עבור לתוכן

אהלן חבר'ה!מה אתם אומרים- Dell studio ST1537 או Dell vostro 1310 או lenovo SL300

Featured Replies

פורסם

קודם כל הרשו לי להגיד תודה- כי זה על הכיפאק שיש מקומות כאלה שיכולים לעזור לפחות מביני עניין- אז ח"ח!

אני די נברתי בחודש האחרון לחיפוש הלפטופ בשבילי כסטודנט לעתיד. אני לא גיימר ולא משחק בשום משחקים או אצטרך גרפיקה גבוהה. סה"כ אני צריך את המחשב לכתיבת עבודות, לגלוש באינטרנט ולראות מידי פעם סרטים.

מכל החיפושים, מה שכתבתי בכותרת פחות או יותר זה מה שמצאתי אבל אני אשמח אם תוכלי להמליץ לי על משהו יותר טוב או שאולי אני בכלל לא מבין מה אני צריך לקנות... בקיצור, אני אשמח אם תוסיפו גם דגמים משלכם...

בגדול, אני חושב שאני לא צריך יותר מ 2-3 GB זיכרון ודיסק קשיח של לא יותר מ 160-250GB (הבנתי שגם ויסטה רץ בזה יפה...), מסך שבין 14 ל 15.4 אינץ'.

יש לי חברים שמבלבלים לי ת'מוח על dual-core, זה כזה קריטי? לא יספיק לי פשוט core לצרכים שלי? ואגב, זה באמת עקרוני שמהירות המעבד תהיה לפחות 2GHZ וזה מוסיף משהו אם זה 2.16 והאם חשוב שאני אקח את זה בחשבון (כמו גם האם המעבד הוא T5850 או T9200)? אני מניח שחשוב גם שהסוללה תהיה חזקה.

ודבר אחרון, העניין של המשקל- מפצירים בי שאני לא אקח מחשב יותר מ 2.5 קילו, זה כ"כ עושה את ההבדל בין 2.4 ל 2.8?

אה, המחיר הוא עד 6,000 ש"ח...

אני מודה מראש לכל המשיבים.

פורסם

קודם כל ברוך הבא!

תראה בסה"כ כל הדברים שאמרת נכונים אין לך צורך ביותר מ 2 ג'יגה או איזה מעבד מטורף.

אבל אתה גם יחסית לדרישות שלך מעמיד סכום מכובד.

אז בקשר למעבד אין כבר מעבד של ליבה אחת כאילו זה לא הולך בתקציב שלך בשקט תקח כפול ליבה ואפילו יישאר לך עודף.

עכשויו בתור סטודנט הייתי ממליץ לך על מחשב בגודל של 13.3-14.1 זה פשוט נוח יותר תשתדל לרדת מה 15.4 ובגלל שאין לך צרכים מטורפים תוכל לקחת מחשב בעל איכות בנייה טובה שיהיה עמיד וחזק.

בקשר לדגמים תכף (אני מקווה) ייכנסו כאלה בעלי ניסיון טוב יותר משלי בדגמים של מחשבים וימליצו לך.

תחשוב על הגודל שאמרתי לך ובמקביל על המשקל כמה שזה נראה פחות חשוב כרגע זה משמעותי אני מבטיח.

בסה"כ בחרת 2 מחשבים טובים ואיכותיים ואני נוטה לכיוון הלנובו זו גרסא עיסקית בעלת איכות בנייה מעולה וגודל מתאים לדעתי, קח בחשבון שבמחשבים כאלה אין פיצ'רים מיוחדים והם לא יפים במיוחד, (לדעתי לא משמעותי רק סתם שתדע).

אם יש לך עוד איזה שאלה אליי בכיף..

פורסם

אם אתה סטודנט שמתכנן לקחת את המחשב ללימודים אני בהחלט מצטרפת להמלצה שלא לקנות מחשב גדול מ-14.1". אני אישית ממליצה על מחשבי 12.1"-13.3" לצרכים כאלו אבל יש מגבלות תקציב בחלק גדול מן הדגמים.

לצרכים הבסיסיים שציינת ממש אין שום צורך במעבד מפוצץ, כל מעבד כפול ליבה יתאים ומהירות מינימום של 2Ghz ממש אינה חיונית.

ה-SL300 הוא אופציה טובה ב-13.3". אין הרבה אפשרויות בגודל הזה. זה מחשב חצי עסקי עם חיי סוללה טובים מהממוצע וניידות די גבוהה. הוא זול מהתקציב שלך ותוכל להרחיב את האחריות עליו לשלוש שנים.

ב-14.1" אתה יכול להסתכל על ה-E6400 של דל שהוא מחשב באיכות הרבה יותר טובה (עסקית מלאה) שגם מגיע עם אחריות של שלוש שנים כסטנדרט ונותן חיי סוללה טובים עוד יותר. ההבדל במשקל אינו גדול מה-SL300 שכן ה-SL300 נמצא בטווח העליון של מחשבי 13.3" מבחינת משקל (הבדל של משהו כמו 200-150 גרם לטובת ה-SL300). הוא הרבה יותר יקר.

http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=715378

פורסם
  • מחבר

תודה על התגובות...

בגדול ללכת לחנות עם האפשרויות שכתבתי למעלה או שיש עוד דגמים שלא הזכרתי?

והאם מוטב לקנות אותם דרך האינטרנט או אולי בחו"ל?

פורסם

אם אתה קונה בארה"ב/ קנדה או מקומות נוספים מסויימים זה סיפור אחר לגמרי ומשנה לחלוטין את ההצעות. המחירים לא זהים או אפילו דומים ותקציב מסויים בארץ זה לא כמו תקציב כזה בארה"ב.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים