עבור לתוכן

כמה עולה מכס של xbox 360?

Featured Replies

פורסם

אני מעונין ליקנות xbox 360 באמריקה והוא עולה 150$ כמה יעלה לי מכס כדי להביא אותו מאמריקה? האם יש מצב כזה שזה יעלה 1500 ש''ח? מי שמביא לי את זה אמר לי ש אפשר ליכתוב שזה משומש ואני לא ישלם מכס אבל אחר כך הוא אמר לי שאי אפשר המכס הוא 30 אחוז אבל השאלה אם 30% מהמחיר בארץ או 30% מ 150$? אם הxbox 360 מיתקלקל לאן אני איך אני יכול לתקן אותו?

פורסם

אין מצב שיקחו לך מכס של 1500 שקל

פורסם

המכס הוא 30 אחוז.

פורסם
  • מחבר

המכס הוא 30 אחוז.

המכס הוא 30% מ150$ או מהמחיר בארץ?
פורסם

כאן יש בעיה, למכס יש זכות להשתמש במכירון שלו, שבדר"כ הרבה יותר גבוה מהמחירים הריאלים בחו"ל. זה לא יגיע ל1500 ש"ח אבל זה כן יכול להקיע ל500 שח בערך, תלוי כמה הזוי המכירון שלהם

פורסם

אני יספר לך סוד קטן

אם אתה מביא אותו בעצמך אתה פשוט לא מצהיר עליו

פורסם

אם אתה מביא אותו בעצמך הוא מתחת ל200 דולר ולכן אין עליו מכס...

פורסם

הנוסחה של המכס פשוטה - במידה והמחיר המוצהר הוא מעל 50$ אתה משלם כ30% (במקרה של קונסולת המשחקים ) מהסיכום של המחיר המוצהר ומחיר המשלוח . אם יש לך בעיה איתם אתה יכול תמיד להראות להם קבלה.

פורסם

הבעיה היא שאם המכס חושד שהקבלה מזויפת או מצהירה על מחיר נמוך מידי, הוא רשאי להשתמש במחירון משלו

פורסם
  • מחבר

אם אתה מביא אותו בעצמך הוא מתחת ל200 דולר ולכן אין עליו מכס...

מישהוא מביא לי אותו אז הוא לא צריך לשלם מכס???
פורסם

אם הוא מגיע איתו במזוודה וזה מתחת ל200 דולר, אז אין מכס

פורסם

אתמול חזרתי מחול בדיוק הייתי עם אותה דילמה גם לפני כן מה לגבי המכס ( הכי מפחיד שחוזרים לארץ עם משהו ) .

חזרתי עם PS3 משומש 40GB ( כמובן לא בקופסא ) זרוק במזוודה והחלקים במזוודה השניה .

בכל אופן אין ממה לחשוש .

עצות לי אליך :

1. להיכנס כמובן במסלול הירוק - אם אין לך הצהרות מסויימות ואתה לא הולך מתכוון לשלם ( אבל אם תופסים זה בעיה אחרת וזה סיכון כפול )

2.תלך עם קבוצה של אנשים ותילך בצד ולא קרוב אל האנשים שבודקים ( הם בדר"כ מתצפתים עליך - אין מה לדאוג - ללכת ישר בלי להיסתכל לשום כיוון ללכת רגיל ולא מהר ) בלי חיוכים ובלי מבטים שאתה חדש וסקרן מהן המכונות הגדולות האלה ואיך המקום בנוי .

3. זה בדיוק 10 שניות של פחד עד שיוצאים לקבלת הפנים מאחורי הדלת האוטו' :smile1: .

ושוב פעם אין מה לדאוג ! אתה תעבור כמו שכולם עוברים :)

כמו שאני עברתי היה בדיוק כמו שרשמתי פה .

נכנסתי בירוק - שמרתי על פרופיל נמוך .

וכמובן לקחת את העגלה ולא לסחוב את המזוודות ביידים !

בהצלחה !

פורסם

אני למשל לפני חודשיים חזרתי מקנדה מלא במוצרים אלקטרוניים מכל סוג גם ל PS3 והייתי צריך לשלם על משקל עודף ;D ועברתי במסלול הירוק כמובן קצת חששתי אבל המוכסים ישבו ואפילו לא היסתכלו לכיוון הנכנסים תאמת עוד לא שמעתי מישהו מפה שניתפס ונאלץ לשלם קנס

פורסם
  • מחבר

אין מצב שיקחו לך מכס של 1500 שקל

בטוח שזה לא יכול ליהיות?
פורסם

אותו סיפור כמו שלכם רק לי היה XBOX 360 עם 2 שלטים 2 ספקי כח ומה לא...

עם איזה 20 משחקים במזוודה :)

הכל עבר חלק במסלול הירוק

אבל הלב דפק כמו מטורף ב 10 שניות האלו עד שעברתי :lol:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים