פורסם 2009 בינואר 316 שנים ז'אנר: דרמה, מלחמה. אורך: 137 דקות. שפה: אנגלית. מדינה: ארה"ב. במאי: אדוארד זוויק. שחקנים: דניאל קרייג, ליב שרייבר, ג'יימי בל, אלכסה דבלוס, אלן קורדונר, מארק פיורסטין, תומאס אראנה. חברת הפקה: The Bedford Falls Company, Grosvenor Park Productions, Pistachio Pictures תקציר:זהו סיפורם האמיתי של שלושה אחים יהודים רוסים בזמן מלחמת העולם השנייה, שמחליטים לא להיכנע לכיבוש הנאצי, ובורחים ליערות בלארוס. שם, הם מסתתרים ומחליטים לקחת תחת חסותם פליטים נוספים ולספק להם מחסה, ללמד אותם להילחם, ולעמוד על שלהם, לא משנה מה המחיר. בסרט מככבים דניאל קרייג ("ג'יימס בונד"), לייב שרייבר (CSI: Las Vegas) וג'יימי בל ("בילי אליוט") כשלושת האחים. ~סרטים~ טריילר: http://sratim.co.il/movies/trailers/view.aspx?id=1002&MID=43585&N=450066012 ללא ספק אחד מסרטי הWW2 הכי טובים שראיתי
פורסם 2009 בינואר 416 שנים וואו אני ממש מת לראות את הסרט הזה עוד ממתי שראיתי את הטריילר לפני כמה חודשים. אני אוהב סרטים גדולים כאלה שעוסקים בשואה. כמו הפסנתרן למשל, סרט אחד הטובים שראיתי. חבל שאני צריך לחכות לBLURAY אבל ניראה לי שזה יהיה שווה את זה.
פורסם 2009 בינואר 416 שנים הפסנתרן היה סרט שואתי, ראיתי את כולו רק בגלל לחץ של מישהי, וסבלתי מכל דקה.
פורסם 2009 בינואר 416 שנים אז כנראה שאתה אוהב סוג מסויים של סרטים.אני גם לא כזה חובב דרמות אבל דרמות מלחמה אני מאוד אוהב.הפסנתרן לדעתי אחד הסרטים הטובים שראיתי אי פעם.בתיכון לקחו אותנו לראות אותו ומאז ראיתי אותו עוד איזה פעמיים. סרט מדהים.
פורסם 2009 בינואר 416 שנים אני דווקא מאד אוהב דרמות, רק שאין לי את האובססיה הזו עם מלחמת העולם השניה שעושה רושם שלכל האמריקאים והיהודים יש..
פורסם 2009 בינואר 416 שנים שמע זה הסיפור האנושי הכי עצוב והכי מרגש והכי מדהים שהיה פה במאה הקודמתאז רק טבעי שיעשו על זה כל כך הרבה סרטים וסרטים טובים.אבל מה שכן מתחיל להמאס מFPS שקשורים לWW II
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.