פורסם 2009 בינואר 216 שנים שלום,רכשתי מחשב חדש ויש לי התלבטות בין שני הכרטיסים הגרפים, יש ברשותי מסך LCD 19 WIDE אני מתכוון לשחק במשחקים המעודכנים לשנה זו. מה עדיף?
פורסם 2009 בינואר 216 שנים מחבר השאלה היא האם ישנה חשיבות לחברה המיצרת, האם Club3D איכותית יותר מ Palit?
פורסם 2009 בינואר 216 שנים לא משנה החברה, תמיד 9800 יהיה חזק מ9600בקשר לשאלה שלך פאליט נחשבת חברה איכותית החסרון שלה הוא רק שנתיים אחריות, אם אתה רוצה עוד שנה אחריות (ואם חשוב לך הבאנדל, חיבורים נוספים, משחקים שבאים עם הכרטיס וכו') אז קנה חברה אחרת.
פורסם 2009 בינואר 216 שנים ברור שזה משנה והשוני זה בעיקר באיכות ובקירור..פאליט נחשבת לחברה עם חרא קירור בקשר לclub3d נראה לי חברה יותר טובה.. למרות שפה בפורום אוהבים יחסית את פאליט אין לי מושג למה.. אבל הם חברה מהזולות והפחות איכותיות פשוט. אני הייתי הולך על הclub 3d למרות שהפאליט לא אמור לעשות בעיות ויש עליו אחריות
פורסם 2009 בינואר 216 שנים ברור שזה משנה והשוני זה בעיקר באיכות ובקירור..פאליט נחשבת לחברה עם חרא קירור בקשר לclub3d נראה לי חברה יותר טובה.. למרות שפה בפורום אוהבים יחסית את פאליט אין לי מושג למה.. אבל הם חברה מהזולות והפחות איכותיות פשוט. אני הייתי הולך על הclub 3d למרות שהפאליט לא אמור לעשות בעיות ויש עליו אחריותדווקא לפאליט יש אחלה קירורים, אם תסתכל לדוגמא על גרסאת הסוניק של 4850 שהרבה ביקורות שיבחו.זה סתם נראה לך כי משום מה לאנשים יש נטייה לחשוב שמה שעולה יותר בהכרח יותר טוב.זה כמו שתגיד שסיגייט חברה יותר טובה מווסטרן דיגיטל כי הדיסקים שלהם יקרים יותר
פורסם 2009 בינואר 216 שנים טוב תאמת שהיה לי כרטיס שלהם ששירת אותו הרבה זמן 6600gt ולא היה לו בעות עם הקירור. אבל הוא נשרף לי לאחר שהחזיק 3 שנים שזה מספיק.
פורסם 2009 בינואר 216 שנים פאליט עברו שינוי גדול בשנים האחרונות וכל כרטיס יכול להפסיק לעבוד גם עם יש לו קירור טוב. הבעיה היחידה שנישארה עם פאליט היא האחריות הקצרה (שנתיים) על רוב המוצרים ואולי גם הבאנדל שפחות שמנה.9800GT או HD4830 (לא נפוץ כל כך בארץ וברוב החנויות המחיר לא משהו, ראיתי ב 600 שקל ב P-SEE בירושלים) יהיו בחירוב טובות. בחלק מהחנויות יש 9800GT ב 620-650 שקל (ב TMS ו FOXPC יש לא יודע בקשר לחנויות אחרות).
פורסם 2009 בינואר 216 שנים http://www.cobrapc.co.il/Product.asp?productid=2570הנה כרטיס במחיר מעולה, יש 9600GSO במחירים האלהhttp://www.skypc.co.il/Product.asp?Pid=28650&Cat2Cat1ID=31&Cat2ID=0&aff=Zap〈=HEהנה עוד גרסא של פאליט עם קירור יותר טוב בקצת יותר מ600 שקל
פורסם 2009 בינואר 316 שנים אני מציע לך אל הPALIT דבר בראשון 9800 יותר חזק מי ה9600 דבר שני PALIT זות חברה אחת מי הגדולות עכשיו בשוק כרטיסי המסך ולאת לאת ניכנסת לשוק לוחות האם לי יש PALIT Radeon HD4850 ואני מאוד מרוצה מימנו
פורסם 2009 בינואר 316 שנים מחבר שנתיים אחריות לא מפריעות לי כי בכל מקרה נראה לי שבערך עוד שנה שנתיים אחליף לכרטיס חזק יותר על על מקרה.תודה מחר אטלפן ל sk pc ואחליף ל palit 9800
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.