פורסם 2009 בינואר 216 שנים 2008 הסתיימה זה מכבר וזה אומר שטקס פרסי אוסקר בפתח. לא שזה אומר משהו על הסרטים שיזכו שם אך למעןהסר הספק הגולשים מתבקשים ומתכבדים לציין את 10 הסרטים הכי טובים שהם ראו השנה. והנה הרשימה שלי(החסרה קצת כי לא ראיתי הרבה טובים)1. האביר האפל2. וול אי.3. בוי A4. לפני שהשטן יידע.5. עיר רפאים6. עץ לימון7. סיקו8.ג'ונו9.איירון מן10. נער החידות ממומבייאשלים בשבועות הקרובים: ואלס עם באשיר, על העיוורון, מילק, המתאבק, אפלוסה, חלון פנורמי, פריס, the fall, הבן של רמבו, אננס אקספרס.
פורסם 2009 בינואר 616 שנים נעזרתי בזה:http://www.fisheye.co.il/static/sum08.htmlבגלל שאני מזה לא זוכר איזה סרטים יצאו השנה1.האביל האפל2.איירון מן3.אני אגדה4.מתים על החיים5.קלוברפילד6.שמונה צדדים לאמת7.וול-E8.הממלכה9.חטופה10.לכודים ברשת
פורסם 2009 בינואר 616 שנים ראיתי הרבה סרטים השנה ואת רובם אני לא זוכר כי רובם היו בינונים ומטה בכל מקרה סליחה שאני לא זוכר הכל בשנות אבל זה מה יש 1-האביר האפל-לא חושב שזה סרט מושלם אבל זה כן סרט טוב 2-הסרט אם הערפדים וויל סמית -רוב הסרט טוב עד טוב מאוד שני הסופים גרועים אבל זה מה יש 3-תצחקו אבל נארוטו שופידאן הסרט הראשון -בדרך כלל סירטי אנימה בכללי ונארוטו ביפרט בינונים עד מסריחים הסרט הזה הפתיע אותי לטובה היתר חלק אני לא זוכר חלק לא צריכים יזכור וול-E וקלוברפילד ואיירון מן שהזכירו פה פשוט לא סרטים טובים לדעתי וול-E עוד סביר היתר גרועים
פורסם 2009 בינואר 616 שנים הנה העשיריה שלי:1- האביר האפל- הלכתי אחרי ששכנעו אותי לבוא עם כרטיסים חינם. מאז ראיתי אותו בסינמה סיטי עוד 4 פעמים. בטופ 5 שלי בכל הזמנים.2- 21- מקורי ומעניין. במיוחד אחרי שביקרת בוגאס בעצמך.3- ההחלפה- סרט ארוך, אבל הדרמה המרתקת גרמה לי לא להציץ בשעון פעם אחת במהלכו.4- גוף השקרים- רלוונטי- לחימה במזה"ת, עם סיפור טוב.5- המסור 4- מהיותר טובים בסדרה, דווקא כשחשבתי שמיצינו כבר.6- מתים על החיים- סיפור מעניין ונוגע ללב.7- סטפ אפ 2- קיטשי וצפוי, אבל המוזיקה והריקודים הם הסיפור האמיתי פה.8- אל תתעסקו עם הזוהן- אדם סנדלר תמיד מצחיק. ההימור על בדיחות חומוס היה מוצלח.9- לכודים ברשת- אקשן ללא הפסקה, קצת פחות טוב לקראת הסוף.10- קלוברפילד- נחמד ומסתורי לעיתים. יכלו לפתח את זה לסרט טוב יותר.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.