פורסם 2009 בינואר 316 שנים כhttp://www.play-asia.com/paOS-19-71-99-49-en-15-Resistance+2-43-99.htmlמישהו יכול להגיד לי מה ההבדל בין הגרסא הראשונה באתר לשניה חוץ מזה שאחת אסיה וארה"ב כי זאת של אסיה עולה משמעותית פחות?האם כדאי???
פורסם 2009 בינואר 316 שנים תבדוק אם יש תרגום\דיבוב לאנגלית חוץ מהשפה בדרך כלל אין הבדלים באזורים ולPS3 אין הגנה אזורית למשחקי PS3
פורסם 2009 בינואר 316 שנים זה יתמוך בכל מה שיוצא למשחק באסיה אני חושב שיש הבדלים ברשת בין אמריקה לאירופה לאסיה
פורסם 2009 בינואר 416 שנים תעשה לעצמך טובה ותתעלם מקרירין - הוא כרגיל נותן עיצות לדברים שאין לו בהן שום ניסיון מעשי. אם תרכוש משחק אסיאתי תוכל להוריד לו ADDONS (חינמיים ובתשלום) רק ב PSN האסיאתי. בנוסף חלק מהמשחקים האסיאתיים מגיעים עם חוברות לא באנגלית (יש לוודא פר משחק מול החנות ממנה אתה רוכש). אלו ההבדלים. מצדיק את הפרש המחיר? החלטה שלך...
פורסם 2009 בינואר 416 שנים Huber אתה כותב לפני שאתה קורא כתבתי לו את זה - תבדוק אם יש תרגום\דיבוב לאנגלית חוץ מהשפה בדרך כלל אין הבדלים באזורים ולPS3 אין הגנה אזורית למשחקי PS3 ואת זה זה יתמוך בכל מה שיוצא למשחק באסיה אני חושב שיש הבדלים ברשת בין אמריקה לאירופה לאסיה אתה כתבתה את אותם דברים בניסוח שונה ויורד עלי כאילו רשמתי משהו שלא נכון :kopfpatsch:
פורסם 2009 בינואר 416 שנים טרחת להסביר לו שאם הוא יחסוך את הכמה דולרים הללו הוא לא יוכל להוריד ADDONS? לא (וקראתי את מה שכתבת היטב, לא ציינת את זה בשום מקום בשום ניסוח). אם הבחור היה רוכש את המשחק בגירסה האסיאתית ובעתיד מגלה שאין לו אפשרות לרכוש תוספות בכלל - מה היית עושה? בקיצור - עשה טובה לכולנו ובדברים שאתה לא בטוח בהם אל תגיב.
פורסם 2009 בינואר 416 שנים בטח שהוא היה יכול להוריד תוספות אבל כניראה מהPSN של אסיה ולא של אמריקה\ארצות הברית עד כמה שאני יודע אפשר לעשות משתמש שיהיה רשום לPSN מאזור אחר שהPS3 ניקנה בו ואם מתאים לו לקנות גירסאות של אסיה אז הבעיה הגדולה זה הדיבוב\תירגום ולא דברים אחרים
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.