עבור לתוכן

260 רגיל בלי אוברקלוקינג מול 260 216 עם אוברקלוקינג, עד כמה ההבדל משמעותי?

Featured Replies

פורסם

הזמנתי מחשב חדש עם הכרטיס הזה BFG GeForce GTX260 MaxCore OCX 896mb GDDR3 PCI e שעלותו מתוך הסך הכללי של המחשב הוא 1800 ש"ח..עכשיו מי שאני קונה ממנו את המחשב הזמין והביאו לו בטעות 260gtx (לא 216 ) של zotac וכשאמרתי לו שאני רוצה את מה שהזמנתי במקור הוא אמר לי שהיבואן לא מוכן לקחת ממנו את הזוטק והוא יצטרך לשלם שוב אם ירצה את הכרטיס מקורי שהזמנתי, מה שאומר שאם אני אתעקש הוא יפסיד כסף..אז הוא הציע לי את הזוטק ב600 ש"ח הנחה כלומר שהוא יחזיר לי 600 ש"ח מה שבעצם אומר שעלות הכרטיס תהיה 1200

עכשיו אני מתלבט אם להתעקש על הbfg המקורי שהזמנתי שהוא גם 216 עם oc רציני וגם חברה יותר טובה וידועה או לוותר ולקחת את הזוטק שהוא לא 216 ובלי oc וחברה פחותה ובזה לחסוך 600 ש"ח..השאלה אם שווה לי..אם יש הבדל משמעותי בין הכרטיסים ואם יהיה הבדל בביצועים (אהנה פחות)?

המסך שלי הוא 22"

מה אתם אומרים?

פורסם

1. ZOTAC לא חברה פחות טובה מ BFG בכלל. זה פשוט המותג לכרטיסי NVIDIA של SAPPHIRE.

2. לא תראה הבדלים תהומיים, כי מדובר בשני כרטיסים מאותו סדר גודל.

3. 1800 שקל לכרטיס מסך GTX260 216 עם OC זה מחיר שחיטה בכל מקרה, עדיף לכבר להשקיע עוד 350 שקל ולקחת GTX280 ולסיים עניין. GTX260 216 עם OC צריך לעלות גג 1650 שקל.

פורסם
  • מחבר

אפשר לשמוע עוד דעות בבקשה..

אבקש לא להתייחס כל כך למחיר..בעיקר להתייחס לשאלה העיקרית-האם יש הבדל משמעותי בין 260 216 עם oc לבין 260 (לא 216) וללא oc ?

פורסם

דרוש ממנו לחזיר לך את BFG את מה שהזמנת..

יש הבדל בין גרסאות ה216 והרגילה בלי

אז קח בחשבון ששעדיף את BFG

עצה שלי- חכה ליצאית GTX260 55NM 216

פורסם

יש הבדל כפי שאמרו, ולמרות שאתה לא רוצה אני אתייחס למחיר,

בעיקבות הקרב שנותנת ATI ל NVIDIA הוחלט כי למרות היציאה של הגירסה 216 המחיר לא ישתנה ממש בכדי למשוך עוד לקוחות מן הסתם, אז המחיר באמת מופקע ,אחרי הכל אפשר כבר להשיג אחד של 216 ב1600 ש"ח ,אולי קצת פחות ,בכל אופן ,תבטל עיסקה, אני לא חושב שמדובר במוכר הוגן במיוחד, תחכה ל55NM ,אמור לתת עוד פייט לATI ,והבנתי שגם הוא לא ישנה את המחיר ממש, שווה לך, אל תמהר ,הוא אמור לצאת.

פורסם
  • מחבר

אז אני מבין מכם שיש הבדל משמעותי ולכן עדיף להישאר עם 260 216 ..ויותר מזה אתם אומרים שעדיף לחכות ל55nm ..מה ה55 נותן ?

פורסם
  • מחבר

אני לא מבין כל כך ...תוכל להסביר לי אתה..

פורסם

הכרטיס הזה ספציפית לפי הביקורות שקראתי זה הGTX260 הכי חזק שיש...

בכל אופן אני עם ה 216 של ג'יגה בייט וזה כרטיס מסך מצויין

אני לא יודע לתת לך השוואות עד כמה הוא חזק במשחקים ביחס ל 260 בלי ה216

אבל הוא יותר חזק...

פורסם
  • מחבר

אשמח לשמוע עוד דעות..מומחים אשמח לשמוע מה אתם אומרים..ההבדל משמעותי? כמה הייתם מעריכים את ההבדל באחוזים וכמה מעריכים בכסף?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים