פורסם 2008 בדצמבר 3116 שנים אני יודע, יש המונים ת'רדים על פדים, עשיתי חיפוש וקראתי. רק חבל שלאף אחד אין את העכבר הנ"ל. אז אני מחפש פד גיימינג לעכבר שלי. גודל ממוצע של 20x20 פחות או יותר(המגירה הנשלפת של העכבר, רק שאני שם את הפד גם על החלק של המגירה הנשלפת של המקלדת כי זה יותר קרוב ואז יש קצת הבדלים בגובה ומרגישים את זה באמצע הפד) ראיתי שהQCK מיני ממש דק, נראה לי די 'פושט'... על זה כל הרעש והצלצולים? חבל שאין את הHEAVY בקטן. אז בקיצור, איזה פד יתאים? העכבר לייזר עם 1600DPI ורגלי טפלון כאלה אהה התקציב לא נראה לי להוציא 200 שקל על פד שגם ככה ההבדל בינו לפד שעולה 50 שקל יהיה 10% כי ביחד עם העכבר שקניתי זה יצא איזה מעל 600 שקל וזה כולה עכבר תודה.
פורסם 2009 בינואר 116 שנים הQCK מצויין יש לי אותו בערך שנה וחצי-שנתיים והוא פשוט מעולה ואין לי שום תלונות
פורסם 2009 בינואר 116 שנים razer goliathus speed הפאד בד הכי משתלם שיש היום בישראל.. אני משתמש בו עכשיו והוא טוב בהרבה מה-QCK, ועולה פחות מה-HEAVY. מחירו בערך 100-120 שקל לגרסה הכי גדולה אם אני לא טועה ( Alpha ).
פורסם 2009 בינואר 116 שנים יש לי את הQCK מיני עם אותו עכבר, אחלה פאד, כבר חצי שנה+ ואין סימן שחיקה אחד על הבד
פורסם 2009 בינואר 116 שנים מחבר יש לי את הQCK מיני עם אותו עכבר, אחלה פאד, כבר חצי שנה+ ואין סימן שחיקה אחד על הבדהעכבר רק יצא לעולם בנובמבר 08ומה לגבי הפד שרונלדנו המליץ?
פורסם 2009 בינואר 216 שנים לא התנסחתי נכון, יש לי את הפאד כבר חצי שנה+ , קניתי אותו אחרי שקניתי את הG7 בערךהעכבר אתה בטוח שיצא רק בנובמבר? זכור לי שקניתי אותו לפני משומה
פורסם 2009 בינואר 316 שנים מחבר נו מה נסגר : ראיתי שיש שני סוגים לגולייאט'וס של רייזר... control ו-speed איזה מהם ממולץ? קראתי ברחבי הרשת שהcontrol יותר טוב.
פורסם 2009 בינואר 516 שנים קראת לא נכון.ה-speed הרבה יותר טוב, ה-Control סתם מחוספס יתר על המידה וזה לא נותן כלום.
פורסם 2009 בינואר 516 שנים קח את הספיד - יותר טוב - הכוונה למשחקים יותרהקונטרול יותר לווינדוס לנוחות שליטה (להורים הוא טוב)
פורסם 2009 בינואר 516 שנים מחבר סבבה אז SPEED(ואגב מה שקראתי זה שהספיד מהיר 'מידי' והקונטרול מהיר אך עם יותר שליטה)עכשיו רק נשאר מה לבחור, את הRAZER או את הQCK?או שיש עוד משהו ברמה ובמחיר סביר(אני צריך גודל קטן כך שזה יוצא די זול)מה ההבדל בין המנטיס לגולייאט'וס?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.