עבור לתוכן

מחשב ב6000-6500 לחייל

Featured Replies

פורסם

הנה הדרישות.. תגידו אם יש חיה כזאת:

דיסק קשיח גדול (הרבה הרבה הרבה סרטים מוסיקה וסדרות כדי להעביר את הזמן)

קל משקל (אני משרת באילת.. לא כיף להסחב עם מחשב כבד בנוסף לתיק..)

כרטיס מסך חיצוני - לא משהו מטורף אבל שאני אוכל לשחק משחקים חדשים גם אם לא על ההגדרות הכי טובות.

זמן סוללה ארוך (שוב, אני משרת באילת..)

השימושים יהיו לאינטרנו, פוטופוש, תכנות.. קצת עריכת מוסיקה (CUBASE)

התקציב הוא 6000 שקל עם אפשרות חריגה ל 6500.

חשבתי בהתחלה על HP Pavilion DV5-1179ej, אבל הבנתי שהסוללה שלו לא מספיקה להרבה זמן, והמסך שלו גדול.. אין לי בעיה עם מסך 14".

יש לי גם טלויזיה בחדר אז אפשר לחבר את המחשב לטלויזיה כשאני רואה סרטים..

אני לא פוסל את ה HP, אבל אם יש משהו יותר טוב אז למה לא

יש חיה כזאת?

פורסם

אין שילוב של כרטיס מסך נפרד ברמה כמו של ה-dv5-1179 עם חיי סוללה ארוכים בתקציב. כרטיס מסך נפרד גוזל הרבה סוללה.

כמו כן, יש מעט מאד מחשבי 14.1" עם כרטיסי מסך ברמה הזו ואף אחד מהם לא יתן חיי סוללה טובים. מחשבי 15.4" אינם קלי משקל באופן כללי.

תצטרך להתפשר על ניידות או על יכולת משחק.

פורסם
  • מחבר

אין משהו באמצע כאן?

כרטיס מסך חיצוני שהוא יותר חלש ממה שיש ב-dv5-1179, אבל עדיין ייתן יכולות משחק כלשהן?

או שאולי יש אםשרות לקנות סוללה עם יותר תאים לדגם הזה, מה שיעלה קצת את המשקל אבל ייתן זמן סוללה..

פורסם

כן, יש כרטיסי מסך באמצע שיאפשרו מסך ומשקל נמוכים יותר על חשבון ביצועים במשחקים. חיי סוללה טובים באמת בשילוב עם כרטיס מסך נפרד תקבל רק בסביבות ה-7000-7500 ש"ח ומעלה. יש אפשרות לקנות סוללות מורחבות לרוב המחשבים, זה עולה בדר"כ כמה מאות שקלים. אתה מציין שאתה משרת באילת כסיבה לצורך בחיי סוללה ארוכים, רק תהיה מודע שזה כמעט בלתי אפשרי להשתמש במחשב כזה באוטובוס (ברכבת אפשר), אפילו מחשבי 12.1" לא נוחים לשימוש באוטובוס.

ב-14.1" אתה יכול להסתכל על מחשבים כמו ה-HP dv4

http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=712835

Asus F80s - חיי סוללה נמוכים אבל כרטיס מסך קצת יותר טוב:

http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=717212

LG R410:

http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=713319

אפשר גם להסתכל על מחשבים מדור קודם אבל באיכות הרבה יותר גבוהה כמו ה-Lenovo T61, Dell D630:

http://www.gamaoffice.co.il/products/91125

החסרון העיקרי כאן הוא שכרטיס המסך שייך לסדרה הבעייתית של Nvidia.

פורסם
  • מחבר

ובטיסה?

בתחילת השבוע אני מגיע בטיסה, בסוף השבוע אני חוזר באוטובוס ואז רכבת..

תודה על כל המפרטים.. אני אנסה להגדיל את התקציב אולי ל7000 אבל אני חושב שבתקציב כזה אני כבר יכול לקנות לי מחשב נייד קטן שישמש אותי רק לגלישה באינטרנט קצת מוסיקה סרטים ותכנות, ומחשב אחד לבית שישמש למשחקים ועריכת מוסיקה ודברים כאלו..

מה בעייתי בסדרה הקודמת של NVIDIA?

ההבדל בין DV4-1030ej ל dv5-1179 הוא בערך 300 שקל, 250 גרם, 70 ג'יגה יותר, וכרטיס מסך יותר חזק.

מה ההבדל בחיי הסוללה בין 2 הדגמים?

איך באמת ה LG R410?

פורסם

מצטרף להמלצה של Firewalker,

נשמע כאילו זה עונה יפה על הצרכים.

פורסם

ובטיסה?

אין לי הרבה נסיון בשימוש במחשבים בטיסות, אישית נראה לי שזה לא יהיה פרקטי עם מחשב בגודל של יותר מ-12.1"-13.3".

תודה על כל המפרטים.. אני אנסה להגדיל את התקציב אולי ל7000 אבל אני חושב שבתקציב כזה אני כבר יכול לקנות לי מחשב נייד קטן שישמש אותי רק לגלישה באינטרנט קצת מוסיקה סרטים ותכנות, ומחשב אחד לבית שישמש למשחקים ועריכת מוסיקה ודברים כאלו..

כן, אתה יכול אם אתה מתכוון ל-Netbook. רוב מחשבי ה- 13.3" - 12.1" לדוגמא יקרים ממחשבי 15.4" דומים.

מה בעייתי בסדרה הקודמת של NVIDIA?

בחלק מכרטיסי סדרה 8 של Nvidia התגלתה בעיה בייצור שעשויה לגרום לחימום יתר ופגיעה בכרטיס המסך (מה שמצריך כמעט תמיד החלפה של כל לוח האם).

ההבדל בין DV4-1030ej ל dv5-1179 הוא בערך 300 שקל, 250 גרם, 70 ג'יגה יותר, וכרטיס מסך יותר חזק.

מה ההבדל בחיי הסוללה בין 2 הדגמים?

הייתי מעריכה שתקבל בערך שעה יותר של עבודה על ה-dv4 בהשוואה ל-dv5 (בקונפיגורציה של ה-9600m GT) בתנאים דומים (סוללת 6 תאים, עבודה על בהירות דומה ורמה קלה של עומס). זה הבדל די משמעותי שכן חיי הסוללה הכוללים של מחשבים אלו יהיו בין 2-4 שעות בלבד.

איך באמת ה LG R410?

אין לי נסיון מעשי של שימוש עם המחשב הזה. אישית התרשמתי שהאיכות של ה-dv5/4 קצת יותר טובה. כמו כן, אני לא אוהבת מחשבים שמעוצבים בלבן בחלקם הפנימי שכן זה נוטה לתפוס שמן ולכלוך מהאצבעות ולהפוך למגעיל למדי אחרי כמה חודשים של שימוש. זה תלוי כמובן בכמה סבלנות יש לך לשמור על המראה, לי אין. מצד שני, ה-R410 זול יותר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים