עבור לתוכן

בעיה בתוכנות שליטה

Featured Replies

פורסם

שלום יש כל כך הרבה תוכנות שליטה מרחוק וכל אחד והצרות שלה

1 vnc שהיא דורשת התקנה פתיחת פורטים {שאני לא יודע איזה מהם ואם זה tcp או udp) וטיפה מסובכת עם כל האפשריות שלה

2.תוכנה שליטה של הxp שהיא טובה אבל איטית ודורשת לפתוח יוזר וטיפה מסובכת להסבר

3.לוג מין שאני לא מבין כלום שם ואם כבר נרשמתי והתחלתי התקנה אז באמצע ההתקנה זה עשה לי שגיאה 1920 ואני לא יודע מה לעשות

אם תוכלו לעזור לי אני מאוד יעזור חיפשתי מדריכים אבל ממש לא טוביםםם לא יודע מה לעשות

חברה הבנתי בסוף איך להתקין את הלוגמין אמרולי שזאת תוכנה שליטה טובה אבל ניראה לי שיש פה רק אפשרות לשלוט על המחשב שלך איך אני אמור לשלוט על מחשבים אחרים בלי ip או משהו כזהה

פורסם

חברה הבנתי בסוף איך להתקין את הלוגמין אמרולי שזאת תוכנה שליטה טובה אבל ניראה לי שיש פה רק אפשרות לשלוט על המחשב שלך איך אני אמור לשלוט על מחשבים אחרים בלי ip או משהו כזהה

אני חושב שאני מצייג כאן את שאר הפורום כשאני אומר, האהאה?!?!?!?...

פורסם
  • מחבר

אחי אני יסביר שוב התקנתי את תוכנת הlogmein עכשיו רציתי לדעת איך אני יכול להשתלט על מחשב אחר ?

פורסם

מה הקשר שלך למחשב ה"אחר" ?

המחשב שלך? יש לך את ה IP שלו? הוא כבר הריץ LOGMEIN (לוג מי אין, לא לוג מין...) כסרבר?

פורסם
  • מחבר

שאני יבין תוכנת log mein היא תוכנה שאתה יכול להשתלט רק על המחשב שלך ?

זאתלא תוכנת שליטה שאתה יכול לשלוט בכל מיני מחשבים?

פורסם

ברור, אתה יכול לשלוט באיזה מחשבים שאתה רוצה... כל עוד זה באישור שלהם.

הם צריכים להריץ "פתיחה" של אותה תוכנה ולשניכם צריך להיות קוד משותף בשביל למנוע כניסה של אנשים שלא קיבלו אישור.

פורסם
  • מחבר

זה מה שאני רוצה לדעת איך אני אמור לעשות את זה למה אני רוצה להשתלט על המחשב של אחי מה אני אמור לעשות אצלו

פורסם

אתה צריך להתקין לו את התוכנה במחשב קודם.

באמת חשבת שיש תוכנה שאתה יכול להוריד ואז היא תתן לך להתחבר לכל מחשב שאתה רוצה?

פורסם
  • מחבר

בקיצר עזבו עזבו אתם כולכם פה עושים טובה שאתם עונים ועד שאתם עונים כל אחד מסשחק אותה גאון ועונה חצאי תשובות תודה על הכל ותמשיכווו בשלכםם

פורסם

adirss, אתה בעצמך זה שלא משתף פעולה.

הפורום לא נועד ללמד אותך את בסיס השימוש במחשב אלא להנחות אותך בתהליכים מאוד ספיצפיים בעולם המחשבים לפי הנושאים של התת פורום.

פורסם
  • מחבר

חחח בסיס ?? חבל שאתם לא יודעים כמה אני מקצועי אבל זה לא משנה מה לעשות שבקשר לתוכנות שליטה אני לא מבין כלוםםםםם[br]פורסם בתאריך: 31.12.2008 בשעה 18:20:23

ותסתכל מההתחלה את כל השיחה ותיראה איזה תשובות נותנים לי אני אומר מי שלא יודע לענות או לעזור שלא יענה כי צריך או בשביל לסגור פינה שיענה כמו שצריך ואם צריך אז שיתן מדריך וקצת רקע על התוכנה אף אחד לא חייב לי כלום פה זה ברור אבל אם כבר עושים משהו שיעשו אותו כמו שצריךך
פורסם

אני מתנצל בשמו, הוא לא התכוון להיות כזה נבזי...

בוא תנסה להסביר יותר בפשטות באיזה שלב נתקעת, ננסה לעזור משם.

פורסם
  • מחבר

שמע בוא נעשה סדר קודם כל הסתדרתי אני עובד עם תוכנה חמודה בשם TeamViewer 4 תוכנה חינמית וקלילה

הבנתי פה שבתוכנת הlogmain יש אפשרות לשלוט על מחשב מרחוק אבל אני לא יודע איך עושים את זה נרשמתי הורדתי את ההתקנה התקנתי וכרגע ממה שהצלחתי להבין אז אני פשוט יכול להתחבר ממחשב אחר למחשב שלי עם כניסתי לuser שלי אבל אני רוצה לדעת מעבר אני טכנאי מחשבים ואני רוצה לשלט על מחשבים של לקחות ואני מחפש את הדרך הכי קלה וממה שאני רואה log main מסובכת מדי או שתתקן אותי תודה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים