עבור לתוכן

הספק NEXUS NX-8060 600W מוצע בטרייד זון ב- 400 ש"ח. שווה לרכוש?

Featured Replies

פורסם

אני רוצה להחליף את הכרטיס מסך שלי ל- HD4780 1 GB של PALIT.

חשבתי לשדרג גם את הספק, אך מאד התלבטתי אם כדאי לי עכשיו, אך.........

איתרע מזלי, והספק של מחשב אחר שיש לי, שמשמש למשחקים (לא ממש כבדים) אופיס, מוזיקה, נשרף :

המפרט שלו:

GA-K8N-SLI

ATHLON 64 X2 4200

GA 8500 512MB

דיסק קשיח 160GB של WD

2GBזיכרון DDR 400 בשני סטיקים של 1GB כל אחד

צורב של NEC

מארז 6019A

לאור כך, חשבתי לנצל את ההזדמנות ולרכוש ספק חדש, חזק יותר, למחשב הזה, ולהעביר את הספק מכאן למחשב שהספק שלו נשרף.

האם כדאי לי לרכוש את הספק המוצע?

אני מתכוון תוך שנה לרכוש מחשב חדש עם מערכת של AMD , מן הסתם עם מעבד 4 ליבות, זיכרון DDR3

מה דעתכם?

[br]פורסם בתאריך: 2.01.2009 בשעה 17:32:34

טוב, לפי הקישור הזה:

http://www.tweaktown.com/reviews/1108/4/nexus_nx_8060_600_watt_true_power_modular_psu/index.html

הספק לא ממש מתאים למערכות החדשות, נכון?

בכל מקרה אין לו מספיק כבלים מתאימים, כמו: 6 או 8 פינים לכרטיסי המסך של היום.

האם הבנתי נכון?[br]פורסם בתאריך: 2.01.2009 בשעה 17:41:27

ואם הבנתי נכון, אז אולי כדאי לי פשוט לרכוש אותו למחשב שהספק שלו נשרף; כי בכול זאת הספק המוצע שקט, בעל הגנות טובות, צריכת חשמל נמוכה, ועוד תכונות חיוביות?
פורסם

הספק באיכות גבוהה מאוד אבל NEXUS בחרו לא להוסיף חיבורי PCI-E נוספים מה שדורש שימוש במתאם.

לא תיהיה בעיה עם מערכות חדשות, הספק מותאם למערכות מרובות כרטיסי מסך (יותר נכון 2 כרטיסי מסך). מסיבה לא מובנת הוא מגיע רק עם PCI-E 6PIN אחד אבל זה לא אומר שום דבר.

פורסם

לדעתי אם לא נשארה תקופת אחריות לספק הזה או לחילופין היא מאוד קצרה, היתי מוותר מראש וקונה משהו כמו Seasonic S12 עם 34A או משהו דומה

פורסם

אם בנוסף ל 4870 אתה מתכנן מרובע ליבות של AMD הייתי הולך על ספק חזק יותר כמו ה XV550 או עדיף הפרו 82 525.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים