פורסם 2009 בינואר 216 שנים שמו לי מפסק ועוד מאווררים פנימיים לייתר ביטחון.אמרו לי אם הבעיה תחזור אז לתת להם אותו שוב לתיקון והם יתקנו לי אותו בחינם ואני ימכור אותו.עכשיו הדלקתי אותו בפעם הראשונה והוא עושה הרבה רעש בגלל המאווררים החדשים (והם מאוד חזקים) הוא שם מאווררים ממש על הצלעות קירור כמו במחשב.המפסק זה אם צצה איזה שהיא בעיה אז להוריד את המספק וזה יכבה את המכשיר וישאיר את הקירור פועל כדיי לקרר מהר את כל העסק שם..בקיצור אני ישמור כסף בצד לאחד חדש ליתר ביטחון כדיי לא לדאוג אם המכשיר יילך קיבינימט.
פורסם 2009 בינואר 216 שנים מחבר שמו לי מפסק ועוד מאווררים פנימיים לייתר ביטחון. אמרו לי אם הבעיה תחזור אז לתת להם אותו שוב לתיקון והם יתקנו לי אותו בחינם ואני ימכור אותו. עכשיו הדלקתי אותו בפעם הראשונה והוא עושה הרבה רעש בגלל המאווררים החדשים (והם מאוד חזקים) הוא שם מאווררים ממש על הצלעות קירור כמו במחשב. המפסק זה אם צצה איזה שהיא בעיה אז להוריד את המספק וזה יכבה את המכשיר וישאיר את הקירור פועל כדיי לקרר מהר את כל העסק שם.. בקיצור אני ישמור כסף בצד לאחד חדש ליתר ביטחון כדיי לא לדאוג אם המכשיר יילך קיבינימט. האא ועוד דבר שרק שמתי לב עכשיו הוא עשה שהמאווררים החיצוניים של המכשיר יעבוד על מקסימום כל הזמן. עריכה: אויי שיט סליחה על הדאבל בטעות עשיתי צטט בלי לשים לב. סליחה על זה.
פורסם 2009 בינואר 916 שנים מחבר אפשר לדעת בבקשה מי עשה את התיקון? ;Dהבאתי אותו לאיזה מעבדה בחולון. זאת המעבדה שעובדים בשיטוף עם GAMESTATION.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.