עבור לתוכן

האם לדעתך הגשת החדשות ע"י יונית לוי וגאולה אבן אובייקטיבית ומאוזנת .

האם ההגשה בפריים טיים של החדשות על ידיי יונית לוי וגאולה אבן מאוזנת ? 1,372 הצבעות

1. 1. האם ההגשה בפריים טיים של החדשות על ידיי יונית לוי וגאולה אבן מאוזנת ?

• אני שמאל וההגשה שמאלנית
    • אני שמאל וההגשה מאוזנת
    • אני שמאל וההגשה ימנית
    • אני מרכז וההגשה שמאלנית
    • אני מרכז וההגשה מאוזנת
    • אני מרכז וההגשה ימנית
      0
    • אני ימין וההגשה שמאלנית
    • אני ימין וההגשה מאוזנת
    • אני ימין וההגשה ימנית

אנא התחבר או הירשם על מנת להצביע לסקר זה.

Featured Replies

פורסם

יש חוקי מלחמה שאזרחים לא יכולים להבין אותם, לרוב שמאלנים.

ברגע שאתה מכה באויב, אתה צריך להוריד אותו 100 אחוז, נטרול מוחלט, עד שלא יתקיים יותר, אחרת, הנזק לטווח הארוך יהיה גדול מאוד כי העצמת קונפליקט ולא עשית שום דבר.

אם אני רוצה להוריד נחש, אני לא אפצע אותו וישאיר אותו שם כי אז לא רק שלא עשיתי בזה כלום, הוא יתעצבן ויכיש בחזרה פי 2 יותר חזק.

לכן טענות של "לחסל עד הסוף" לגיטימיות, הומניטריות, מצילות חיי אדם בשני הצדדים לטווח הארוך, ויש להן סיכוי גבוה יותר להביא לשלום כלשהו.

שמאלנים מצד שני מסתכלים על השעה הקרובה ולכן ההסטוריה מראה שדרך החשיבה שלהם שגויה כל פעם מחדש.

אבל זה טוב שיהיה צד אחר ל"ימין", כי לפעמים הוא נהיה יותר מדי וואחשי. הבעיה המרכזית דעות השמאל במיוחד בTV היא שהם מנסים להסתכל רק על הצד השני, וכיצד הם מוצגים.

הם לא יסתכלו על הרקטות, אלא תמיד על מוות אנשי חמס בצער... כאילו זה קרה בלי סיבה ומחוסר הבנה מוחלט של המצב, שחיטת ארגון טרור, עם כל ה"כאב", תציל אלפי אנשים בשנים הקרובות, אם כמובן השמאל לא מסכים להגדרה של חמאס כארגון טרור, הרי שהוא משוייך לקבוצת הטרור הזאת בעצמו, אך מצד שני עדיין מחזיק בשמחה באזרחותו הישראלית (אם היה מבין את המצב, המהלך הנכון היה ויתור אזרחות, אבל זה לא קורה, לכן הדעות שלהם אנוכיות בצורה מגעילה ופסולות מלהחשב) מה שאני אומר זה שאם אין להם בעייה לראות מאות מתים ולא לעשות שם דבר חוץ מלהחזיק שלט (כמו להתגייס לחמס, ויתור אזרחות וכו') אז זה אנכי, לא אחראי, וחסר משמעות.

לאותם אנשים בד"כ יש בעיות דימוי עצמי, זה בא מאותו מצב פסיכולוגי.

• תגובות 32
  • צפיות 3.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

ההיסטוריה מוכיחה שאין ממש הבדל בין הקיצוני של השניים (שמאל וימין), מלחמת העולם השניה, היטלר יצג את הימין הקיצוני

וסטאלין את השמאל, אני לא רואה הרבה הבדל בין השניים.

פורסם
  • מחבר

מחזק ^ ^ ^

אין הבדל בין שמאל לימין מבחינת שפיות הדעת

בזמן שאדם פועל על פי אידואולגיה בלבד ומטעמה הוא איננו פועל מטעם ההיגון / שכל ומציאות

או אידיאולוגיה היא מסך שמסתיר את המציאות השפויה ( עכביש )

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים