עבור לתוכן

עזרה עם תוכנת השיתוף ABC (סוג של ביטורנט?)

Featured Replies

פורסם

הורדתי את התוכנה הזאת ואני לא יודעת מה לעשות עכשיו אמרו לי שכדאי שהיא תעבוד מהר אני צריכה לשנות את הפורטים שלה ל 7000 אני לא מבינה כלום במחשבים אז משהו יכול לעזור לי ולהסביר מה אני צריכה לעשות עם התוכנה ?

ואם באמת צריך לשנות את הפורטים אז יש לי מקסימום פורטים ומינימום את שניהם צריך לשנות ל 7000 או לא ?

תעזרו לי בבקשה ותודה מראש

פורסם

שלום רינה וברוכה הבאה לפורום

אינני מכיר את התוכנה הספציפית לטורנטים אני עובד עם UTORRENT שעד היום נרא לי כקליינט הכי יציב לעניין זה

בגדול את צריכה לכוון את הפורטים הן בתוכנה והן הפניית פורטים בנתב - תני עוד פרטים ונוכל לעזור

כל טוב,

גבריאל

פורסם
  • מחבר

אני לא יודעת איזה עוד פרטים לתת כי אני לא מבינה בדברים האלה אני אפילו לא יודעת מה זה הפורטים האלה בכל אופן אולי את ה יכול הלמליץ לי על תוכנת שיתוף אחרת שהיא טובה וקלה להפעלה ?

פורסם

שוב - אני משתמש ב-UTORRENT אני מאוד אוהב אותה וחושב שהי די קלה לשימוש (מה שגם הרבה מאוד משתמשים בה ויכולים לעזור לך)

יש גם מדריך התקנה בעברית (לא רע):

http://asy.co.il/forums/phpbb/viewtopic.php?t=66

בנוסף הפניית הפורטים נעשית בנתב (ROUTER ) ולא במחשב

הפרטים אותם אני מחפש הם באיזה נתב את משתמשת (אם בכלל) בכדי שאוכל לעזור לך

באופן כללי - פורטים הם כמו מבואות, לכל פורט יש שימוש אחר במחשב (25 לדואל, 21 להעברת קבצים, 80 לגלישה וכו')

מה שתריך להעשות הוא להגדיר בנתב שכל תקשורת שמגיעה על פורט מסויים תופנה למחשב מסויים בתוך הרשת

והכי חשוב - זה בסהכ מחשב אין מה להבהל ממנו - גם אם לא תצליחי להשתמש בשיתוף קבצים לא חרב העולם

כל טוב,

גבריאל

פורסם

שלום רינה וברוכה הבאה לפורוםאני עובד עם UTORRENT שעד היום נרא לי כקליינט הכי יציב לעניין זה

כמו הוא המליץ.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים