עבור לתוכן

אני אומר לכם, לפעמים ברשת יש חנויות ממש גועל נפש

Featured Replies

פורסם

קניתי כרטיס מסך לפני חודש-חודשיים מחנות מסויימת..

אתמול הכרטיס הפסיק לעבוד ללא שום סיבה! או קיי נסעתי ל"חור" הזה של החנות היום ומבקש לבדוק אותו במעבדה ולקבל אחד חדש במסגרת ה3 שנות אחריות שיש לי.

מה אומרים לי???

"אדוני תמסור את הכרטיס אנחנו נשלח לך אותו לחו"ל

פשש חתיכת אחריות!! דבר כזה עושים רק כשנגמרת האחריות ורוצים לתקן את הכרטיס אז שולחים לחו"ל! אבל מה זה זה? אילו לא הציעו לי כרטיס חלופי! פשוט בושה! עכשיו זה יקח איזה חודש חודשיים עד שזה יגיע אליי.. והם לא מוכנים לכלום!

אני מת לפרסם את שם החנות המגעילה הזאת אבל אי אפשר!

זאת חנות שאסור לקנות ממנה.. כל עוד מוצר מהם עובד הכל טוב אבל שמשהו מתקלקל?! זהו, תגיד שלום לא אחריות ולא בתיך, חבורת אהבלים

אני מאחל לאותה חנות שתפשוט רגל אמן! אני יניח תפילין בשביל זה מחר בבוקר

• תגובות 53
  • צפיות 3.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

את השם שלה בפרטי בבקשה.

פורסם

For your information, that's how things work, they can't fix it themselves, they have to send it to the manufacturer for fixing or replacing, and they have no obligation to give you a temporary card and no reason to replace on the spot when they don't know if they get another card from the manufacturer. What you described is the normal method when using warranty and the store did nothing wrong.

Also, when the warranty ends you get no service at all.

פורסם

הם במקרה בחיפה?

פורסם
  • מחבר

לארמגדון... הכרטיס הזה ישב אצלם במדף היום ומחנות אחרת שקניתי נהרס לי הכרטיס והחליפו לי במקום אחרי בדיקה קטנה...

הם פשוט חסכנים קמצנים ולא יתכן עכשיו שחודשיים לא יהיה לי כרטיס מסך

פורסם

הם במקרה יושבים בקיסריה ומשתמשים בשם של חיה חמודה וקצת שמנה?

פורסם

Look, it's possible another store might choose to take their risks and replace on the spot but technically the manufacturer can decide the damage is somehow your fault and not send them a card back in which case if they gave you a card on the spot they gave you a free card without getting anything back.

I went through the procedure of replacing a damaged card twice and it took over a month twice, your bear with it.

פורסם
  • מחבר

אסור לפרסם בפורוםאתה רוצה שיתבעו את האתר?

פורסם

אסור לפרסם בפורוםאתה רוצה שיתבעו את האתר?

אתה לא צריך לפרסם את השם, רק להגיד איפה הם יושבים בארץ.

פורסם

אממ...עלולים לתבוע גם אותך , זה קרה למשתמש פה.

פורסם

Just ask him in private, there's no need to deteriorate the thread into a guessing game.

פורסם

אממ...עלולים לתבוע גם אותך , זה קרה למשתמש פה.

שיטות של פאשיסטים, להשתיק אנשים שאומרים את האמת.

אני מקווה שהמשתתף הנתבע לא התקפל, במיוחד לא עם החנות המדוברת.

פורסם
  • מחבר

אני לא מפרסם פה את השם של החנות אני רק אומר מקרה.. ותפסיקו לנסות לנחש ..

וארמגדון.. בתקנון בפירוש כתוב שאם המוצר בסטוק הוא נשלח אליי חדש..

פורסם

שלח לי את השם של החנות בפרטי בבקשה כדי שאני אזהר לא להיתקרב אליה וכדי שאני אזהיר את החברים שלי גם...

תודה ואני מקווה שבסוף זה יסתדר לך ;)

פורסם

שיטות של פאשיסטים, להשתיק אנשים שאומרים את האמת.

אני מקווה שהמשתתף הנתבע לא התקפל, במיוחד לא עם החנות המדוברת.

הוא פרסם פה מכתב התנצלות והעסק נסגר מחוץ לכלתי בית המשפט :-\

אני לא התקפלתי , קיבלתי 8RGA+ עם USB שבור ובקר זכרון מקולקל , היום המשפט.

נכון לעכשיו השופט לא החליט על פסק דין , הוא רוצה לחשוב על זה והוא יודיע לנו בדואר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים