עבור לתוכן

מבקש המלצה למחשב נייד להפקת מוסיקה + צרכי סטודנדט עד 1000 דולר

Featured Replies

פורסם

שלום שלום!

אני בארה"ב ומתכנן לחזור עם נייד לצרכים הנ"ל, שהולכים להיות כל החיים שלי בקרוב ; סטודנט רגיל בפקולטת הנדסה, וצרכי יצירה והפקת מוסיקה בתכניות כמו קיובייס וכל הפלאגינים המתלווים.

חשוב לי לציין זמן סוללה במידה ואלמד רחוק מהבית - לפחות שעתיים ככה...

גם צרכי צפיה בסרטים / סדרות במחשב מהמחשב לTV.

אם צריך ממש להתגמש במחיר, אעשה זאת גם.

תודה מראש על כל עזרה :)

חן.

פורסם

קיובייס דורש מחשב חזק בעל זיכרון גבוה ..

ומזאת אומרת רחוק מהבית ? בכל מקום תוכל לחבר אותו לחשמל לא ? וגם אם לא .. תמיד אפשר ליקנות סוללה נוספת .

פורסם

על איזה גודל מחשב אתה חושב? האם חובה יציאת HDMI? האם חובה אחריות בארץ?

פורסם
  • מחבר

תודה ו...

רחוק מהבית = ב"ש / טכניון שרחוקים מהמרכז=ראשל"צ.

ואני מדבר על מחשב נייד סטנדרטי - 15.4" (עדיף ולא 14" בשל צרכי העבודה עם קיובייס והצפיה בסרטים!)

והאמת שכן, אני מעדיף יציאת HDMI שתהיה לי, כהכנה לעתיד הקרוב.

אחריות בארץ? אני חושב שמאוד מאוד כדאי. לא ככה?

שוב תודה ושבת שלום!:)

פורסם

מן הסתם כדאי, זה פשוט מצמצם את האפשרויות ועשוי להעלות את המחיר.

אם אתה חייב יציאת HDMI תסתכל על ה-Lenovo SL500, הוא זול בהרבה ממה שאתה צריך, נותן אחריות בארץ ובתקציב שלך אפשר למצוא אותו עם רזולוציה גבוהה (אם כי זה יחייב אותך לבחור בכרטיס מסך נפרד). אם אתה יכול להסתדר עם יציאת Display Port במקום אז ה-E6500 של דל או ה-T500 של לנובו הם מחשבים באיכות הרבה יותר טובה ועם חיי סוללה טובים יותר, ניתן להשיג אותם עם אחריות בארץ (קרא את האינפורמציה בנושא בסטיקי על יבוא מחשב מארה"ב). האיכות תהיה על חשבון המפרט במקרה הזה.

ה-R500 של לנובו הוא אופציית אמצע (איכות טובה מאד אבל קצת זול מה-T500), יותר קשה למצוא אותו לדעתי אבל אם תמצא עם אחריות בארץ אז זה מחשב טוב.

פורסם
  • מחבר

אוקיי תודה.

שנית, יש HP בתנאים האלה (ייבוא לארץ?)

ומחשבי DELL עם יציאת HDMI?

או טושיבה, לדוגמא?

אני פשוט מתעניין, גם מראה חשוב:)

פורסם

האחריות על דגמים צרכניים של HP מסובכת יותר ופחות מובטחת, קרא את הסטיקי שהפניתי אותך אליו ותחליט אם אתה רוצה לקחת את הסיכון. אתה יכול להסתכל על ה-dv5t לדוגמא. היתרון של -SL500 הוא שיש לו אחריות מובטחת על הרוב הגדול של הקונפיגורציות.

ישנם מחשבי דל עם יציאת HDMI בשפע, הבעיה היא רק באחריות. אולי תוכל לקבל אחריות מלאה בארץ על דגמי ה-Inspiron, אני לא משוכנעת בזה. על דגמי ה-Studio/XPS לא תמיד ניתן לקבל אחריות בארץ, יש לברר מול דל על כל דגם בנפרד. הכי כדאי מהבחינה הזו הוא ה-Studio 1537 שכן הוא הדגם המעודכן היחיד של דל בסדרה הצרכנית ובגודל שאתה מחפש.

מדיניות האחריות העולמית של טושיבה לא מוכחת ברמה מספקת מבחינתי בשלב זה. אין לי מספיק מידע אמין מהם. אם אתה מצליח להוציא מהם הצהרה כתובה כלשהי שהם מכבדים את האחריות הבינלאומית במלואה (חלקים+עבודה) והסבר על אילו דגמים זה תקף אשמח לשמוע.

פורסם
  • מחבר

אוקיי תודה

תראי: מצד אחד אני אל כל כך מבין למה אני חייב את המחשבים שבטופ-טופ, נכון - קיובייס ועיבוד אודיו דיגיטלי, אבל מהירות המעבד לא קריטית ברמות שתקפיצ לי את כל מחיר המחשב, לא? כאילו... אפילו אינטל 8100 מספיק לזה לא?

בוא נגיד שעדיף לי לפחות 2 גיגה זכרון עם XP ו-4 עם ויסטה.

ואני קצת מטוף, אני אסביר:) לנובו - מחשבים חזקים קשיחים וטובים מאוד, אבל הם כאלה משעממיםםםםםםם :(

דל - מחשבים יפים מעניינים ונחמדים, אבל המסך משתקף, ואני לא סובל את זה, מעדיף מט.

הHDMI אני חושב שחשוב לי יותר לעתיד (הרי DVD וסרטי RIP אראה יותר טוב עם הממשק הזה ולא RGB לא?), אבל תחלס אם לתעדף את השימושים - אז זה קודם סאונד, אחרי זה סטודנט, ואחרי זה צפיה בסרטים וכו'.

זה פשוט יהיה נחמד אם גם יהיה HDMI.

שוב תודה,

וסליחה על השיגועים!:)

אשמח לשמוע עוד הצעות / תיקונים / התייחסויות...

פורסם
  • מחבר

מה עם ASUS וGATEWAY?

תודה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים