פורסם 2009 בינואר 116 שנים היי לחצתי על "כיבוי" ואח"כ היה לי את המסך הזה:"מערכת WINDOWS מבצעת כיבוי..."אבל זה לא מתכבה!חיכית 10 דקות והוא עדיין לא התכבה!מה הפתרון?נ.בהציעו לי להשתמש ב User Profile Hive Cleanup Service של מיקרוסופט,אבל גם זה לא עזר לי.תודה.
פורסם 2009 בינואר 116 שנים תנקה את המחשבתבדוק שאין תוכניות תקועות שלא מגיבותעוד משהו, לך ל:התחלת->הפעלהתכניס msconfig תעבור ללשונית אתחול או Startup באנגליתותבטל תוכניות מיותרות שרצות ברקע.
פורסם 2009 בינואר 216 שנים מחבר עשיתי את כל מה שאמרת....הורדתי דברים שאני לא צריך וכו... אבל הבעיה עדיין חוזרת על עצמה.אני חושב שהבעיה נובעת מהתהליך EXPLORER.EXE אני לא מצליח לפתוח תקיות(אני לוחץ עליהם והם לא נפתחות לי,וגם במנהל משימות מופיע לי התהליך הזה פעמים!) אחרי שעשיתי סריקה עם התוכנה COMBOFIX מה עושים?
פורסם 2009 בינואר 216 שנים Combofix ידועה כתוכנה אכזרית ביותר, שיש להשתמש בה כ-Last Resort.מה הייתה הבעיה שדרשה ממך שימוש בתוכנה ?
פורסם 2009 בינואר 216 שנים אתה עדיין לא יכול לפתוח תיקיות ?תנסה לבצע שיחזור מערכת, אם אתה יכול.או לשחזר קבצי מערכת פגומים - SFC/SCANNOW
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.