פורסם 2008 בדצמבר 3116 שנים שלום . ברשותי PS3 גירסה אמריקאית . רציתי לדעת האם אני צריך לקנות בנוסף ממיר מתח כמו בלינק הבא :http://www.moniline.co.il/Product.aspx?productid=740או פשוט לחבר כבל של ספק מחשב למכשיר ופשוט להפעיל ?!כי הבנתי שהמכשיר ממיר אוטו' מתח ולא צריך לקנות ספק נוסף האם זה נכון ?!תודה .
פורסם 2008 בדצמבר 3116 שנים כבל של ספק מחשב לא מתאים בכלל ל PS3 אם אני זוכר נכון.בכל מקרה, הרוב אומרים שלא צריך ויש עדויות רבות על כך. החיבור על אחריותך בלבד.
פורסם 2008 בדצמבר 3116 שנים פשוט תסתכל על היציאת חשמל בPS או על השנאי שלו ותראה איזה מתחים הוא מקבל..
פורסם 2008 בדצמבר 3116 שנים נתחיל מזה שכבל מחשב זהה לשל פלייסטישןעד עכשיו כל מקום ברשת וכל החברים שלי עם מכשירים אמריקאים חיברו את זה לחשמל פה ללא ממיר והכל טוב.על הספק עצמו מבפנים כתוב מולטי ומבחוץ כתוב רק 110כך גם התשובה הרשמית של סוני אז כמו תמיד על אחריותך
פורסם 2008 בדצמבר 3116 שנים מחבר תראה , הרצתי משחק 2 ללא הממיר מתח . היו קפיצות בתמונה , ז"א ריצודים כאלה . אז לקנות ממיר מתח כמו מה שיש בלינק ? או באיזה מחיר נע ממיר מתח טוב ואמין ולא סתם יקר ?תודה שוב .
פורסם 2008 בדצמבר 3116 שנים אם המכשיר פועל אז אין קשר לריצודים.הכבל שלך או הכניסה בטלוויזיה תקולים.ליביו
פורסם 2008 בדצמבר 3116 שנים מחבר אם המכשיר פועל אז אין קשר לריצודים.הכבל שלך או הכניסה בטלוויזיה תקולים.ליביואז אתה אומר שוב , שאם המכשיר עובד ככה ללא שום ממיר מתח חיצוני אז זה בסדר ?והריצודים האלה נובעים מבעיות של הכבל RCA או משהו פגום ב- TV ?תודה שוב .
פורסם 2008 בדצמבר 3116 שנים חבל שאתה מחבר את ה PS3 בקאבל RCA לטלווזיה במקום HDMI... ועוד יותר חבל אם אתה מחבר אותו לטלווזיה שהיא לא HD
פורסם 2009 בינואר 116 שנים מחבר חבל שאתה מחבר את ה PS3 בקאבל RCA לטלווזיה במקום HDMI... ועוד יותר חבל אם אתה מחבר אותו לטלווזיה שהיא לא HD ואם אין לי LCD אז נראה לך שאני לא יחבר לאנשהו ? אז לא נורא שאין HD . העיקר שנהנה גם ככה וחבל על מי שמת . :
פורסם 2009 בינואר 116 שנים זה בסדר , חודש ראשון גם אני שיחקתי עם PS3 על 25" ב200 דולר בדיוטי.ואכן - הבעיה היא או בכבל (לא הגיוני אם זה הכבל שהגיע עם הPS3 - הרי זה כבל חדש) או בטלוויזיה.אתה מעביר את זה במקרה דרך וידאו או ממיר לפני שזה מגיע לטלוויזיה?ליביו
פורסם 2009 בינואר 116 שנים מחבר זה בסדר , חודש ראשון גם אני שיחקתי עם PS3 על 25" ב200 דולר בדיוטי.ואכן - הבעיה היא או בכבל (לא הגיוני אם זה הכבל שהגיע עם הPS3 - הרי זה כבל חדש) או בטלוויזיה.אתה מעביר את זה במקרה דרך וידאו או ממיר לפני שזה מגיע לטלוויזיה?ליביולא , אני פשוט מחבר רגיל . יש לי כניסת RCA מאחורה וגם מקדימה - טלוויזיה של טושיבה דגם בומבה או משהו כזה 21" . בשני המקרים קדימה או אחורה יש ריצודים . אני ינסה לחבר אצל חבר שלי יש לו LCD 32" עם אותו הכבל ולבדוק אם זה עניין של הטלוויזיה שלי או הכבל .
פורסם 2009 בינואר 116 שנים מחבר היא כן מולטי היא די חדישה . את הPS2 חיברתי ולא היה שום בעיה . כנראה שבאמת ה-TV מפגרת , לא הייתי בארץ די זמן כנראה שעבר עליה טראומה בכל אופן , מתרגלים לתופעה עד שנקנה LCD FHD
פורסם 2009 בינואר 116 שנים מחבר על קניית LCD נגיע לזה מאוחר יותר ! אבל מה ההבדלים כל כך לא הבנתי פול HD זה פחות צבעים נמרחים יותר בשביל משחקים פחות בשביל שידורים כי גם ככה אין כל כך תמיכה בארץ לשידורים .HD הכנה , זה יותר שידורים וצפיה בסרטים לא ?פלזמה זה משהו אחר
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.