עבור לתוכן

שאלה על רסיבר

Featured Replies

פורסם

יש לי מערכת קולנוע ביתית עם רסיבר YAMAHA שי בו DOLBY DIGITAL אבל אני חיברתי את המחשב לרסיבר ועשיתי בדיקה של הרמקולים זה היה סטריאו למרות שכיוונתי במחשב את זה לסראונד. למה הסראונד לא פועל? יש אפשרות שהאחוריים פועלים אבל הם משמעים אותו דבר כמו הקדמיים?

פורסם

איך חיברת ביניהם? עם איזה כבל?

פורסם
  • מחבר

איך חיברת ביניהם? עם איזה כבל?

חיברתי בין מה? המחשב והרסיבר?

פורסם

חיברתי בין מה? המחשב והרסיבר?

כן,

בשביל שתשמע בסראונד אתה צריך קבל דיגיטלי (קוקסיאלי או אופטי).

פורסם
  • מחבר

אני חיברתי באנלוגי אבל בכלל בחיבורים ברסיברים יש רק IN,DVD,TV ועוד כמה לא קשורים כלומר לא נראה לי שיש בכלל חיבור לסראונד למרות שזה דולבי דיגיטל

פורסם

אני חיברתי באנלוגי אבל בכלל בחיבורים ברסיברים יש רק IN,DVD,TV ועוד כמה לא קשורים כלומר לא נראה לי שיש בכלל חיבור לסראונד למרות שזה דולבי דיגיטל

אם יש לך מפענח של Dolby Digital זה אומר שאמור להיות לך גם יציאה דיגיטלית,

תבדוק ברסיבר אם יש לך חיבור כתום או חיבור שחור שיוצא החוצה (אין לי דרך אחרת לתאר אותם ;D).

פורסם

אנשים יש לי בעיה דומה

יש לי את הלייב ורסיבר של גייביסי והכל

חיברתי עם כבל קואקסיאלי וכיווני הכל ברסיבר ובתוכנות ובהגדרות תאינו לי עשיתי הכל ואני לא מקבל סראונד אלה סטריאו ואני שומע באחוריים את מה שאני שומע בקידמיים אבל בחלש ולא את כל הצלילים אלא רק את הגבוהים

לקנות את האודיג'י?

פורסם

אנשים יש לי בעיה דומה

יש לי את הלייב ורסיבר של גייביסי והכל

חיברתי עם כבל קואקסיאלי וכיווני הכל ברסיבר ובתוכנות ובהגדרות תאינו לי עשיתי הכל ואני לא מקבל סראונד אלה סטריאו ואני שומע באחוריים את מה שאני שומע בקידמיים אבל בחלש ולא את כל הצלילים אלא רק את הגבוהים

לקנות את האודיג'י?

האמת שלא כדי כי בסך הכל הכרטיס מעביר לרסיבר הוא לא מפנח את הצליל ומעביר לרמקולים,

יכול להיות שאתה מנגן משהו שתומך רק ב-2 ערוצים אז אתה שומע גם באחוריים אותו דבר (ככה זה גם אצלי) תנסה לנגן משהו שתומך ב-4 ערוצים ומעלה.

פורסם

אתה לא מבין

בוא אני יסביר לך על הבעיה

הכל מכוון רסיבר על 4 רמקולים אז איפה שיש ברסיבר את החזית שכוב כל מיני דברים ועל איזה מצבים וכל הדברים האלה מצוייר כאלה 4 קוביות שאלה הרמקולים ה2 קוביות האחוריות ריקות והקדמיו כתוב בהן L ו R כאילו ימין ושמאל

ולא כתוב כלום באחוריים

ניתי הכל פלוס הטכנאי שלי שישב םה 4 שעות הוריד עידכונים מחק עידכן עשה כל מה שאפשר וכלום לא פועל

יכול להיות שהכרטיס פגום?

ועם אני יקנה אודיג'י זה לא ישפר את הצליל בכלל?

פורסם

נ.ב

סקטור המסך שלך טוב נכון? יש לי בול כמו שלך אבל DF לאNF

פורסם

אתה לא מבין

בוא אני יסביר לך על הבעיה

הכל מכוון רסיבר על 4 רמקולים אז איפה שיש ברסיבר את החזית שכוב כל מיני דברים ועל איזה מצבים וכל הדברים האלה מצוייר כאלה 4 קוביות שאלה הרמקולים ה2 קוביות האחוריות ריקות והקדמיו כתוב בהן L ו R כאילו ימין ושמאל

ולא כתוב כלום באחוריים

ניתי הכל פלוס הטכנאי שלי שישב םה 4 שעות הוריד עידכונים מחק עידכן עשה כל מה שאפשר וכלום לא פועל

יכול להיות שהכרטיס פגום?

ועם אני יקנה אודיג'י זה לא ישפר את הצליל בכלל?

זה קשור לרסיבר,

למישהו נוסף בפורום קרתה אותה בעיה בידיוק כמו אצלך,

http://www.hwzone.co.il/community/index.php?board=17;action=display;threadid=41754

ואני משער שגם לך יש את הרסיבר של JVC.

בקשר למסך,

אחלה מסך אבל ה955DF ממש לא אותו דבר כמו ה959NF הם בנויים על שפורפרת שונה לגמרי (שלך על Dyna Flat ושלי Flat-Aperture Grille),

המסך שלי יותר מיועד לעבודות של גרפיקה (בגלל הדיוק) ושלך יותר למשתמש הבייתי,

הבדל נוסך שאני מוצא לנכון לרשום הוא שוב פעם הדיוק רק בהסבר תכני יותר (שתבין מה הבדלים),

שלי מגיע ל1600X1200 ב-85HZ שלך מגיע ל1600X1200 ב-68HZ,

יש לך אחלה מסך (אני ההיתי אמור לקבל אותו בהתחלה שקניתי אבל זה לא לעכשיו סיפור ארוך...........) ואני מכיר מישהו שיש לו אותו והוא מרוצה מימנו.

יש עוד די הרה הבדלים אבל מצתי לנכון לרשום את העקריים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים