עבור לתוכן

חמאס מנסה מלחמה פסיכולוגית! אחד הדברים המצחיקים...

Featured Replies

פורסם
גם דובר ועדות ההתנגדות העממית, אבו עביר, אמר כי הארגונים הפלסטינים יפתיעו את ישראל לא רק באמצעים הצבאיים שברשותם. "המסרים הטלפונים וחדירה לתדרים של הרדיו של צבא האויב הם רק דוגמה לאמצעים ולהפתעות שאנו מכינים לצד הישראלי. יש עוד הפתעות רבות בקנה והישראלים עוד יופתעו מהיכולות הצבאיות והטכנולוגיות שלנו", אמר.

:lol: :lol: :lol:!!!!

"יש לנו יכולות טכנולוגיות מדהימות!! אנחנו יכולים לשלוח SMS!!!"

פורסם
  • מחבר

רק שהם לא יפציצו לי את ה email עכשיו... רק לא זה!!! :lol: :lol: :lol:

פורסם

לא שמעתם שיש 1,000 SMSים חינם בסלקום ואורנג'?

פורסם

אם הם באמת היו חכמים, הם היו משבשים את הגמר של האח הגדול עם הSMSים האלה, ובאמת עושים בלגן רציני במדינה.

פורסם

ולמה אתה חושב שהם לא עשו את זה? אולי בגלל זה שפרה זכתה

פורסם

אם יתברר שזה נכון יש מצב שיפילו עליהם אטום.

וזה ברור שהם ידפקו את בובליל, הם כבר שנים מזיינים את השחורים בדרום...

פורסם

יש מצב שאני פשוט חושב בצורה חשדנית מאוד, אבל יש מצב שהם עשו את זה כדי לגרום זלזול מכוון בהם?

פורסם

^^^זו אחת הבעיות שלנו בזמן האחרון...אנחנו מזלזלים באויבים שלנו

פורסם

קשה לא לזלזל באויב אשר נמצא במלחמת הישרדות ומחליט לשלוח SMS BOMB בעברית קלוקלת עם מחשבה מפגרת שזה איכשהוא עוזר להם.

פורסם

למען האמת זה תמוה שהם מצליחים לעשות את זה. יש לצה"ל מספיק אמצעי ל"א שיכולים לשתק את כל התקשורת האלחוטית ברצועת עזה - לא מובן לי למה הם לא מופעלים.

פורסם

לא יודע

דווקא בעיניי זה מוצא חן

הידיעה הזו עם הטקסט של קאסמים / חמאס וכו'

לי זה ניראה יותר בתור קריאה נואשת - כאילו הם מנסים להשמיע מילים שמעוררות בנו פחד ( לפי דעתם ) שלשמחתנו נמוג אחרי ההפצצה המסיבית והתגובה השפנית שלהם ומלבד זאת הישראלים ילמדו לשייך את המילים האלו ( חמאס / קאסמים ) עם הלוזריות המופגנת של הטרוריסטים האלו שמשתמשים בתושבי עזה ( באשמתם ) כבתור מגן חי . לעניות דעתי זו הדרך היחידה למנוע את הפיכת עזה למוצב אירני קידמי , ע"י הוכחה חד משמעית לתושבי המקום העזתים שדבר כזה איננו משתלם להם והם אלו שמשלמים את המחיר ולכן הם אלו שצריכים למנוע מהאירנים להשתלט עליהם . ( אשריי המאמין ).

על כל מקרה ולסיכום : חביבות עלי קריאות היאוש החמאסיות מפני שהן מלוות ברעם פצצות חודרות בונקרים .

פורסם

למען האמת זה תמוה שהם מצליחים לעשות את זה. יש לצה"ל מספיק אמצעי ל"א שיכולים לשתק את כל התקשורת האלחוטית ברצועת עזה - לא מובן לי למה הם לא מופעלים.

זה לא שהם ישבו עם מכשיר סלולרי ושלחו מלא הודעות (אני מאמין). יש מיליון אתרים שנותנים לך את השירות הזה.

פורסם

קשה לא לזלזל באויב אשר נמצא במלחמת הישרדות ומחליט לשלוח SMS BOMB בעברית קלוקלת עם מחשבה מפגרת שזה איכשהוא עוזר להם.

אז זה אומר שזה עזר, הנה, עובדה שאתה מזלזל.

פורסם

שלא לדבר שזה יכול להיות ערבי ישראלי שסתם כועס ויש לו יותר אמצעי לעשות כן...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים