עבור לתוכן

נייד קל (13.3"-14.1") לקנייה בארה"ב 1000$+-

Featured Replies

פורסם

שלום,

אני רוצה לקנות לפטופ מארה"ב שחבר יביא לי כשיחזור משם,

הדרישות שלי המחשב הן:

גודל מסך: 13-14 (עדיפות למסך 13")

משקל: כמה שיותר קל, ניתן להתפשר בנושא הזה

זמן סוללה: 4 שעות נשמע לי סביר לגמרי, אשמח אם תהיה אפשרות ליותר

גודל מינימלי של HD: לא יותר ולא פחות 160GB

שיהיה צורב DVD, ושתהיה אחריות בינ"ל

אין צורך ביציאות מיוחדות (למרו שיהיה נחמד אם אפשרי) ואין צורך בבלוטות

מה שחשוב לי מאוד זה שהכרטיס מסך יהיה הכי חזק שאפשרי כדי שיריץ משחקים (WOW, LINEAGE2 וגם יותר כבדים...)

המחשב הולך להיות המחשב שלי לשנים הקרובות עקב מעבר למעונות/דירה שכורה, בגלל זה הדרישה לכרטיס מסך חזק ככול האפשר

בעיקרון חיפשתי קצת מחשבים, בגזרת ה13" מצאתי רק את הSL300 של לנובו שעונה על צרכיי, אודה אם תאירו את עיניי בנוגע למחשבים נוספים,

בגזרת ה14" ראיתי מספר מחשבים, ביניהם T400 של לנובו(בד"כ נוטה לכיוון ה1200$ אבל יש ללנובו קופונים מידי פעם שמורידים את מחירו), R410 של LG, וגם SL400 של לנובו למרות שטיפה לא משתלם לקנות אותו מכיוון שמפרט דומה שלו ושל אחיו בגודל ה13" הוא פחות או יותר אותו דבר...

מבחינת המחיר אני מאוד גמיש, המחיר הרצוי הוא בסביבות ה1000$ אבל אין בעיה לעלות גם בעוד 200$ אם צריך...

תודה על העזרה!

שלומי

פורסם

ה-T400 של לנובו הוא מחשב מצויין, במיוחד אם חיי סוללה זה דבר חשוב מבחינתך (4 שעות זה יותר מהממוצע למחשבים כאלו ולא תקבל את זה ברוב האפשרויות). כמו שאמרת, ב-1000$ יהיה קשה למצוא אותו עם אחריות בארץ. כרטיס המסך בסיסי.

ה-SL300 זה המחשב הכי מתאים לדרישות ב-13.3". כרטיס המסך בסיסי.

ב-14.1" יש גם מחשבים עם כרטיסי מסך חזקים יותר, הם נוטים להיות מגושמים מהממוצע ואין שום סיכוי שתקבל מהם 4 שעות סוללה. אפשרויות כוללות את ה-Asus N80 וה-Asus F8sv

פורסם
  • מחבר

אוקיי,

הורדתי את הF8sv מהאופציות בגלל שהוא מפלטפורמה ישנה יותר וכרטיס מסך מהסדרות הבעייתיות של NV

האם יש אתר כלשהו שאפשר לבנות בו מפרט מותאם אישית לN80vn כי חיפשתי ולא מצאתי, אלא רק מפרטים מורכבים מראש,

ראיתי גם שהמשקל שרשום למחשבים של אסוס הוא 10 פאונד ומעלה (שלפי חישוב זה יוצא 4 קילו+) האם זה הגיוני? או טעות בכתוב?

ושאלה אחרונה,

אם היית צריכה לדרג את 3 הניידים מהטוב לפחות טוב (כמובן בהתאם לצרכים שלי) איך היית מדרגת אותם ולמה?

תודה רבה,

שלומי

פורסם

ה-F8 זו סדרה. אמרתי F8sv אבל למעשה יש הרבה ווריאציות של F8s שחלקן מעודכנות למונטבינה. בדוק את האפשרויות כאן:

http://www.asus.com/products.aspx?l1=5&l2=26&l3=501&l4=0&model=2128&modelmenu=2

את ה-N80 אפשר למצוא ב-CTO. למשל כאן:

http://www.xoticpc.com/asus-n80vna1-p-2533.html

10 פאונד למחשבים הללו זה משקל לא הגיוני. הם צריכים להיות בסביבות ה-2.6 ק"ג. זה אמנם גבוה למחשב 14.1" אבל זה לא מתקרב ל-10 פאונד.

תראה, מכיוון שהדברים שביקשת לא באים ביחד אף פעם אני לא יכולה לשפוט מי מן המחשבים הללו מתאים לך יותר שכן זה תלוי בפונקציה עליה אתה מעדיף להתפשר.

מבין כל המחשבים שציינתי ה-T400 נותן את חיי הסוללה הטובים ביותר והאיכות הטובה ביותר, ה-SL300 נותן את המשקל הנמוך ביותר וחיי סוללה טובי מהממוצע ומחשבי Asus נותנים את יכולת המשחק הגבוהה ביותר. כל אלו הן תכונות שביקשת ורק אתה יכול להחליט מה מן הדברים הללו יותר משמעותי בשבילך.

פורסם
  • מחבר

האסוסנשמע לי מעניין ואני מוכן להתפשר בחלק מהדבריםעד רמה מסויימת,

אבל אני לא מכיר את הלפטופ כל כך, אשמח אם תני את חוות דעתך עליו (במידה ויש לך ;D)

איך המחשב מבחינת איכות בנייה? (אני יודע שאת קפדנית בנושא)

מה זמן הסוללה הממוצע שאני צריך לצפות ממנו?

ולמה התכוונת כשרשמת שהוא מסורבל? רק מבחינהמשקל או בעוד דברים

פורסם

לא ראיתי את ה-N80 בעצמי ולכן אין לי דעה על איכות הבניה, אני מניחה שהיא סטנדרטית צרכנית.

הסרבול הוא מבחינת משקל בעיקר וגם קצת מבחינת העובי והרוחב של המחשב (יש מסגרת עבה למדי מסביב למסך לדוגמא).

זמן הסוללה להערכתי לא יהיה יותר מ-2-2.5 שעות בעבודה קלה (מקובל לבדוק כאלה דברים על בהירות ממוצעת וסוללה סטנדרטית) אבל עדיין אין הרבה דיווחים.

פורסם
  • מחבר

החלטתי בסופו של דבר ללכת על האסוס N80

לפי דעתי יתן לי את המענה הכי טוב לצרכים שלי ומבחינת הגודל/משקל אוכל להתפשר טיפה

תודה על כל העזרה tgolin

את באמת עושה עבודת קודש ;D

פורסם

ממליצה שתקבל הצהרה כתובה מרונלייט על סטאטוס האחריות שלו בארץ לפני הרכישה. תתחדש.

פורסם
  • מחבר

תודה על העצה אעשה זאת

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים