פורסם 2009 בינואר 416 שנים טוב אז ככה לא מזמן שיחקתי במשחק הקודם בסדרה Crash of the Titans עכשיו למרות מה שהרבה מבקרים אומרים אני חולק עליהם לדעתי המשחק הקודם היה בינוני מאוד ובMind Over Mutant שיפרו דברים מסוימים והמשחק יותר טוב בכל מקרה אז ככה זה משחק פלטפורמה\פעולה תחשבו גאק אנד דקסטר או ראצאט תשלבו את קראש בפנים +שליטה על יצורים וזה פחות או יותר המשחק בניגוד למשחק הקודם שהיה הרבה יותר מכות הרבה פחות פלטפורמה פה זה הרבה יותר מאוזן בנוסף חלקים גדולים מהמשחק הם במשחקיות 2D או קרוב ל2D וזה מאוד כיף טוב נעבור לחלוקה גרפיקה-טובה מאוד סיגנון גרפי ציבעוני שמתאים מאוד למשחק והכל זורם חלק מוזיקה -נחמדה -אף דבר מיוחד אבל טוב בכל זאת שליטה -מצוינת הכל מרגיש נוח משחקיות -כיפית די מגוונת אבל יכלו לגוון אפילו יותר שיפור מורגש לאומת המשחק הקודם אורך חיים-הבעיה הגדולה של המשחק מאוד קצר 5-6 שעות ועוברים מי שרוצה יכול לעשות משימות בונוס ולנסות לעשות 100% מהמשחק אבל זה לא כיף וגם לא משחק שכיף לחזור אליו אחרי הסיום כל כך לפי מה שקראתי יש מצב קו אופ שיכול להיות נחמד אבל יש לי רק שלט WII אחד אז לא יכלתי לבדוק סיכום סך הכל משחק נחמד הבעיות הגדולות זה אורך חיים קצר ובנוסף יש קצת חזרה לאחור לפעמים שמוריד מהכיף אם היה השכרות בארץ הייתי ממליץ להשכיר בלי זה יש משחקים טובים בהרבה לקניה 70 מתוך 100 בסולם קרירין
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.