עבור לתוכן

יש איזשהו אתר שאוכל להפנות אליו ערבים נזעמים מרחבי הרשת?

Featured Replies

פורסם

ממש בדקות אלה פנו אליי לפחות חמישה חמודים שבמקרה שפתם היא ערבית, כמובן, חלקם סתם שולחים הודעות בערבית, חלקם סתם שולחים קללות.

אין לי כח להתייחס (מה עוד שחלקם "לא בדיוק" יודעים שפה חוץ מערבית) אליהם אבל זכורני שיש איזושהי כתובת ברחבי הרשת שייעודה להעניק מעט הסברה ומקום להעמיד דברים על דיוקם לערבים (או סתם אנטישמיים). האם אתם מכירים כזו כתובת? זכור לי שממש לאחרונה קראתי על קבוצה כזו בפייסבוק, ואני בטוח שיש עוד אתרים בסגנון. אודה לכם מאוד אם תענו לי.

ומי יודע, אולי זה ישנה למישהו ולו במעט את השנאה היוקדת.

פורסם

אני ממליץ להפיץ את הסרטונים הבאים בכל אמצעי העומד לרשותכם אימייל,FACEBOOK תלחצו שם SHARE ובICQ, MESSENGER וכדומה:

תפנה אותם לאחת משלהם שהיא גם אינטליגנטית בניגוד לכמה קיצונים שאני שומע בטלוויזיה לאחרונה:

1) http://il.youtube.com/watch?v=ZdhRpyhhgfs

2) http://il.youtube.com/watch?v=lYB4pG3kHIY

פורסם
:lol: :lol: ^^^
פורסם

Alex הלינקים שלך מעניינים אבל הייתי מקשר (ברשתות חברתיות כמו שהמלצת) לגרסה המקורית כי התרגום העברי מסתיר את התרגום האנגלי.

פורסם

מי אמר שהיא תומכת בישראל במאבק הישראלי-פלסטיני?

אמת, היא מתבטאת המון כנגד האיסלאם הראדיקאלי, אבל לא מעבר

לכך ומה לעשות שיש סיכוי סביר שהאנשים שנזעמים על הפעולות של צה"ל

בעזה הם לא בהכרח תומכי אוסמה בין לאדן בדם(יש לך אפילו בארץ אנשים

שמתנגדים לפעולות, גם הם מוסלמים?).

פורסם

מי אמר שהיא תומכת בישראל במאבק הישראלי-פלסטיני?

אמת, היא מתבטאת המון כנגד האיסלאם הראדיקאלי, אבל לא מעבר

לכך ומה לעשות שיש סיכוי סביר שהאנשים שנזעמים על הפעולות של צה"ל

בעזה הם לא בהכרח תומכי אוסמה בין לאדן בדם(יש לך אפילו בארץ אנשים

שמתנגדים לפעולות, גם הם מוסלמים?).

1. אתה לא שומע בחדשות קריאות של JESUS ACBAR אלא ALLAH ACBAR וזה בגלל שמי שהוא קיצוני זה בעיקר מוסלמים.

2. אמרתי קיצונים. לא דיברתי על כולם

3. וכן לולא הרדיקליות של האיסלאם לא היינו מגיעים למקום הזה. לא זכור לי יהודים שהתחילו לחטוף חיילים ערבים, להתפוצץ בתוך אוכלוסייה אזרחית ולירות על אזרחים מתוך כוונה תחילה.

פורסם
  • מחבר

א. תודה לכולכם על התגובה.

ב. אני יותר התכוונתי לסרטון כמו האחרון (15 סקנד), שמזכיר לאלה ששכחו שהפעולה הנוכחית בעזה היא כתגובה ולא כטרור (להבדיל מהסיבה לפעולה...). משהו שמתמודד עם הטענות כלפי ישראל כ"אלימה" ולא על הטרור לכשעצמו.

ג. בכל מקרה, עדיין אני בטוח שיש אתרים שמיועדים בכלליות והרחבה לכל הנושא, מכיוון שאני לא "שט" בנושאי הרשתות החברתיות אני לא יודע ואין לי את האפשרות לבצע חיפוש, לכן אודה למי שיביא לי קישור לאחד ממקומות אלו.

כמו כן, עדיין באורח פלאי יש לי הצפה בסקייפ של עשרות(!) פניות של ערבים. מעניין.

פורסם

סתם שאלה,

באמת אתה חושב שכשאיזה ערבי יציק לך וישלח לך כל מיני אתרים עם תעמולות ומה לא, ברגע שתחזיר לו אתר כזה שפועל לטובת ישראל הוא יצפה בו?

פורסם

אתה יכול לשלוח אותם אל הבחור הזה:

:lol:

לא מצאתי את זה בלי תרגום לעברית...

פורסם
  • מחבר

סתם שאלה,

באמת אתה חושב שכשאיזה ערבי יציק לך וישלח לך כל מיני אתרים עם תעמולות ומה לא, ברגע שתחזיר לו אתר כזה שפועל לטובת ישראל הוא יצפה בו?

א. אף אחד לא שולח לי אתרים עם תעמולות ומה לא. שולחים הודעות בערבית או קללות ואיומים.

ב. מה יש לי להפסיד? ברגע ששלחתי אותם לשם אני יודע שאת שלי עשיתי. ושלום על ישראל (אמן באמת).

אני משאיר אותם עם זה וזהו, אם הם ימשיכו להציק אני פשוט אתעלם.

באופן פסיכולוגי כששולחים קישור המח מתגרה ורוצה להסתכל. בקיצור, אין מה להפסיד. מקסימום אם יש להם עוד טענות, יהיה להם שם מי שיענה להם. וזה בדיוק מה שאני רוצה.

ותתפלא, רוב דעות המתנגדים בעולם הרי (כמו שאנחנו יודעים) מבוססות על עובדות לא נכונות ומדויקות (לטענתנו). לכן - א. הם כן יחפשו את ההתנצחות והויכוח. ב. ברגע שמישהו מדבר ברציונליות ולו רק מראה את הצד השני או אפילו מזכיר שיש(!) צד שני זה כן יכול להעמיד דברים על דיוקם ולהעיר אנשים.

ושוב משפט המפתח הוא שלי אין מה להפסיד.

סתם שאלה, באמת אתה חושב שיש משהו לא נכון במה שאני אומר? למה להיות סתם סקפטי, ללא אף ביסוס והגיון?

פורסם

כי אני מתכוון לכך שאף אחד לא יסתכל על זה במיוחד לא איזה ערבי מטומטם..

הם מחפשים להציק, נכנסו אלי אין ספור מצרים וערבים ומה לא לאייסיקיו ומשגעים לי את השכל, שמים באיגנור וסיימנו..

אם אתה רוצה לשלוח תשלח אף אחד לא אמר שאל תעשה אתזה :silly:

אבל זה סתם חבל על הנסיון לדעתי ועל הטרחה...בזבוז זמן אני חושב אלו אנשים שטופי מוח שחושבים רק על הריגת יהודים ציונים, אז ככה שלדעתי זה לא תורם כלום..

אני את האמת כששולחים לי לינק אני לא פותח אותו מחשש שזה וירוס כלשהו.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים