עבור לתוכן

היום בחצות יורד ערוץ AXN מהמסכים.

Featured Replies

פורסם

בעיניין הסדרות החוזרות לילדים . הרבה פעמים אני חושב שאני עדיין בשנות ה90 . עד שאני נזכר שאני צריך לעשות משהו .

נ.ב.

קרירין נוכל להחליף מחלות יותר מאוחר עם תרצה .

• תגובות 33
  • צפיות 3.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אבל בפועל מה שאני באמת רוצה זה ספורט\האבקות בידורית \סדרות סטיל הרקולס-המגן -האוס

...

אנימה משדרים פרקים מתקופת המנדט הבריטי ועוד הרבה פעמים עושים מעשה סדום לפרקים בעזרת הדיבוב העיברי

...

ככה שאין אפילו ערוץ אחד נורמלי בטלוויזיה מבחינתי ולחשוב על זה שפעם היה ערוץ אחד בודד בארץ

ולמרות זאת היו מספיק תכנים טובים

אני חולה על האוס! איזו סדרה מעולה. אני אוהבת גם מיסטר מונק.

אני מקבלת צמרמורות של זעזוע כל פעם שאני נתקלת בדיבוב עברי, למרות שאני מבינה במה זה טוב לילדים שלא יודעים לקרוא בכלל/מהר, אבל לפעמים הם עושים את זה במקרים של סרטים למבוגרים רק בגלל שזו אנימציה (למרות שאני לא זוכרת כרגע דוגמא ספציפית).

פעם היו תכנים יותר טובים גם כי היינו תמימים יותר ופחות בררנים, לא ידענו יותר טוב. אבל התוכניות לילדים של פעם בהחלט יותר טובות מהטלטאביז (עינוי מצויין לטעמי) ויורשיו... נזכרתי עכשיו כמה אהבתי את מנהרת הזמן. :D

פורסם

לא איכפת לי מכל הסדרות שמשודרות עכשיו בכל מיני ערוצים בכבלים... אבל להתחיל את "שולחן לחמישה" בשידורים חוזרים מהפרק הראשון

זה כבר זילזול בצופים.

סדרה שלא ממש עניינה בשנות ה-90 ובטח שלא מעיינת אף אחד עכשיו.

פורסם

בעיניין הסדרות החוזרות לילדים . הרבה פעמים אני חושב שאני עדיין בשנות ה90 . עד שאני נזכר שאני צריך לעשות משהו .

נ.ב.

קרירין נוכל להחליף מחלות יותר מאוחר עם תרצה .

תאמין לי אני כל כך נואש שהתחלתי להשלים את הצפיה של הסרטים של פוקימון וטובים הם לא

אני חולה על האוס! איזו סדרה מעולה. אני אוהבת גם מיסטר מונק.

אני מקבלת צמרמורות של זעזוע כל פעם שאני נתקלת בדיבוב עברי, למרות שאני מבינה במה זה טוב לילדים שלא יודעים לקרוא בכלל/מהר, אבל לפעמים הם עושים את זה במקרים של סרטים למבוגרים רק בגלל שזו אנימציה (למרות שאני לא זוכרת כרגע דוגמא ספציפית).

פעם היו תכנים יותר טובים גם כי היינו תמימים יותר ופחות בררנים, לא ידענו יותר טוב. אבל התוכניות לילדים של פעם בהחלט יותר טובות מהטלטאביז (עינוי מצויין לטעמי) ויורשיו... נזכרתי עכשיו כמה אהבתי את מנהרת הזמן. :D

תיראי ברור שיעשו דיבוב בערוצי ילדים

הבעיה העיקרית מבחינתי מבחינת הדיבוב שבמקום נגיד לקחת סידרה כמו נארוטו שיש לה גם חלקים רצינים ומותחים

ולדבב אותה בצורה ילדותית לגמרי פשוט הורס את כל הסידרה

למה לא להצמד לדיבוב המקורי? ואני לא מדבר על צנזורות רק על סגנון הדיבוב

נארוטו באנגלית ועברית נישמע כמו איזה נחנח וככה הרבה דמויות אחרות כי שינו בדיבוב את הסידרה

במקום סדרה שמתאימה לכולם לסידרה לילדים בלבד

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים