פורסם 2008 בדצמבר 3016 שנים שלום יש כל כך הרבה תוכנות שליטה מרחוק וכל אחד והצרות שלה 1 vnc שהיא דורשת התקנה פתיחת פורטים {שאני לא יודע איזה מהם ואם זה tcp או udp) וטיפה מסובכת עם כל האפשריות שלה2.תוכנה שליטה של הxp שהיא טובה אבל איטית ודורשת לפתוח יוזר וטיפה מסובכת להסבר3.לוג מין שאני לא מבין כלום שם ואם כבר נרשמתי והתחלתי התקנה אז באמצע ההתקנה זה עשה לי שגיאה 1920 ואני לא יודע מה לעשותאם תוכלו לעזור לי אני מאוד יעזור חיפשתי מדריכים אבל ממש לא טוביםםם לא יודע מה לעשותחברה הבנתי בסוף איך להתקין את הלוגמין אמרולי שזאת תוכנה שליטה טובה אבל ניראה לי שיש פה רק אפשרות לשלוט על המחשב שלך איך אני אמור לשלוט על מחשבים אחרים בלי ip או משהו כזהה
פורסם 2008 בדצמבר 3116 שנים חברה הבנתי בסוף איך להתקין את הלוגמין אמרולי שזאת תוכנה שליטה טובה אבל ניראה לי שיש פה רק אפשרות לשלוט על המחשב שלך איך אני אמור לשלוט על מחשבים אחרים בלי ip או משהו כזההאני חושב שאני מצייג כאן את שאר הפורום כשאני אומר, האהאה?!?!?!?...
פורסם 2008 בדצמבר 3116 שנים מחבר אחי אני יסביר שוב התקנתי את תוכנת הlogmein עכשיו רציתי לדעת איך אני יכול להשתלט על מחשב אחר ?
פורסם 2008 בדצמבר 3116 שנים מה הקשר שלך למחשב ה"אחר" ?המחשב שלך? יש לך את ה IP שלו? הוא כבר הריץ LOGMEIN (לוג מי אין, לא לוג מין...) כסרבר?
פורסם 2008 בדצמבר 3116 שנים מחבר שאני יבין תוכנת log mein היא תוכנה שאתה יכול להשתלט רק על המחשב שלך ?זאתלא תוכנת שליטה שאתה יכול לשלוט בכל מיני מחשבים?
פורסם 2008 בדצמבר 3116 שנים ברור, אתה יכול לשלוט באיזה מחשבים שאתה רוצה... כל עוד זה באישור שלהם.הם צריכים להריץ "פתיחה" של אותה תוכנה ולשניכם צריך להיות קוד משותף בשביל למנוע כניסה של אנשים שלא קיבלו אישור.
פורסם 2008 בדצמבר 3116 שנים מחבר זה מה שאני רוצה לדעת איך אני אמור לעשות את זה למה אני רוצה להשתלט על המחשב של אחי מה אני אמור לעשות אצלו
פורסם 2008 בדצמבר 3116 שנים אתה צריך להתקין לו את התוכנה במחשב קודם.באמת חשבת שיש תוכנה שאתה יכול להוריד ואז היא תתן לך להתחבר לכל מחשב שאתה רוצה?
פורסם 2008 בדצמבר 3116 שנים מחבר בקיצר עזבו עזבו אתם כולכם פה עושים טובה שאתם עונים ועד שאתם עונים כל אחד מסשחק אותה גאון ועונה חצאי תשובות תודה על הכל ותמשיכווו בשלכםם
פורסם 2008 בדצמבר 3116 שנים adirss, אתה בעצמך זה שלא משתף פעולה.הפורום לא נועד ללמד אותך את בסיס השימוש במחשב אלא להנחות אותך בתהליכים מאוד ספיצפיים בעולם המחשבים לפי הנושאים של התת פורום.
פורסם 2008 בדצמבר 3116 שנים מחבר חחח בסיס ?? חבל שאתם לא יודעים כמה אני מקצועי אבל זה לא משנה מה לעשות שבקשר לתוכנות שליטה אני לא מבין כלוםםםםם[br]פורסם בתאריך: 31.12.2008 בשעה 18:20:23ותסתכל מההתחלה את כל השיחה ותיראה איזה תשובות נותנים לי אני אומר מי שלא יודע לענות או לעזור שלא יענה כי צריך או בשביל לסגור פינה שיענה כמו שצריך ואם צריך אז שיתן מדריך וקצת רקע על התוכנה אף אחד לא חייב לי כלום פה זה ברור אבל אם כבר עושים משהו שיעשו אותו כמו שצריךך
פורסם 2008 בדצמבר 3116 שנים אני מתנצל בשמו, הוא לא התכוון להיות כזה נבזי...בוא תנסה להסביר יותר בפשטות באיזה שלב נתקעת, ננסה לעזור משם.
פורסם 2008 בדצמבר 3116 שנים מחבר שמע בוא נעשה סדר קודם כל הסתדרתי אני עובד עם תוכנה חמודה בשם TeamViewer 4 תוכנה חינמית וקלילה הבנתי פה שבתוכנת הlogmain יש אפשרות לשלוט על מחשב מרחוק אבל אני לא יודע איך עושים את זה נרשמתי הורדתי את ההתקנה התקנתי וכרגע ממה שהצלחתי להבין אז אני פשוט יכול להתחבר ממחשב אחר למחשב שלי עם כניסתי לuser שלי אבל אני רוצה לדעת מעבר אני טכנאי מחשבים ואני רוצה לשלט על מחשבים של לקחות ואני מחפש את הדרך הכי קלה וממה שאני רואה log main מסובכת מדי או שתתקן אותי תודה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.