עבור לתוכן

ותחשבו על זה

Featured Replies

פורסם

יש לי משהו שאני חייב להגיד:

באמת שהיצירות של חלקכם מאוד מעניינות ויפות ( על פי התמונות ) אבל אני לא יכול שלא לחשוב שחלקכם עושים זאת ממניעים לא נכונים.

אני רוצה לעשות אנלוגיה קטנה ולעבור מעולם המחשבים לעולם הרכב...בטח כולם מכירים את התופעה של הארס המצוי שהוציא רישיון לפני 30 שניות אבל הוא כבר במוסך עם הפיאט אונו המסכנה שלו שמבקשת שינתקו אותה מהמכשירים אבל הוא החליט לשים לה אגזוז פתוח כדי שהיא תהפוך למכונית מירוץ ( ככה לפחות הוא חושב ) והוא יוצא לכביש ונותן גז והמכונית לא זזה אבל היא נוהמת כמו אריה והוא תופס פוזה של שומכר.

לי יש מחשב מסכן בן שלוש שנים והשינוי היחיד שיש לו במארז הוא שהוא פתוח לחלוטין ןתאמינו לי שזה יוצר זרימת אויר לא רעה והמחשב לא נתקע לי אפילו פעם אחת בגלל חום והוא עובד בסדר גמור. לפעמים שאני חושש לגורלו אני מוריד את היד ומכניס את היד פנימה וממשש ( ואני יכול להישבע שהוא מגרגר ) ובודק את החום ואם נראה לי שחם לו קצת אז אני מפעיל מאוורר שעובד גם בשבילי שחם לי עם קוטר ועוצמה לא רעים שקניתי די בזול מתוצרת אלקטרו - חנן ( והמבין יבין ) ומקרר באופן מושלם את קרביו של מחשבי המסכן.

לי נראה שרובכם לא באמת יודעים מה הם עושים וכמו שלשים אגזוז פתוח בפיאט אונו עלול לגרום נזק למנוע גם אתם עשויים לגרום לנזק למחשב שלכם.

אז לכל אלו מכם שב א מ ת יודעים מה הם עושים או אלו שיש להם עודף זמן ומשעמם להם או אלו שמבלים זמן איכותי עם אביהם מאז התחילו בפרויקט דברי אינם מופנים אליכם ושוב אני באמת נהנה לראות את יצירותיכם. אבל אלו מכם שעושים זאת ממניעים אחרים תעצרו ותחשבו קצת שלא חשוב מה יש בקופסא של המחשב או איך היא נראית אלא מה שיש בקופסא שלכם! תנצלו את הזמן ותלמדו עוד נושא במחשבים או שפה חדשה ותדעו לכם שהדבר הכי חזק וחשוב הוא ידע והמוח שלנו בדרך כלל לא קורס.

חזק ואמץ וקיץ נעים לכולם.

פורסם

אההההההההההההההההה ???

פורסם

WTF?!?!

פורסם

ונחשוב על זה... אבל רק על זה!!!! :P

פורסם

תאמין לי מי שעושה מודינג לבד יודע מה הוא עושה ומבין קצת יותר מהממוצע..

אבל מי שעושה מודינג קנוי זה לא הכי..

אז למה סתם להגיד דברים בלי מטרה

תן לאנשים להנות ממשהו יפה בחדר שלהם חוץ מהמארז האפור הרגיל

יש כאלה שזאת המטרה שלהם

למה להרוס להם?

פורסם

הבעיה היא שאנלוגיה שהבאת היא לא נכונה.

אתה לא יכול להשוות מחשב חלש יחסית שעבר אובר קלוק ומודינג לאונו אם דוד פתוח! כי מחשב מומהר באמת נותן תוצאות יותר טובות

והוא עובר מודינג כדי לשמור את המעבד בטמפ" כמה שיותר נמוכה ובריאה.

לעומת זאת אונו תישאר אונו כל עוד לא משפרים גם את המנוע.

פורסם

גם אני לא ממש הבנתי...

לפי הדוגמא שהבאתי בהתחלה והמשך ההסבר על בדיקת החום המחשבה שלי אמרה שבהמשך תהיה הרצאה על אי היעילות של ריבוי מאווררים שכל אחד עולה 80 ש"ח או אנשים שעושים שינויים פיזים לרכיבים אלקטרונים במטרה להמהיר אותו ועלולים לסכן אותו, אבל בעצם ... מה כן היתה המטרה?

אני עשיתי את הMOD שלי יותר ליופי מאשר לביצועים כי לפחות כרגע אני לא OCer רצחני וגם במידה מסויימת מאמין שיש דברים מוגזמים לקנייה ובמיוחד במחירים שמדביקים להם (במיוחד כי כל העסק הוא גימיק אחד גדול).

פורסם

???

אתה טוען שאנחנו עארסים ? ;D

עארסים שמבינים בחומרה

פורסם

לא זה לא מה שהוא אמר .....אבל אם אתה עארס זה כבר סרט אחר .

לא נורא חמוד לא כולם מושלמים. ;D

באהבה :D

אלקטרו חנן חחחחחחחח מאוורר עמוד או רצפתי סבבה...

פורסם

תראה, בגדול 2 סיבות שעושים מודינג הם:

1. להפוך את הקופסא האפורה המגעילה, לקופסא יפה, עם תאורה צבעונית, ושיפה ליראות אותה.

2. שיפור זרימת אוויר במארז.

עכשיו זה שאתה פותח את המארז שלך ושם עליו מאורר, זה גורם להצטברות אבק גדולה במחשב, וזה מכוער, אישית שאני

מתקין משהו ומשאיר את המארז פתוח יום יומיים אז אמא שלי אומרת לסגור את המחשב כי זה מכוער (וזה באמת מכוער).

פורסם

תחליף אמא !

באהבה :D

פורסם

תחליף אמא !

צודקת :D

אולי גם את ה'אימא'(לוח אם) של המחשב?

אצלי המארז פתוח על השולחן כבר חודש, כל המשפחה שלי מדי פעם משתמשים בו,

ואין להם שום תלונה לגבי מראה הפנימי שלו(חסר להם :behead:)

ודעתי לגבי ההשוואה, בין אונו למודינג, זה חסר טעם, כי לעשות מודינג ולנסוע באוטו בפוזה של שומכר :auto:, זה שני דברים שונים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים