עבור לתוכן

החיפוש אחר הדרייבר האבוד ! כולכם מוזמנים - תודה רבה מראש !

Featured Replies

פורסם

זה המצב, במשרד של אבא שלי יש מספדת עם נייר רציף, כבר אין כאלה הרבה בשוק והן מאוד מאוד נוחות לעבודה וגם המדפסת שיש לו שם היא סופר איכותית ומקצועית ואין תקציב או מקום לאיזה מפלצת לייזר של HP וזה לא בא בחשבון.

Houston Instrument JetPro V100

זה הדגם.

החברה היא חלק מ- Summagrapihcs corporation התאגיד הזה כנראה פשט את הרגל, בכל מקרה אי אפשר למצוא הרבה מידע לגבי החברה HI או בכלל כל התאגיד הזה.

מה שכרגע קורה זה שיש דרייבר לDOS אבל לא לWINDOWS וכשעובדים עם תוכנה X בWINDOWS ושומרים את הקבצים בWINDOWS פשוט אי אפשר להדפיס מDOS.

מה שאני מבקש ממכם זה אם אתם יכולים, למצוא דרייבר למדפסת הזאת, אם יש לכם מידע על החברה או כל דבר שיכול לעזור, אם מישהו פה יודע איך יוצרים דרייבר ומה דרוש בשביל זה ! כל דבר בעולם ! הכל ! אני אודה לכם.

תודה רבה מראש, אוהד.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה !

העניין הוא שלWINDOWS 95 כבר יש לי בערך תמיכה, הבעיה הרצינית היא 98/98SE/ME/2K PRO.

אחד מאלה ואני באמת כבר מוריד את הכובע.

פורסם

נסה ב http://www.driverguide.com

אינני רשום (ההרשמה חינם) ולכן היני נותן לך לעשות את החיפוש ;)

פורסם
  • מחבר

שם התחלתי... אני צריך מקורות מיוחדים או בנאדם שיודע איך לעזאזל אני יכול לתקשר עם החברה הזאת או לתכנת דרייברים בעצמו.

מישהו?

פורסם

שלח מכתב לתמיכה טכנית של החברה הזאת. יכול להיות יש להפ פיתרון.

נסה אולי תנסה לתת למדפסת דריבר של מדפסת שונה?

פורסם

תתקין את הדריוור של ה: IBM Proprinter XL24 שקיים כבר בdriver database של ה9x ועד הxp ותנסה

מקווה שיעזור

פורסם
  • מחבר

אתה יכול לתת לי לינק ?

ד"א מישהו יכול לקשר אותי או לעזור לי למצוא מידע על החברה HI - Houston instrument ועל התאגיד Summgraphics Corporation ?

נ.ב

שכחתי להגיד...

היום באישון לילה - התקנתי דרייברים של 95 למדפסת על 98 והTEST PAGE עבד והדפיס יפה, הבעיה נוצרה בAUTOCAD 14 שם לא נראתה תמיכה כלשהי למדפסת ולא הצלחתי להדפיס דרך התוכנה, אני מבין שאם המדפסת מצליחה להדפיס יש מצב להפעיל אותה בכל מקום בWINDOWS ? למרות שחשוב לציין שבWORD המדפסת הדפיסה ג'יבריש ובAUTOCAD לא החל הליך ההדפסה בכלל.

פורסם
  • מחבר

תודה קאפוט, זה נראה כבר מעניין יותר...

"'IBM Proprinter XL24' Driver.

It´s the best for this Printer. "

איפה אני מוצא את הדבר הזה בדיוק ?

פורסם

תתקין את הדריוור של ה: IBM Proprinter XL24 שקיים כבר בdriver database של ה9x ועד הxp ותנסה

מקווה שיעזור

הוא אמר שזה בא עם הXP

פורסם
  • מחבר

אההה...

הבנתי. אני אנסה עוד פעם לסדר את המדפסת ואני אעדכן אתכם.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים