עבור לתוכן

סיטי ספורט הודתה:משתתפים פיקטיביים במכירות

Featured Replies

פורסם

מקור: בית המשפט המחוזי ת"א

חב' ציוד הספורט סיטי ספורט הודתה בהסכם פשרה כי הפעילה משתתפים פיקטיוויים בכ-300 מכירות פומביות שקיימה באתר אולסייל.החב' היא אחת מ-34 חב' הפועלות באתרי מכירות פומביות באינטרנט שנגדן הוגשה יצוגית ב-07.בין האתרים שנתבעו:אולסייל,וואלה שופמיינד.

מי היה נאיבי מספיק לחשוב שזה כשר? כבר שנים אני לא נכנס למכירות פומביות גם בגלל זה וגם בגלל שאם צריך שירות לרב יתישו אותך בהלוך ושוב.

פורסם

זה ידוע שכל האתרים האלה זה בולשיט טהור, סוף סוף תבעו אותם.

פורסם

ברור...שמים מכשירי ספורט מחיר מחירון 6000 שקל הצעות החל מ 100 שקל.... עלק יתנו לקנות למי שנתן 100 שקל לקחת את המוצר, תמיד הם ימציאו מישהו שישים יותר... מרגיז.

מעניין אם מישהו פה בפורום לקח פעם במכרז משהו באמת שווה במחיר בדיחה... חושב אף אחד.

פורסם

אנ'לא מבין ת'חברה שקונים בפומביות , באמת אפשר להשיג בזול ? למה כי הסוחר הוא נדבן ? מהסיטי ספורט קניתי אבל מהחנות עצמה , לפני כן עשיתי סקר שוק וראיתי מה פחות או יותר המחיר , הגעתי לחנות הספק והצעתי לו מחיר במזומן והוא הוריד במחיר למינימום וזהו .

נראה לי מוזר לרכוש מוצר שלא חשת לפני כן בצורה פיזית ( אולי בגלל שנפלתי פעם - מה שרואים באתר ומה שבמציאות - פחחח , איזה הבדל . )

וכן היה כבר איזה סיפור לפני שנה או משהו כזה עם עוד סוחר שהיה יושב ומקפיץ ת' פומביות .

פורסם

יש לתביעה הזאת אתר אינטרנט www.pumbit.info יש שם דוגמאות למשתתפים פיקטיביים במכירות פומביות

פורסם

זה ידוע וגם ככה כמעט אנשים שלא מגישים יותר הצעות בפומביות, פעם בזמנו שזה רק התחיל יצא לאבא שלי לקחת לא מעט דברים במחיר זול הרבה יותר למשל מגהץ של כרומקס שעלה בחנות 1600 ש"ח אבא שלי לקח ב 1000..זה משמעותי.

אבל היום בכדי להמעיט את ההפסדים שלהם זה ידוע שמשתמשים בפיקטיבים, יצא לי לראות לא פעם בכל מני הצעות פומביות שהזוכה הוא "ג'קי א. הרצליה" לדוגמא.

אני לא חושב שהשתמשנו במכירה פומבית כבר בערך 4-3 שנים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים