עבור לתוכן

בעיה בווינדוס XP עם אחת המחיצות

Featured Replies

פורסם

אתה לא סופר אפשרות שיש בעיה עם הווינדוס? יכול להיות שrepair או אפגרייד רגיל יפתור את הבעיה?

כל עוד שלא מדובר על הכונן שבוא הווינדוס נמצא לא נראה לי שזה יכול להיות,

בסה"כ לפי מה שאמרת מותקנים שם רק "משחקים וסרטים".

פורסם
  • מחבר

אני אנסה קודם את הREPAIR, לגבות 20 גיגה זה לא משחק ילדים.

תודה בכל מקרה.

פורסם

לפותח הת'רד, דבר ראשון, שאלה:

אתה יכול לגשת למחיצה הזאת בדרך אחרת חוץ מ-My Computer? יש איזשהי תוכנה שאיתה אתה כן יכול להיכנס למחיצה?

כי אם לא, מאוד לא סביר שזאת בעייה בווינדוס. אם אתה לא יכול להיכנס למחיצה בשום דרך, הבעייה ככל הנראה על המחיצה ולא בווינדוס.

לכן, אני לא חושב ש-Repair יעזור פה, כי הוא רק מתקן בעיות בווינדוס, ולא על כל הכוננים.

(רק לפרוטוקול, מניסיון אישי שלי, ה-Repair לא עושה הרבה.. כשאני ניסיתי אותו, הוא השאיר הכל אותו דבר, אם הוא לא עשה רק יותר בעיות..)

דבר שני: אני חושב שלא הבנת כ"כ את מטרת הפירמוט.. הציעו לך לפרמט את המחיצה שעושה בעיות, ולא את המחיצה של הווינדוס. כי כמו שאמרתי, הבעייה ככל הנראה על המחיצה עצמה.. במערכת הקבצים או משהו.. לא בווינדוס..

דבר שלישי: לפני שאתה מנסה לפרמט, אם יש לך Norton Utilities או Norton SystemWorks (שמכיל בתוכו את ה-Utilities), יש שם תוכנות לבדיקת המחשב. ה-Disk Doctor וה-WinDoctor. נסה את שתיהן ואולי הוא יצליח לתקן את הבעייה.

לי אישית התוכנות האלו עזרו הרבה.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה לכל מי שניסה לעזור אבל הבעיה כבר נפתרה.

מה שקרה זה שהיה לו בכונן הזה סרט ובכל פעם שהוא פתח את הכונן הופיע לו הThumbnail של הסרט מה שגרם לסגירת החלון.

הבעיה הייתה עם הסרט שנסגר בכל פעם שהחבר שלי ניסה לפתוח אותו.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים