עבור לתוכן

מפרט מבוסס אינטל לגרפיקאי

Featured Replies

פורסם

מספר נושאים שרציתי להעלות במהלך קריאת הת'רד..

ראשית, הכותרת שלך אינה אינפורמטיבית. אנא ערוך אותה בהתאם לכללי הפורום.

לאחר מכן, עניין האמינות וה'בלה בלה' של Ivory. אני חושב שעליך לקנות מערכת טובה בהתאם להמלצות שלנו כאן בפורום ולהתחדש. התגובות כאן שבת'רד דיי מיותרות. במקום להמליץ על שינויים כלשהם ולספר בחסרונותיה וביעילותה של המערכת, הם דווקא החליטו לדבר יותר מידי (כשזה עוד לא נכון) על Ivory. אני לא אומר שהם טובים והכל, אבל מה שאני כן אומר, זה שזה מאוד לא חשוב. כמובן שהאחריות משנה והכל, אבל אני מאמין שזהו אינו תחום עיסוק הפורום והעניין שלנו הוא המפרט דווקא. דווקא המפרט ולא החנות אשר מוכרת אותו.

עניין נוסף הוא אי-ציון השימושים שבמערכת (מלבד התרת רעיון הOC) ובחירה חפוזה במערכת Intel. אם המערכת תשמש למשחק, גלישה ברשת, הורדת קבצים, צריבות ודברים פשוטים שכאלו, אין כל טעם במערכת Intel. הAXP2500+, אשר מקביל ל2.4C, מבית AMD יציג ביצועים זהים לחלוטין והוא יהיה זול יותר ב700ש"ח (600ש"ח על המעבד ועוד כ100ש"ח על לוח האם). ה2.4C משתלם רק לאוברקלוקרים ו.. למרות שאני מתקשה להאמין שזה יצא לפועל, גם לעורכי וידאו, אאודיו וגראפיקה. שימושים כבדים.

בקשתי- עריכת הכותרת. ציון השימושים. מעבר ל-AMD במקרה ואין צורך במעבר למשחקים.

• תגובות 32
  • צפיות 3.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

קניתי!!!!!!! ;D

2.4C

micron 256MB 400MHZ ddr

MSI neo 865EP

w.d 40G 7200 8MB cash עם 3 שנים אחריות הוספתי בשבילו 80 שקלות חדשות!!!

מארז חמוד+ספק 350

ופלופי מעאפן.

כל החבילה עלתה לי 2730ש"ח שזה כולל 4 תשלומים וכמובן הרכבה ללא תוספת ריביות קרדיט

2730 שקל נטו!!!

פורסם

256MB של זיכרון לשם עריכה גראפית? נשמע מזעזע.

הלוח אינו בחירה כ"כ טובה. מבית איזו חברה ספק הכח?

תתחדש בכל אופן. חבל שלא הגבתי קודם. :(

פורסם
  • מחבר

אני כרגע בחופשה מהלימודים ל4 חודשים...לא מתכוון לעבוד על תוכנות הגרפיקה עריכה ותלת מימד בתקופה הזו

כרגע אין לי כסף אז לקחתי רק 256 :-\

יש לי שאלה...האם 256 בסטיק אחד יעבוד? כי ראיתי שכולם לוקחים שתיים של 256 או שתיים של 128...או שאני טועה..

אפשר לדעת מה רע בלוח? אני לא מתכוון לעשות OC

פורסם

הם לוקחים שני זכרונות על מנת להשתמש בDula DDR שנותן שיפור ביצועים לא רע במערכות INTEL. גם אני חושב שאם תכנס חזק לעריכת תלת מימד או ווידאו תצטרך כמות מכובדת של זכרון ואז תוכל לעשות השלמה לסטיק נוסף ולנצל את הDUAL

פורסם

אני יודע שלא יבוצע OC (ובגלל זה התכוונתי להמליץ על AMD). הIS7-E אשר מבית Abit זול יותר. כיצד בידיוק אתה פוסל את הבחירה בו?

אין שום קשר לשני מודולים. אתה בוודאי מתכוון לזיכרון RD-RAM או לניצול הDCD, הלא היא טכנולוגיה אשר משפרת את הביצועים בצורה קריטית מאוד בעת שימושים בשני מודולים ואיפשורה. בכל אופן, תוספת זיכרון היא אפשרית. ולא ענית לי.. מבית איזו חברה הוא ספק הכח?

פורסם
  • מחבר

לגבי הלוח MSI זה מה שיש להם להציע לי וראיתי באתר של טום שהוא בסדר אז אני לא דואג

בקשר לספק...ג'נרי....מאושר אינטל הם אמרו....

אין להם משהו אחר והמחיר שלהם מצויין אז לקחתי סיכון, בכל מקרה בפנטיום 3 800 שלי עשיתי את אותה הטעות והכל בסדר או לפחות ככה נדמה לי... ;D

פורסם

אם לקצר את התגובה שלך.. 'אין להם משהו אחר'.

תראה.. אני לא מאשים אותך שאין להם (לא שאני יודע מי אלו, אבל זה לא מעניין אותי) מגוון רחב של רכיבים, אבל לפחות אל תגיד שהבחירה שלך טובה.

פורסם
  • מחבר

לו כל דבר בחיים היה מושלם....

דאגתי לזיכרון טוב(שישודרג), מעבד מצויין, לוח ממוצע והארד דיסק מצויין

על זה אנחנו מסכימים?

זה הכי חשוב לי ח'ברה ???

פורסם

הכל בסדר גמור. תתחדש.

פורסם
  • מחבר

הציניות שלך ביאסה אותי.

:-\

אבל אני אתגבר ;D

פורסם

לו כל דבר בחיים היה מושלם....

דאגתי לזיכרון טוב(שישודרג), מעבד מצויין, לוח ממוצע והארד דיסק מצויין

על זה אנחנו מסכימים?

זה הכי חשוב לי ח'ברה ???

למה ציניות? אני רציני לגמריי. זיכרון טוב במקרה ואין OC, מעבד טוב, כונן-קשיח טוב, לוח-אם טוב (למרות שיש טוב יותר) וזהו זה. עיקרון ההתנגדות שלי למפרט היא הבחירה במערכת AMD. אני חושב שהיית מסופק בדיוק באותה צורה עם AXP2500+ ו-NF7 של Abit. הביצועים היו זהים והמחיר של המערכת היה זול יותר בכ800-700ש"ח. אבל אם קנית כבר, אז אין מה לעשות, למרות שזוהי עדיין מערכת מעולה שטובה יותר מהAXP2500+ (למרות שזה במעט מאוד, יחסית למחירים). תתחדש.

פורסם

קרה לי משהו דומה לפני כמה ימים כשהלכתי עם חבר לקנות לו מחשב חדש, הלכנו לחנות שכונתית, מעבד 2500, סבבה, לוח אם היחיד שהיה לו זה GA- 7VAX- A שזה לוח מבוסס KT400A, כרטיס מסך היתה אפשרות לGF4MX או GF4MX כמובן שהלכתי על הGF4MX ;D, זיכרון ג'נרי כמובן, העיקר DVD של אסוס ;)

פורסם
  • מחבר

256MB של זיכרון לשם עריכה גראפית? נשמע מזעזע.

הלוח אינו בחירה כ"כ טובה. מבית איזו חברה ספק הכח?

תתחדש בכל אופן. חבל שלא הגבתי קודם. :(

למרות שלא נתת לי פירוט למה הלוח לא טוב, הלכתי לחפש ביקורות ולא מצאתי אפילו קצת התאכזבתי

נחש מה מצאתי היום?????

http://www.tomshardware.com/motherboard/20030707/i875p-46.html

SAY AGAIN....

;D

פורסם

ו.. מהו הקשר בידיוק? לא אמרתי שהוא לא טוב, אלא שהוא מהווה בחירה לא טובה. היית יכול לקבל בידיוק את אותם דברים במחיר טוב יותר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים