עבור לתוכן

בעיה עם ה 05\06 3DMARK || +תוצאות בVantage

Featured Replies

פורסם

שלומות...

קניתי מחשב (מפרט בצד)

ואני לא יכול להפעיל 3DMARK...

לא 2005 לא 2006

כשאני מנסה להריץ אחת מהם נפתח לי מסף של טעינת התוכנה ומסביב ניהיה מסך שחור...

וזה רושם שיכול להיות שהמחשב יקטע ליותר מדקה... הבעיה שהוא ניתקע ולא קורה כלום גם אם אני אחכה שעה.

זה השלב שבו הוא בודק מערכת...

אם מישהו יוכל לעזור אז תודה...

http://service.futuremark.com/home.action;jsessionid=835C5AAB63B8D0A1F674FE8365B952CB?resultId=651639&resultType=19

זה התוצאה שלי.... מפרט בצד.. האם זה תקין ? או שמשהו במחשב שלי דפוק? -.-

פורסם

גם לי זה קרה בXP ,התקנתי ויסטה וזה פעל לי, אני רואה שאתה גם עם ויסטה, מוזר, אני גם מחכה לתשובה

פורסם
  • מחבר

גם לי זה קרה בXP ,התקנתי ויסטה וזה פעל לי, אני רואה שאתה גם עם ויסטה, מוזר, אני גם מחכה לתשובה

הצלחתי להפעיל את 3Dmark Vantage

הינה התצאות:

http://service.futuremark.com/home.action;jsessionid=835C5AAB63B8D0A1F674FE8365B952CB?resultId=651639&resultType=19

זה לא נמוך מידי ?...

אני מרגיש שהמחשב שלי מפגר -.-

פורסם

לומר את האמת?

אצלי התוצאה הרבה יותר נמוכה ,משהו כמו 5500 עם המיפרט שלי, אמנם חלש משלך אבל עדיין,

אני לא יודע מזה , שנינו אמורים בעיקרון לקבל תוצאות הרבה יותר גבוהות,

אם מישהו יודע למה זה ככה אני אשמח לעזרה, ד"א כל מישחק עובד טוב, לא שזה כזה משנה לי פשוט אני לא יודע למה אני מקבל כאלה תוצאות.

מה אצלך? המישחקים עובדים טוב<

פורסם
  • מחבר

לומר את האמת?

אצלי התוצאה הרבה יותר נמוכה ,משהו כמו 5500 עם המיפרט שלי, אמנם חלש משלך אבל עדיין,

אני לא יודע מזה , שנינו אמורים בעיקרון לקבל תוצאות הרבה יותר גבוהות,

אם מישהו יודע למה זה ככה אני אשמח לעזרה, ד"א כל מישחק עובד טוב, לא שזה כזה משנה לי פשוט אני לא יודע למה אני מקבל כאלה תוצאות.

מה אצלך? המישחקים עובדים טוב<

אתה יכול לשלוח לי את העמוד שלך ? של ה3DMARK ?

ניראה לי שאצלך אמור להיותר 5500... המעבד מגביל את הכרטיס מסך אצלך...

אבל איך זה שאני קיבלתי כל כך נמוך...

ומשחקים עובדים אצלי חלק טוב וחלק פחות טוב..

WTF?

CPU Score 6058

Graphics Score 8407

למה המעבד שלי צולעה? יש מישהו עם מפרט דומה לשלי שיכול לתת לי השוואה לשלו?

פורסם

עם המפרט שבצד:

3dmarkpp1.jpg

פורסם

אתה יכול לשלוח לי את העמוד שלך ? של ה3DMARK ?

ניראה לי שאצלך אמור להיותר 5500... המעבד מגביל את הכרטיס מסך אצלך...

אבל איך זה שאני קיבלתי כל כך נמוך...

ומשחקים עובדים אצלי חלק טוב וחלק פחות טוב..

אין לי את העמוד , לא שלחתי לORB אחרי הבדיקה, יש מצב שזאת התוצאה שאמורה להיות לי בגלל המעבד, המחשב שלי חלש בבאנצ'ים \מישחקים עפים אבל.

זה מה שמוזר לי אצלך ,איך יכול להיות שחלק עובדים טוב וחלק לא? :bash:

פורסם
  • מחבר

אין לי את העמוד , לא שלחתי לORB אחרי הבדיקה, יש מצב שזאת התוצאה שאמורה להיות לי בגלל המעבד, המחשב שלי חלש בבאנצ'ים \מישחקים עפים אבל.

זה מה שמוזר לי אצלך ,איך יכול להיות שחלק עובדים טוב וחלק לא? :bash:

לול... התקנתי קרייסיס הראשון עובד לי חלק על VH הכל חוץ מסאונד שהוא על HIGH והFPS לא יורד מתחת ל35 בשום חלק במשחק... על רזולוציה 1680X1050

וGTA (קניתי את המקורי... אז יש לי את הפטץ' שלא מתקן כלום...) יש הרבה מאד ירידות FPS...

פורסם

בשעה טובה חזרתי לXP ,הכל עובד, נחכה לWIN7 ,אולי יתן משהו אחר ,וגם קרייסיס חזר לעצמו V.HIGH 1680X1050

29-30 FPS בממוצע. מספיק שחיק ,זה נראה חלק האמת,

פורסם
  • מחבר

בשעה טובה חזרתי לXP ,הכל עובד, נחכה לWIN7 ,אולי יתן משהו אחר ,וגם קרייסיס חזר לעצמו V.HIGH 1680X1050

29-30 FPS בממוצע. מספיק שחיק ,זה נראה חלק האמת,

אין מצב םO

אצלי יש עוד 1GB זכרון והזכרונות שלי יותר טובים משלך ומעבד פי כמה יות טוב משלך וכרטיס מסך טוב יותר משלך עם OC וDDR5 ומכפיל לי את מהירות הזכרון ואתה עוד יכול להריץ קרייסיס על רזולוציה כמו שלי והגדרות גבוהות יותר משלי? oO

פורסם

אין מצב םO

אצלי יש עוד 1GB זכרון והזכרונות שלי יותר טובים משלך ומעבד פי כמה יות טוב משלך וכרטיס מסך טוב יותר משלך עם OC וDDR5 ומכפיל לי את מהירות הזכרון ואתה עוד יכול להריץ קרייסיס על רזולוציה כמו שלי והגדרות גבוהות יותר משלי? oO

יש מצב...

[attachment deleted by admin]

פורסם
  • מחבר

יש מצב...

אני יעשה גם בדיקה עכשיו...

אצלך הכל על VH? oO

פורסם

אני לא אומר סתם , :nixweiss:

הכל V.HIGH , אני אצלם וידאו גם אם אתה רוצה ;D

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים