עבור לתוכן

שאלה בקשר לספק כוח למחשב הבא:

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם :hat:

מפרט המחשב:

Gigabyte P35-S3L

Intel Dual Core E6750 2.66GHZ

2GB Ram

Geforce 8800GTS 320MB

2 הארד-דיסקים, אחד 320GB השני 500GB של WD, ובקרוב אני מעוניין להוסיף עוד טרה-בייט!

צורב DVD ASUS

היה לי עד עכשיו ספק כוח של 400W לצערי הלך לעולמו...

החלפתי אותו היום לספק של 350W חדש שקניתי מבאג (champion P4 ATX 350WPS)

חיברתי והכל עובד.

השאלה האם זה מסוכן באיזשהי צורה?

האם עדיף להחליף לספק חזק יותר למרות שהמחשב עובד?

במידה והספק הזה לא מספיק חזק, מה היה קורה? (המחשב יתקע\יקרוס\ישרף?)

אני גם מחובר דרך הכרטיס מסך בHDMI לLCD 32"...

אשמח לעזרה,

תודה!

פורסם

מה המפרט?

פורסם
  • מחבר

מה המפרט?

רשמתי אותו למעלה...

פורסם

למה אנשים לא טורחים להתיייעץ לפני שהם קונים?

קנית ספק חרא שהוא ג'נרי ומעפאן ובחיים לא היתי שם אותו על מערכת חזרה יחסית כמו זו שיש לך. עכשיו תנסה להחזיר להם ולקחת זיכוי (למרות שלא נראה לי שילך לך) או שפשוט תאלץ להוציא עוד כסף כדי לקנות משהו נורמאלי ואמין. לחילופין אתה יכול להשאיר ככה אם הכל עובד לך (בדקת הכל במאמץ?) אבל אתה מוזמן לקרוא על הסכנות שבספקים ג'נריים בסטיקי

פורסם
  • מחבר

למה אנשים לא טורחים להתיייעץ לפני שהם קונים?

קנית ספק חרא שהוא ג'נרי ומעפאן ובחיים לא היתי שם אותו על מערכת חזרה יחסית כמו זו שיש לך. עכשיו תנסה להחזיר להם ולקחת זיכוי (למרות שלא נראה לי שילך לך) או שפשוט תאלץ להוציא עוד כסף כדי לקנות משהו נורמאלי ואמין. לחילופין אתה יכול להשאיר ככה אם הכל עובד לך (בדקת הכל במאמץ?) אבל אתה מוזמן לקרוא על הסכנות שבספקים ג'נריים בסטיקי

OK...

שאלה, הרי שקונים ספק לא רשום עליו ג'נרי\לא ג'נרי..

איך אפשר לדעת במעמד הרכישה איזה סוג זה?

לא בדקתי את המחשב בעומס.

האם מאמץ של המחשב יכול לגרום לבעיה עם ספק שכזה?

פורסם

וודאי שלא רשום עליו!

בדיוק כמו שלא רשום תרופות בדיוק מי/כמה/איך ומתי צריכים לקחת ואתה צריך להתייעץ עם רופא.

אנחנו פה הרופא, והיית צריך לבוא להתייעץ לפני הקנייה בדיוק כמו שאתה מתייעץ עכשיו. לא חבל? השקעת כסף,זמן ובסוף קנית משהו גרוע ומסוכן.

וודאי שבמאמץ יש סכנה שהוא לא יחזיק, הרי צריכת החשמל של רכיבים במצב רגיל נמוכה בהרבה מצירכת במצב מאמץ מקסימלי. יכול להיות שעכשיו הכל מחזיק אך אם תאמץ את הכ.מסך והמעבד למקס' למשך זמן (קצר אפילו) הספק לא יחזיק ויהיו לך ריסטרטים.

אז כמו שאתה יודע לבוא להתייעץ אחרי הקנייה, היית צריך לעשות זאת לפני והיית חוסך לעצמך הרבה עוגמת נפש וכסף

פורסם
  • מחבר

וודאי שלא רשום עליו!

בדיוק כמו שלא רשום תרופות בדיוק מי/כמה/איך ומתי צריכים לקחת ואתה צריך להתייעץ עם רופא.

אנחנו פה הרופא, והיית צריך לבוא להתייעץ לפני הקנייה בדיוק כמו שאתה מתייעץ עכשיו. לא חבל? השקעת כסף,זמן ובסוף קנית משהו גרוע ומסוכן.

וודאי שבמאמץ יש סכנה שהוא לא יחזיק, הרי צריכת החשמל של רכיבים במצב רגיל נמוכה בהרבה מצירכת במצב מאמץ מקסימלי. יכול להיות שעכשיו הכל מחזיק אך אם תאמץ את הכ.מסך והמעבד למקס' למשך זמן (קצר אפילו) הספק לא יחזיק ויהיו לך ריסטרטים.

אז כמו שאתה יודע לבוא להתייעץ אחרי הקנייה, היית צריך לעשות זאת לפני והיית חוסך לעצמך הרבה עוגמת נפש וכסף

טוב שכנעת אותי ...

אני כבר אחליף אצלם אותו.

תודה :)

פורסם

OK...

שאלה, הרי שקונים ספק לא רשום עליו ג'נרי\לא ג'נרי..

איך אפשר לדעת במעמד הרכישה איזה סוג זה?

לפי המחיר מן הסתם ולפי דגם

לא בדקתי את המחשב בעומס.

האם מאמץ של המחשב יכול לגרום לבעיה עם ספק שכזה?

בוודאי

פורסם

אני ממש בספק אם לבאג יש ספקים נורמאליים.

מציע לך להחזיר, לקחת זיכוי ולחזור לדיון הזה (לא לפתוח חדש) ולקבל המלצה למשהו אחר

פורסם

מיותר לציין שבאתר של באג לא רשום על זה כלום..

ולפי הדגם שהוא נתן, אכן מדובר בספק ג'נרי.

פורסם

באג,לטעמי, זו לא חנות שממנה צריכים לקנות מחשב או רכיבי חומרה כאלו ואחרים (מקס' HDים אבל הם יחסית יקרים). לעומת זאג לכל עניין הציוד ההיקפי כמו מסכים,מקלדת,עכברים, רמקולים וכו' הם אחלה ועל זה גם מתבססים לדעתי

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים