פורסם 2003 ביולי 622 שנים במסגרת שיפור המחשב הוותיק שלי החלטתי לקנות כרטיס מסך חדש, אך איזה ? בהתחלה חשבתי על RADEON 9100 SAPPHIRE שהומלץ פה אבל לבסוף הגעתי ל[GE FORCE TI 4200 LEADTEK 128MB DDR ]816.70 NIS, מה אתם חושבים <?> האם יהיה הבדל בינו לבין הרדאון כאשר אפעיל אותם על המחשב שלי ? ??? יש אולי כרטיס יותר טוב במסגרת אותו המחיר ?? תודה לכל מי שיענה נ.ב תוסיפו עוד 128 זיכרון למפרט שלי <=======
פורסם 2003 ביולי 622 שנים אני גם הייתי הולך עליו.אהההתוסיף יותר ממ-128 זיכרון. מי בימינו מוכר 128 אס די ראם???? רק בחנויות עושק.
פורסם 2003 ביולי 622 שנים ההבדל יהיה די משמעותי והייתי אומר שהוא שווה את התוספת במחיר.רק מה , המחשב שלך לא יצליח לפי דעתי לנצל עד תום את הכרטיס (הטי 4200) ...
פורסם 2003 ביולי 622 שנים זה באמת ניראה כאילו המחשב שלך לא ינצל את מלוא עוצמת הכרטיס... לפי דעתי כדאי שתקנה משהו פשוט (או שתישאר עם מה שיש לך) ותחכה עד המחשב הבא... (לא הגיע הזמן להחליף??)
פורסם 2003 ביולי 622 שנים היה לי מפרטדומה ואני יכוללהגיד שהמחשב כן ינצל את הכרטיס. פשוט אני חושב ללא קשר שכדאי להשקיע במעבד + לוח+ זיכרון חדשים!
פורסם 2003 ביולי 622 שנים מחבר היה לי מפרטדומה ואני יכוללהגיד שהמחשב כן ינצל את הכרטיס. פשוט אני חושב ללא קשר שכדאי להשקיע במעבד + לוח+ זיכרון חדשים! חח זה כבר יוצא מחשב חדש
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.