פורסם 2003 ביולי 622 שנים ולשניהם כאמור 2 מאווררים (מקדימה מכניס ומאחורה מוציא)מה יקורר יותר ? הFULL או הMIDI ?
פורסם 2003 ביולי 622 שנים זה דיי מורכב כיבמידי שני מאווררים יכולים להיות יותר אפקטיבים כי מרחק האויר שהם צריכים לעבור מקדימה יותר קטןוהיתרון בtower הוא שהוא פשוט יותר גדול והחום ייכול להיתפזר בצורה יותר רחבה ואם היו בטוואר עור מאווררים אז בטח שהוא היה יותר יעיל ממידי עם אותו מספר מאווררים..
פורסם 2003 ביולי 622 שנים 2 מכניסים מקדימה2 מוציאים מאחורהאחד מוציא מלמעלהואחד מכניס מהדלת לכיוון הצ'יפסט/מעבדהכי יעיל
פורסם 2003 ביולי 622 שנים מחבר סבבה . אתה יכול לתכנן את החברות של המאווררים ואת סוג המאווררים ()חשוב הCFM שנכנס למארז() ?זה ככה:2 בצד2 קדימה2 אחורה1למעלה
פורסם 2003 ביולי 622 שנים מחבר חח זה מה שחשבתי . אבל אמרתי זה לא רציני כל כך . (_הכסף זה לא הפואנטה כעת_) מה אתם אומרים ?! ???
פורסם 2003 ביולי 622 שנים סבבה . אתה יכול לתכנן את החברות של המאווררים ואת סוג המאווררים ()חשוב הCFM שנכנס למארז() ?זה ככה:2 בצד2 קדימה2 אחורה1למעלהתקנה מאווררי מארז כאלו http://www.pchardware.co.il/docs/pd-1131071890.htm הם אמורים להספיקוהעיניין של המאוורר בדלת! אם אתה רוצה כניסת אויר בכמות גדולה לכיוון המעבד/צ'יפסט שזה יכול להועיל מאשר שניים על הדלת תיקח מאוורר 120מ"מ כזה http://www.pchardware.co.il/docs/pd-356648639.htmואז תיהיה בטוח שממארז שלך מאוורר בצורה אופטימלית ויעילה!
פורסם 2003 ביולי 622 שנים מחבר אבל אתה לא חושב שמאורר ג'נרי מספק כמות CFM קטנה מדי לסיפוק אוויר שנכנס לקירור מעולה כמו מאוורר של חברה מוכרת עם CFM גבוה ? כך שיוצא לי השקעה על מארז טוב, חזק ובלה בלה + מאוררים חלשים .
פורסם 2003 ביולי 622 שנים אצלי כל מאווררי המארז שלי הם ג'נרים והם מבצעים עבודה מצויינת לדעתי חבל להשקיע על מאווררים כמו אנרמקס ודומיו.. כי הם יקרים ונותנים בערך את אותם ביצועים.מאוורר 120מ"מ ג'נרי מתחיל מ87CFM ספיחת אויר שזה נתון מצויין בהחלט והוא גם שקט. אז מה אתה רוצה יותר מזה?!!
פורסם 2003 ביולי 622 שנים אצלי כל מאווררי המארז שלי הם ג'נרים והם מבצעים עבודה מצויינת לדעתי חבל להשקיע על מאווררים כמו אנרמקס ודומיו.. כי הם יקרים ונותנים בערך את אותם ביצועים.מאוורר 120מ"מ ג'נרי מתחיל מ87CFM ספיחת אויר שזה נתון מצויין בהחלט והוא גם שקט. אז מה אתה רוצה יותר מזה?!!מסכים עם כל מילה. המאווררים הג'נרים באמת שקטים מאוד. יש לי 4 במארז שלי והם בקושי נשמעים (אני נמצא בערך חצי מטר מהמארז והדלת פתוחה.) חוץ מזה... הם עושים את העבודה כמו שצריך
פורסם 2003 ביולי 722 שנים מחבר אבל זו הבעיה שהמקום הוא רק ל 80 MM . ומאווררי 80 מוציאים 30 CFM חוץ מה smart fans .
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.