עבור לתוכן

בעיות התחממות כרטיס מסך ומקלדת במחשב נייד של GIGABYTE דגם W468N

Featured Replies

פורסם

שלום אני קניתי בחודש אוקטובר מחשב נייד של GIGABYTE דגם W468N ויש לי מספר בעיות איתו,

הבעיה הראשונה שלי(לפחות אני חושב שזאת בעיה) היא שכאשר אני לוחץ על מקשים מסויימים אני מרגיש שהמקלדת כולה נלחצת למטה ובכפתורים אחרים היא לא נלחצת. אני מרגיש שכל הפאנל שמחזיק את הכפתורים נלחץ ובחלק מהכפתורים הוא לא נלחץ ורק הכפתור שלחצתי נלחץ. אני חושש שזאת בעיה בהרכבה ולכן משתדל ללחוץ בעדינות כל פעם.

בעיה נוספת היא בהתחממות של הכרטיס מסך, אני לא בטוח שזאת בעיה, יש למחשב הנייד כ.מסך 8400GS וכשאני בודק הוא תמיד על 60-65 מעלות ואם אני משחק באיזה משחק כמו call of duty4 ברזולוציות לא גבוהות הוא מתחמם אפילו ל75 מעלות. אני לא יודע האם זה תקין.

אשמח מאוד אם תעזרו לי.

פורסם

זו לא ממש בעיה. גם כי טמפרטורות גבוהות הן נורמליות בניידים וגם כי הם לא מיועדים להיות מכונות משחקים.

בכלל, אני לא מתכוון לבאס אותך אבל מג'יגהבייט אין ממש מה לצפות לאיכות בניה ופיזור חום אופטימלי.

בקשר למקלדת אולי יש פה אנשים שיודעים אם היא אמורה להיות כזאת משוחררת או שזה רק אצלך.. :P

פורסם

rand0m_x חבל שאתה נותן תגובות שלא קשורות לעולם...

מחשבים ניידים לא בהכרח מתחממים מעל ומעבר, במידה והם מתחממים זה אומר שהם מטונפים וצריך לנקות אותם.

אבל CHUP מצטער לבאס אותך אבל 8400GS שייך לסדרה הדפוקה של NVIDIA שהם כרטיסים שמתחממים בצורה לא תקינה.

לדוגמא בDELL הניידים בעלי הכרטיסים האלו קיבלו שנת אחריות נוספת...

בGIGABYTE לא יודע מה רוצים לעשות.

פורסם

לא אמרתי שכל הניידים מגיעים לטמפרטורות גבוהות. אמרתי שאם הנייד מגיע לטמפרטורה גבוהה זה נורמלי לגמרי.

בכלל, אף לפטופ בארץ שעולה 4000 שקל או פחות לא יורד מ50 מעלות..

פורסם

בקשר לבעיית חום לא הייתי כל כך דואג

בקשר לבעיית המקלדת גם אני נתקלתי בתופעה כזאת במחשב יחיד מדגם 566 של גיגהבייט

אם זה כל כך מפריע גש לחנות למימוש אחריות

פורסם

שתי התופעות רגילות לחלוטין למחשב המתואר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים