עבור לתוכן

האם לדעתך הגשת החדשות ע"י יונית לוי וגאולה אבן אובייקטיבית ומאוזנת .

האם ההגשה בפריים טיים של החדשות על ידיי יונית לוי וגאולה אבן מאוזנת ? 1,372 הצבעות

1. 1. האם ההגשה בפריים טיים של החדשות על ידיי יונית לוי וגאולה אבן מאוזנת ?

• אני שמאל וההגשה שמאלנית
    • אני שמאל וההגשה מאוזנת
    • אני שמאל וההגשה ימנית
    • אני מרכז וההגשה שמאלנית
    • אני מרכז וההגשה מאוזנת
    • אני מרכז וההגשה ימנית
      0
    • אני ימין וההגשה שמאלנית
    • אני ימין וההגשה מאוזנת
    • אני ימין וההגשה ימנית

אנא התחבר או הירשם על מנת להצביע לסקר זה.

Featured Replies

פורסם

כמו שאמרתי אני אוהב אותה נוטה קדימה... ;)

• תגובות 32
  • צפיות 3.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

זה נכון

חבל רק שאין לה מחשוף

וחבל שהיא מנצלת את ההיזדמנות למלמל מסרים א מורליים תוך כדי

( אני סולח לה - אבל )

פורסם

חבל רק שאין לה מחשוף

סוף סוף אני מסכים איתך על משהו.

:yelclap:

פורסם

גאולה אבן היא חתיכת MILF - מה לעשות נשים דעתניות עושות לי את זה. :lol:

פורסם
  • מחבר

בדיוק לזה אני מתכוון

הן מעבירות מסרים מלבד העובדות

חבל לי שאלו לא המסרים ש"הציבור דורש "!

פורסם

חבל לי שאלו לא המסרים ש"הציבור דורש "!

אתה מתכוון ל.... ציצים בלי חולצה מעלייהם?

פורסם
  • מחבר

בנוסף לידיעות ולא לדעות :gorgeous:

פורסם

אתם באמת צריכים לצאת יותר מהבית, לאף אחת מהשתיים אין סקס-אפיל. ועל הטעם ועל הריח הנעלה שלי.. אין להתווכח. בכל מקרה, לא ראיתי מספיק מיונית לוי כדי לשפוט, אבל ראיתי ה-מ-ו-ן מגאולה אבן, והיא שמאלנית מהזן הכי פתטי וטיפשי שיש. הת'רד הזה הוא אנרדרסטייטמנט אחד גדול.

פורסם
  • מחבר

( על ריח אין טעם להתווכח )

הזהות והדעות הפוליטיות של המגישים/ ות אסור להם לגלוש ולהתערבב עם הידיעות קרי החדשות ועל זה בדיוק התרד , האם הן המגישות הנ"ל נותנות לדעות הפוליטיות ( שלהן ) לגלוש ולהתערבב עם הידיעות שהן מגישות , הסקר אמור לענות על השאלה הזו בלבד ( אם הן שמאלניות או לא , זו לא השאלה - אבל האם הן מערבבות אג'נדה פוליטית ? את הייתי מעוניין לדעת , לי אישית ניראה שכן - מה אתם חושבים ? )

פורסם

כדאי שתצאו יותר מהבית...

כן, אני חושב שההגשה של מגישי החדשות נוטות חד משמעית לכיוון מסויים - לכיוון ישראל.

פורסם

עכביש, נראה שאתה קצת קשה. אני פונה אלייך כי אתה חוזר על עצמך מיד אחרי התגובה שלי, כאילו לא עניתי לך כראוי ואתה רוצה לחדד את דברייך בשבילי ואולי גם בשביל האחרים. לגבי בכל אופן, כתבתי שהיא שמאלנית מהזן הכי פתטי וטיפשי שיש לא בגלל שגיליתי את עמדותיה בשיחות העמוקות והארוכות שאנחנו מנהלים אחרי עוד סשן מעייף בין הסדינים. באומרי מהי זהותה אני בעצם טוען שהיא נותנת לזה ביטוי רב בהגשת החדשות (שם אני לומד על זהותה הפוליטית ועל עמדותיה - חשבתי שזה ברור), ובאופן אידיוטי ביותר כמו שכבר ציינתי.

פורסם

טוב התקשורת שמאלנית אין מה לעשות.. בכל זאת יש גם איזה מליון ומשהו ערבים שרואים את המהדורה ב20:00

ודווקא הרבה פעמים רואים את יונית לוי מגלגלת עיניים אחרי כל מיני קטעי וידאו מהנאומים של נסראללה וחבריו..

ועכשיו לדיון האמיתי.

לא שגאולה אבן איזו כוסית עולם או משהו כזה, אבל לא חסר לה.. וערוץ 1 עושה לה אבל.. אם היא הייתה מגישה בערוץ השני, המאפרות והתאורה היו עושים ממנה מינימום סנדרה בולוק..

פורסם
  • מחבר

קודם כל לגבי הכוסיות של הגברות הנכבדות האלו - זה עיניין של טעם ושל מראה , יתכן שבמציאות אחד עך אחד הן לא מי יודע מה , אבל הן לי ( אישית ) נראות מאוד סקסיות ואני בטוח שלעוד הרבה וזו הכוונה של היותן מגישות או "פרזנטריות" של החדשות ( האינטלקט מוסיף הכי הרבה ) .

עכשיו : לא משנה לי וכמו כן לציבור ( אם יורשה לי ) מה הדעה של המגישה , היא צריכה להפריד בין הדעות שלה לבין החדשות , גם אם היא שמאלנית והומנית עאלק - זה לא צריך להסיח את מרכז תשומת הלב של הצופה מהידיעה . אני חושב שהן , בגלל שהן מגישת מאוד איכותיות עושות עוול למיקצועיות שלהן בזה שהן נותנות לדעות שלהן לחלחל אל תוך התודעה של הצופים שהם ( הצופים ) אמורים לשפוט בשביל עצמם את המעשים המדווחים (החדשות) והן שתי המגישות האלו מנסות להשפיע על דעת הקהל תוך כדי דיווח .

ונכון אני משתדל לא לצאת מהבית אם אני לא צריך ו / או רוצה . ( אלא אם מישהו חושב שיש מקום יותר טוב מהבית - אני אשמח לשמוע - זאת כמובן אם לא עשינו ו / או ראינו לפני כן )

פורסם

צא מהבית ותראה :D

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים