחבל על הכסף

אני לא מסכים שזה שווה את הכסף כי הרבה חברות צד שלישי פשוט מזניחות את המכשיר

חוץ ממשחקי צד ראשון ושני אין הרבה משחקים גדולים שמפותחים אליו

פורסם

לי יש PSP, אני משחק בו בעיקר PES, MANAGER וטקן. גם GOD OF WAR אחלה משחק.

זה אחלה בשבילי ועוזר לי מאוד בנסיעות ומקומות שאין יותר מדי חוץ מזה(מילואים או עבודות שמירה לדוגמא).

לדעתי אתה צריך להסתכל על איזה משחקים אתה רוצה למכשיר ואם אתה חושב שזה שווה לך אז לך על זה.

זה גם טוב לשים עליו סרטים ומוזיקה וכדומה(עם סרטים לא התעסקתי אז אני לא יכול לעזור בזה).

פורסם

מומלץ ביותר. קניתי לפני חודש ב yad2 ב-750 שקל ואני נהנה ממנו מאד מאד.

מומלץ בחום!

פורסם

אני אישית לא ממליץ - שני חברים שלי רכשו PSP, שניהם מבינים לא מעט בקונסולות ושניהם ויתרו על ה-PSP לטובת DS פשוט בגלל של-DS יש הרבה יותר משחקים טובים. אם אתה מחפש מכשיר מולטימדיה יכול להיות שה-PSP יתאים לך אבל במידה ואתה מחפש מכשיר למשחקים, ה-DS עדיף כמעט בכל תחום אפשרי.

פורסם

ואוו ה DS ממש לא מושך לדעתי, המסך שלו קטן ולא אהבתי את הצורה שמשחקים בו.

אהבתי מאוד את ה PSP, במיוחד את החדש בעל המסך היותר איכותי (גירסה 3004) כך שאם אתה קונה לבסוף PSP תקנה את הגרסה הזו, המסך שם יותר טוב ויש עוד כמה אופציות קטנות ששכחו לדחוף ב SLIM.

ממה שראיתי המחיר הוא 1100-1300 ש"ח.

אני משחק לרוב ב PES ו NBA.

GOW היה מעולה לדעתי.

פורסם

חלפינו הבעיה זה במשחקים לא במכשיר

חברות פיתוח פשוט וויתרו אליו כי הוא לא מוכר משחקים

פה ושם יוצאים משחקים לקהל היפני שמקבלים פורט למערב אבל בכללי לDS יוצאים הרבה יותר משחקים טובים

וצורת השליטה ברוב המשחקים זה כמו בPSP לא כל משחק משתמש במסך מגע ובמיקרופון

פורסם

זה נכון שהוא מוזנח, אבל יש המון משחקים טובים לשחק בהם, שיעבירו הרבה זמן.

אני לא יודע איך אנשים אוהבים את הDS, אני לא בעל המחשב הכי חזק שיריץ לי הכל על הגדרות מקסימליות, אבל לDS יש גרפיקה נוראית.

דרך אגב, אם אתה קונה PSP בשביל לשחק בו בחוץ הרבה, אני ממליץ על הסוללה של ה2200MAH (של סוני), אמנם בליטה קטנה בגב המכשיר, אבל זה שווה את זה, ואם אתה צריך נרתיק, ראיתי באמאזון PGP לסלים ו3000 אבל חבל שהם לא שולחים לארץ, שים לב שיש לו כמה זיופים אם אתה מחליט לקנות אחד.

פורסם

ori14 הגרפיקה בDS לא נוראית כי הרבה משחקים הם ב2D

מה שגם מאוד מתאים לנידות

ומשחקים זה העיקר שמדובר בקונסולה ולPSP פשוט לא יוצאים מספיק טובים

החומרה עצמה הרבה יותר טובה רק בלי מספיק משחקים שינצלו אותה

פורסם

נכון גם שאין לו משחקים בטופ, אבל יש לו תמיכה בסרטים ומוזיקה שזה יותר טוב לדעתי...המחיר גם ככה דומה בין ה DS לבין ה PSP.

פורסם

כאחד שיש לו את שניהם אני אומר שPSP לוקח ובגדול! את DS קניתי קודם ובהתחלה די התלהבתי ממנו...כנראה בגלל השליטה עם מסך מגע וכו' אבל מהר מאוד הבנתי שזה לא בשביל (כמו שזה קרה עם ה WII להרבה אנשים ;D)י. אתם שואלים למה? כי זה יותר מתאים למשחקים פשוטים ומזדמנים. אז נכון יש לו מלא משחקים ותאמינו לי שעברתי על הרבה מאוד משחקים (יש לי ACEKARD) ועדיין לא ראיתי משהו שהיתי יכול להגיד WOW...בקיצור לא שווה. הגראפיקה מגעילה, מסכים קטנים, ברוב השמחקים השליטה עם מסך מגע מסורבלת (במיוחד כשאתה שמאלי..), יש WIFI אבל אי אפשר להגדיר אותו בלי משחק(!!!@?) - פשוט מטומטם, גם אם הגדרת WIFI לך תמצא עוד מישוה עם DS כדי לשחק מולטי ::). בשביל סרטים ומוזיקה צריך תוכנות HOMEBREW שגם די מעפנות. זה כמו לראות סרט בפלאפון... בקיצור אחרי שלקחתי את הPSP ביד לראשונה אחרי DS ישר הרגשתי בהבדל! בכל המובנים. אני לא אציין את הייתרונות כי אני מאמין שכולכם מכירים את הPSP.

פורסם

זה תלוי בעיקר במשחקים שיצאו אם כדאי לקנות את זה או את זה (כשכמובן בתור מכשיר מולטימדיה הPSP עדיף).

אבל אני חייב לציין עם כ"כ הרבה זמן לשניהם בשוק - ברוב הז'אנרים לשניהם יש משחקים מצויינים (אפילו דברים כמו JRPG)

מה שכן , לאחרונה בשניהם יש האטה של משחקים טובים באמת ויוצאים לשניהם בעיקר זבל.

ליביו

פורסם

דו מימד מאוד מתאים לנידות?

קרירין, יהיה לך קשה לשחק בGOW בנסיעה בגלל שהגרפיקה היא תלת מימדית?

בנוגע למשחקים, למרות שהPSP מעלה סימני גסיסה, יש המון משחקים טובים ומובטחים עוד כמה.

אני אהיה כנה איתך ואומר לך שאני קיבלתי את הPSP לפני שנה כמתנה ליום ההולדת, הייתי תקוע עם מחשב מעפן שלא סחב כלום על 640X480, ושיחקתי בו המון, משהו כמו חצי שנה, ועכשיו פחות אבל, יש לי משחקים לשחק בהם עכשיו, משחקים טובים.

פורסם

GOD OF WAR זאת הדוגמה שלך למשחק תלת מימדי ?

למשחק יש הרבה אלמנטים של דו ממיד בפועל הוא מה שניקרא פסודו תלת מימדי שזה איפו שהוא בהמצא

ככה שאם המשחק הזה אין בעיה

אבל אם FPS לדוגמה יש הרבה בעיה כי לו רק שהידית האנלוגית מחורבנת גם אין אחת נוספת מה שגורם לשליטה להיות גרועה

יש משחקים שאין בעיות מיוחדות כמו ספורט ומרוצים לדוגמה אבל יש משחקים שממש מסריחים

בכל מקרה אני מעדיף את המשחקים לDS שמדובר בנידות כי משחקים קטנים שגם קל לשמור בהם הרבה יותר מתאימים לרכבת\אוטובוס\תור

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים