עבור לתוכן

ניקח 2 מארזים ריקים : רק עם 2 מאווררים : 1 מקדימה מכניס והשני מאחורה מוציא ...

Featured Replies

פורסם

ולשניהם כאמור 2 מאווררים (מקדימה מכניס ומאחורה מוציא)

מה יקורר יותר ? הFULL או הMIDI ?

• תגובות 32
  • צפיות 1.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

זה דיי מורכב כי

במידי שני מאווררים יכולים להיות יותר אפקטיבים כי מרחק האויר שהם צריכים לעבור מקדימה יותר קטן

והיתרון בtower הוא שהוא פשוט יותר גדול והחום ייכול להיתפזר בצורה יותר רחבה ואם היו בטוואר עור מאווררים אז בטח שהוא היה יותר יעיל ממידי עם אותו מספר מאווררים..

פורסם
  • מחבר

אהה אזבאותה תאוריה רק + מאוורר בדלת אתה אומר שהפול יקורר יותר ?

פורסם

כן

ועדיף עוד מאוורר מוציא מאחורה (סה"כ 2 מוציאים מאחורה)

פורסם
  • מחבר

יש לך איזשהו סידור לאיוורר הכי יעיל ?

2 בצד

2 קדימה

2 אחורה

1 למעלה

סה"כ 7

פורסם

2 מכניסים מקדימה

2 מוציאים מאחורה

אחד מוציא מלמעלה

ואחד מכניס מהדלת לכיוון הצ'יפסט/מעבד

הכי יעיל

פורסם
  • מחבר

סבבה . אתה יכול לתכנן את החברות של המאווררים ואת סוג המאווררים ()חשוב הCFM שנכנס למארז() ?

זה ככה:

2 בצד

2 קדימה

2 אחורה

1למעלה

פורסם

שים את כולם

Tt Smart Fan 2 ;D

פורסם
  • מחבר

חח זה מה שחשבתי . אבל אמרתי זה לא רציני כל כך . (_הכסף זה לא הפואנטה כעת_)

מה אתם אומרים ?! ???

פורסם

סבבה . אתה יכול לתכנן את החברות של המאווררים ואת סוג המאווררים ()חשוב הCFM שנכנס למארז() ?

זה ככה:

2 בצד

2 קדימה

2 אחורה

1למעלה

תקנה מאווררי מארז כאלו http://www.pchardware.co.il/docs/pd-1131071890.htm הם אמורים להספיק

והעיניין של המאוורר בדלת! אם אתה רוצה כניסת אויר בכמות גדולה לכיוון המעבד/צ'יפסט שזה יכול להועיל מאשר שניים על הדלת תיקח מאוורר 120מ"מ כזה http://www.pchardware.co.il/docs/pd-356648639.htm

ואז תיהיה בטוח שממארז שלך מאוורר בצורה אופטימלית ויעילה!

פורסם
  • מחבר

אבל אתה לא חושב שמאורר ג'נרי מספק כמות CFM קטנה מדי לסיפוק אוויר שנכנס לקירור מעולה כמו מאוורר של חברה מוכרת עם CFM גבוה ? כך שיוצא לי השקעה על מארז טוב, חזק ובלה בלה + מאוררים חלשים .

פורסם

אצלי כל מאווררי המארז שלי הם ג'נרים והם מבצעים עבודה מצויינת לדעתי חבל להשקיע על מאווררים כמו אנרמקס ודומיו.. כי הם יקרים ונותנים בערך את אותם ביצועים.

מאוורר 120מ"מ ג'נרי מתחיל מ87CFM ספיחת אויר שזה נתון מצויין בהחלט והוא גם שקט. אז מה אתה רוצה יותר מזה?!!

פורסם

אצלי כל מאווררי המארז שלי הם ג'נרים והם מבצעים עבודה מצויינת לדעתי חבל להשקיע על מאווררים כמו אנרמקס ודומיו.. כי הם יקרים ונותנים בערך את אותם ביצועים.

מאוורר 120מ"מ ג'נרי מתחיל מ87CFM ספיחת אויר שזה נתון מצויין בהחלט והוא גם שקט. אז מה אתה רוצה יותר מזה?!!

מסכים עם כל מילה. המאווררים הג'נרים באמת שקטים מאוד. יש לי 4 במארז שלי והם בקושי נשמעים (אני נמצא בערך חצי מטר מהמארז והדלת פתוחה.) חוץ מזה... הם עושים את העבודה כמו שצריך

פורסם
  • מחבר

אבל זו הבעיה שהמקום הוא רק ל 80 MM . ומאווררי 80 מוציאים 30 CFM חוץ מה smart fans .

פורסם

אין ממש הבדל בין המאווררים

התוצאה תיהיה אותו דבר

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים