עבור לתוכן

שאלה על קניית שירים בGUITAR HERO WORLD TOUR

Featured Replies

פורסם

שאלה פשוטה לי.

יש לי GUITAR HERO WORLD TOUR אירופאי.

אני רוצה לדעת אם אני יכול לקנות שירים מהPSN האמריקאי.

בבקשה שמשהו שניסה יעדכן בלבד ולא מספקולציות.

יש לי דוגמא נגדית לזה (LBP אמריקאי שאם מתקינים לו CONTENT מהחנות האירופאית הוא לא מופיע במשחק , מהחנות האמריקאית - כן).

ד"א - משחק מצוין וכלים מדהימים.

אני ואישתי "קורעים" את הסלון.

(ולפני שמשהו יתחיל עם הסיפורים של זה לא באמת לנגן וכו בלה בלה בלה - אני מנגן על גיטרה ובס כבר 9 שנים , אני יודע את זה ואני יודע לנגן גם מספיק טוב על הכלים האמיתיים - ג'קסון ואפיפון מיוחדות ובאס קאסטם של איבנז. זה סה"כ משחק קצב שעושה שמח בסלון עם מוסיקה טובה).

ליביו

פורסם

זה פשוט מאוד:

למשחקים יש 3 איזורים:

1 - A - NTSC - אמריקה וקנדה

2 - PAL - B - אירופה וישראל

3 - C - NTSC-J - אסיה ויפן.

בחנות הוירטואלית של הPS3 יש גם 3 איזורים:

1 - A - NTSC - אמריקה וקנדה

2 - PAL - B - אירופה וישראל

3 - C - NTSC-J - אסיה ויפן.

משחק שהוא איזור 1 ייחב אותך להוריד DLC מהחנות של איזור 1

משחק שהוא איזור ... וכן הלאה

בקשר לDLCים חינמיים אין שום בעיה, נכנסים לחנות שתמאימה למשחק ומורידים את הDLC.

בקשר לאלה שעולים כסף זה בעייתי, אי אפשר לקנות מהחנויות של איזור 2 ו3 בגלל שיש וידוא שהכרטיס אשראי שאותו הכנסת באמת תואם למקום שאליו נרשמת בPSN, מכיוון שהכרטיסים בישראל לא רשומים על מקומות באסיה ואירופה אז אי אפשר לקנות מהחנויות האלה מה שמבטל את האופציה לישראלים לקנות DLCים למשחקים שנקנו בארץ/אירופה/אסיה.

בחנות האמריקאית (1) יש את אותה הבעיה בדיוק, רק ששם אפשר להשתמש בויזה, ובויזה אין וידוא למיקום של הכרטיס אשראי והמגורים ככה שכל מה שתרשמו יתקבל.

בקיצור, אם אתה רוצה DLC שעולה כסף אתה צריך להיות בעל כרטיס אשראי ויזה והמשחק מאיזור 1.

מקווה שהכל הובהר כמו שצריך ועכשיו הכל מובן.

חיפוש קצר בפורום לא היה מזיק, ;).

פורסם
  • מחבר

כל מה שיש לי להגיד זה - שיט.

אתה בטוח שזה תופס לגבי כל המשחקים?

(נראה לי בסוף אני פשוט אקנה איזה שיר בדולר ואבדוק.

ליביו

פורסם

תנסה להוריד שיר מהאלה שבחינם מהחנות האמריקאית. אם הוא פועל גם אלו שבתשלום אמורים לפעול (על פי הפוסט של cjori)

פורסם

כל מה שיש לי להגיד זה - שיט.

אתה בטוח שזה תופס לגבי כל המשחקים?

(נראה לי בסוף אני פשוט אקנה איזה שיר בדולר ואבדוק.

ליביו

בטוח 100%.

לי יש GH3 אמריקאי לחבר שלי אירופאי, יש לי מלא שירים שקניתי בכסף, על כל אחד הוא התבאס יותר מהשני.

פשוט תמכור רק את המשחק ללא כל הערכה ותזמין גרסא אמריקאית, כי לחיות על שירים רק חינמיים מהחנות האירופאית זאת באסה רצינית, יש שירים ממש יפים בתשלום.

יש גם את האלבום האחרון של מטליקה, כולו. (אני אישית לא סובל את האלבום האחרון של מטליקה אבל שיהיה)

וכמו שTeaTime מעליי אמר, העיקרון של האיזורים פועל גם על דברים חינמיים אתה מוזמן להוריד שיר חינמי מהחנות האמריקאית ולראות שהוא לא יעבוד בעצמך.

פורסם
  • מחבר

טוב , למרות הלא יותר מדי תקווה - אני אנסה בערב ואדווח.

מה שכן - את הROCK BAND2 אני אקנה אמריקאי

פורסם
  • מחבר

דרך אגב - נבדק ואתם צודקים.

תוכן - רק מהחנות PSN שמקבילה לאיזור של המשחק

פורסם

דרך אגב - נבדק ואתם צודקים.

תוכן - רק מהחנות PSN שמקבילה לאיזור של המשחק

אכן, לרוב אני לא אומר דברים ללא אימות מניסיון עצמי \ ווידוא רב ברשת, אם אני לא בטוח אני מציין זאת בפירוש.

פורסם
  • מחבר

בדקתי את זה רק מהסקרנות של לראות אולי זה שונה ממשחק למשחק אבל איך שזה נראה זה די גורף.

ליביו

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים