עבור לתוכן

מקלדת שאפשר להוציא עליה את העצבים...

Featured Replies

פורסם

היום עשיתי boot למחיצת הווינדוס וזה נגמר במקש רווח שבקושי עובד.

וכבר כמה זמן שנמחקו לי כל האותיות מהכפתורים (לפעמים ישלי בלאקווט וזה מעצבן)

וה"עיצוב" הכסוף התקלף כבר בשבוע הראשון ליד החצים והרווח.

- זה מקלדת מולטימדיה ב20 שקל של סילבר ליין. (ואין לי אותה שנה אפילו...)

אני מחפש מקלדת עד 100¤, שיהיו לה כפתורי מולטימדיה, צבע שחור בלבד ולא מבריק שיתקלף, אם היא תהיה שקטה זה יהיה יתרון נחמד, שתעבוד גם לפני שעולה המערכת הפעלה (כדי שאני יוכל לבחור איזה מערכת הפעלה להעלות. זה מחשב חדש, זה תלוי בו?) ושהכפתורים של המצב שינה וכל הבולשיט הזה (ותצלום מסך שבלינוקס פותח חלון) לא יהיו ממוקמים במקומות אסטרטגיים.

לא צריך אלחוטית ולא כל בולשיט אחר. המשחק היחיד שיש לי הוא GTA (ובשבילו יש לי ווינדוס) אז לא צריך "מקלדת גיימרים".

המקלדת צריכה לעמוד בכוחות פיזיקליים חזקים ושהיא לא תהרס אם ישפך עליה מים, גם רצוי שהאותיות יהיו חרוטים שלא ימחקו, אם קיים כזה דבר בכלל. אני קמצן והמקלדת צריכה להחזיק לפחות 3 שנים אם אני ישקיע עליה 100 שקלים שלמים.

בבצפר שלי קנו כאלה:

http://zap.co.il/model.aspx?modelid=392212

ממה שהספקתי להשתמש בה שמה היא נראתה לי נחמדה מאוד. אבל הביקורות עליה מפחידות קצת (אלה שמדברות על האיכות)....

יש לכם המלצה אחרת?

תודה

פורסם

אין לך מה לקרוא ביקורות על מקלדות ועכברים... בינינו, זה כולה מקלדת ועכבר ולוקחים מה שנוח ונראה טוב.

אתה לא תפסיד במשחק בגלל שיש לך 1000 DPI .. אני משחק CS עם עכבר של 30 שקל אופטי של MS ואני דופק 20-3 תוצאה ממוצעת כל יום בסרברים של קלאנים. איך אומרים בכדורסל.. " זה היכולת לא הנעליים"

אם אתה כבר ברמה של מטורף, ועובר לליגות פרו וכל מיני כאלה, אז לך על עכבר טוב שיצדיק את הרמה שלך.. אבל יש פה כאלה שלא יודעים לשחק וישר הולכים על העכבר הכי טוב, למרות שזה לא יעזור להם.

המקלדת שנתת של מיקרוסופט זה טנק רציני שמחזיק מלחמה אטומית.. אז זאת אפשרות טובה בשבילך.

פורסם

יש לי את הגרסא האלחוטית שלה, ולפיכך אני מניח שהן די דומות... אישית אני מרוצה מאוד... המקשים שטוחים יחסית [בגרסא שלי בכל אופן זה ככה, אבל מאמין שגם בחוטית] וממש נוח להקליד עליה... המקשים אמנם לא חרוטים אבל אין ולו התקלפות אחת, הצבע מחזיק מעמד טוב והמקלדת ברשותי בערך שנה וחצי.... אני מאמין שגם 3 שנים תוכל לסחוב איתה...

אה, בקשר להפעלתה לפני עלית הווינדואוס, זה ממשק USB, על כן יש צורך להגדיר בBIOS שמקלדות ועכברים בחיבור USB יפעלו גם הן בBOOT... ניתן להיכנס איתה להגדרות הBIOS, אבל בחלונות בחירה של הפעלת וינדואוס במצב בטוח, נורמלי, ובחירה בין סוגי ווינדואוסים זה לא יפעל ללא שינוי ההגדרה [כמובן במידה וזה לא מוגדר ככה כבר]

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים