עבור לתוכן

מה עדיף PALIT 9800 GT או Club3D9600 GT

Featured Replies

פורסם

שלום,

רכשתי מחשב חדש ויש לי התלבטות בין שני הכרטיסים הגרפים, יש ברשותי מסך LCD 19 WIDE אני מתכוון לשחק במשחקים המעודכנים לשנה זו. מה עדיף?

פורסם

היום יש 9800GT באיזור ה600 אצל כל החברות כמעט לא רק פאליט, נורא משתלם.

פורסם
  • מחבר

השאלה היא האם ישנה חשיבות לחברה המיצרת, האם Club3D איכותית יותר מ Palit?

פורסם

לא משנה החברה, תמיד 9800 יהיה חזק מ9600

בקשר לשאלה שלך פאליט נחשבת חברה איכותית החסרון שלה הוא רק שנתיים אחריות, אם אתה רוצה עוד שנה אחריות (ואם חשוב לך הבאנדל, חיבורים נוספים, משחקים שבאים עם הכרטיס וכו') אז קנה חברה אחרת.

פורסם

ברור שזה משנה והשוני זה בעיקר באיכות ובקירור..

פאליט נחשבת לחברה עם חרא קירור בקשר לclub3d נראה לי חברה יותר טובה.. למרות שפה בפורום אוהבים יחסית את פאליט אין לי מושג למה.. אבל הם חברה מהזולות והפחות איכותיות פשוט. אני הייתי הולך על הclub 3d למרות שהפאליט לא אמור לעשות בעיות ויש עליו אחריות

פורסם

ברור שזה משנה והשוני זה בעיקר באיכות ובקירור..

פאליט נחשבת לחברה עם חרא קירור בקשר לclub3d נראה לי חברה יותר טובה.. למרות שפה בפורום אוהבים יחסית את פאליט אין לי מושג למה.. אבל הם חברה מהזולות והפחות איכותיות פשוט. אני הייתי הולך על הclub 3d למרות שהפאליט לא אמור לעשות בעיות ויש עליו אחריות

דווקא לפאליט יש אחלה קירורים, אם תסתכל לדוגמא על גרסאת הסוניק של 4850 שהרבה ביקורות שיבחו.

זה סתם נראה לך כי משום מה לאנשים יש נטייה לחשוב שמה שעולה יותר בהכרח יותר טוב.

זה כמו שתגיד שסיגייט חברה יותר טובה מווסטרן דיגיטל כי הדיסקים שלהם יקרים יותר

פורסם

טוב תאמת שהיה לי כרטיס שלהם ששירת אותו הרבה זמן 6600gt ולא היה לו בעות עם הקירור. אבל הוא נשרף לי לאחר שהחזיק 3 שנים שזה מספיק.

פורסם

פאליט עברו שינוי גדול בשנים האחרונות וכל כרטיס יכול להפסיק לעבוד גם עם יש לו קירור טוב. הבעיה היחידה שנישארה עם פאליט היא האחריות הקצרה (שנתיים) על רוב המוצרים ואולי גם הבאנדל שפחות שמנה.

9800GT או HD4830 (לא נפוץ כל כך בארץ וברוב החנויות המחיר לא משהו, ראיתי ב 600 שקל ב P-SEE בירושלים) יהיו בחירוב טובות. בחלק מהחנויות יש 9800GT ב 620-650 שקל (ב TMS ו FOXPC יש לא יודע בקשר לחנויות אחרות).

פורסם

אני מציע לך אל הPALIT דבר בראשון 9800 יותר חזק מי ה9600 דבר שני PALIT זות חברה אחת מי הגדולות עכשיו בשוק כרטיסי המסך ולאת לאת ניכנסת לשוק לוחות האם לי יש PALIT Radeon HD4850 ואני מאוד מרוצה מימנו

פורסם
  • מחבר

שנתיים אחריות לא מפריעות לי כי בכל מקרה נראה לי שבערך עוד שנה שנתיים אחליף לכרטיס חזק יותר על על מקרה.

תודה מחר אטלפן ל sk pc ואחליף ל palit 9800

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים