פורסם 2009 בינואר 216 שנים הוא קנה את זה? ברור שלא, זה עוד לא יצא.הבטא פתוחה לכולם? אני כמעט משוכנע שלא..
פורסם 2009 בינואר 716 שנים ומי אתה שתקבע אם הוא משתמש חוקי או לא ?אני אישית הייתי נעלב מהתגובות שלךאני חושב שעל ההנהלה של האתר לבדוק את מי היא מעסיקה בתור אחראיים פורומים.
פורסם 2009 בינואר 716 שנים אז הבטא לא פתוחה, אז מה? יש מנגנון שמותר להשתמש בוינדוס הזה שלושים יום ללא אקטיבציה, אז מותר. עוד שלושים יום דבר איתו, אבל עד אז כבר תצא הבטא הרשמית, והוא יתקין אותה חוקית (וגם אני).
פורסם 2009 בינואר 716 שנים אני רשום ל- Beta Testers של MSDN, ואני מקבל באימייל קישורים להורדות של מוצרי Beta לבדיקה, כך שבהחלט אפשר "להשיג" את התוכנות הללו באופן חוקי, עד לא מזמן לא התייחסתי להורדה של WIN 7 אבל כשיצא ה- Beta 1 הורדתי אותו והתקנתי על VMWare 6.5 (הורדתי כ- ISO והתקנתי בלי לצרוב, דרך האופציה ב- VMWare), אני יכול לומר בוודאות שזה עובד מצויין.אני לא חושב שכדאי להתאמץ עדיין להתקין את WIN 7, אפילו לא כדי לקבל מושג על המערכת, ה- WIN 7 אמורה להיות הרבה יותר מהירה מויסטה ותומכת באופן רחב יותר בחומרה ומסוגלת לנהל ולנצל משאבים הרבה יותר טוב (ועוד כל מיני פיצ'רים קטנים), אצלי לא כלכך שמתי לב להבדלים בינה לבין ויסטה, אולי הסיבה היא שהחומרה שלי חזקה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.