פורסם 2003 ביולי 622 שנים מה דעתכם על המערכות ההפעלה השונות מה המערכת הכי טובה למשחקים באיזה מערכת אתם משתמשים הצביעו והגיבו? 8)
פורסם 2003 ביולי 722 שנים מחבר יכול ליהות שאתה צודק גם אני חשבתי על זה כשפתחתי את הנושא שיכול ליהות שכבר נפתח איפשהו אבל לא ראיתי את הנושא בשום מקום.
פורסם 2003 ביולי 722 שנים win 2000 rulzהדבר הזה פשוט עובד שבועות בלי לקרוס (הוא תמיד נכבה מהפסקות חשמל....)אניו עובד עם win2000+dos
פורסם 2003 ביולי 722 שנים לא יצא לי לבדוק יותר מכמה שבועות...תמיד אישהו באמצע נופל פה החשמל(מזגן+תנור+מוכנת כביסה+עוד מזגן.. ועוד דברים שפשוט גורמים לעומס יתר...)יחסית ל98 שקרס פעם ב3-4 ימים זה ממש טוב...פעם חשבתי על לעבור ללינוקס אבל זה די כאבראש למצוא כל הזמן דברים "תואמים ללינוקס"...אז עברתי לWIN2K ואני מרוצה...
פורסם 2003 ביולי 722 שנים ME מצויין, אבל יש לו בעיה חמורה שהוא לוקח כל הזמן איפילו בIDLE 80% מעבד...לי יש XP PRO ועובד לי מצויין, אבל חשוב לציין רק אחרי התקנת SP1.יאיר.עריכה:למה אין LINUX? , אני חושב שהיא מספיק מכובדת בשבל לא להשאר כ"אחר"....יאיר.
פורסם 2003 ביולי 722 שנים מי אמר שאני משתמש בחלזונות?אם אתה משתמש בלינוקס מה אתה עושה בפורום ווינדואז? או בשאלה איזה WIN אתם משתמשים? ;D
פורסם 2003 ביולי 722 שנים לפי דעתי windows ME זאת אחת הגרסאות הגרועות יותר של ווינדוסהיא ממש לא יציבה, וגם ביצועים לא משהו...
פורסם 2003 ביולי 722 שנים Ge-force אני איתךהיה לי 98 עברתי לME וחזרתי מהר מאוד ל98 (אבל SE)עכשיו אני עם XPעברתי את כל מערכות ההפעלה חוץ מ (לצערי) 2000
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.