עבור לתוכן

נפילה ראשונה בבאר שבע

Featured Replies

פורסם

תפיסה של ילד בן 5? מה אתה אמיתי תגיד לי?

ומה אתה מתנשא מעלי? נראה לך שאני היחיד שאומר את זה? אתה יודע כמה תגובות באתרים ועיתונים אומרים בדיוק מה שאני אומר?

מה כאילו קשה להפעיל הגיון? או שאולי לא הקנו לך את הכלים המתאימים כשהיית קטן ואתה לא מבין.

למה שלא תתקשר להנייה וכל טיל שנופל תגיד לו "אני מצטער אחי פגעתם רק בשטח ריק.. אתם צריכים לכוון קצת לשם בשביל לפגוע בגן ילדים.."

שאלוהים יעזור לנו..

ואתה חושב שאין להם קשרים פנימיים? שהם יורים טילים עם עיניים עצומות באופן רנדומלי?

• תגובות 52
  • צפיות 4.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

זה ברור שלא למרות שברוה המקרים אני מאמין שכן בגלל המיגור של חיל האויר... אבל גם אם יש מישהו שמתקשר או לא יודע מה ואומר להם איפה נפל, זה בגלל שהוא ראה בתקשורת.

ובכל מקרה גם אם אין מה לעשות, לא צריך לעזור להם יותר.

פורסם

זה ברור שלא למרות שברוה המקרים אני מאמין שכן בגלל המיגור של חיל האויר... אבל גם אם יש מישהו שמתקשר או לא יודע מה ואומר להם איפה נפל, זה בגלל שהוא ראה בתקשורת.

ובכל מקרה גם אם אין מה לעשות, לא צריך לעזור להם יותר.

תאמין לי שעוזרים להם לכוון, ועוזרים טוב מאוד, אז זה ממש לא משנה אם נשתוק או לא.

פורסם

אפשרי, רק צריך דגימת קול של האזעקה ללא הפרעות ו/או רעשים ברקע.

מישהו מתנדב?

אני חושב שצריך להתחבר לאחד מהגלים השקטים איכשהו (אם זה משודר באינטרנט ולראות מתי יש שינוי כללי בקול.

פורסם

זו אחת האפשרויות שאני בודק כרגע.

האם ידוע לך אם 101.5 משדרים צבע אדום רק באשדוד או גם בערים נוספים? צריך למצוא דרך כשלהיא לבודד את הצבע אדום של כל עיר.

(אם 101.5 תשדר צבע אדום שמתרחש בכל עיר, זה לא ממש עוזר לי)

ד"א, אני מאזין עכשיו ל 101.5FM דרך האינטרנט (יש כרגע חדשות) וזהו לא גל שקט.

פורסם

אגב : רדיו דרום משדר קריאות לפי עיר :

97 באר שבע

101.5 אשקלון ואשדוד

102.3 בבאר שבע גם משדר התראות (זה כבר גלגלץ - זה לא גל שקט אבל אתה לא צריך לשמוע את הזבל שיש ברדיו דרום).

אגב זבל שיש ברדיו דרום:

אתמול :

שדרן: "נדבר עם מירי מבאר שבע"

מירי (פורצת לשידור):"מה עשה רוביק דנילוביץ 10 שנים בראשות העיריה ? למה האזעקות לא עובדות ? צריך להוריד את רוביק מראשות העיריה, המצב פשוט לא נסבל!".... חיחיחי - רק חבל שהיא לא עוקבת...

פורסם

שלחתי מייל לרדיו דרום בבקשה עם ההקלטות שלהם.

ל 97FM ו 102.3FM יש שידור באינטרנט?

פורסם

פשוט משוגעים החמסטאן האלה, היו 3 אזעקות בשעה אחת, אחת מהן עם שתי נפילות שאחת מהן ממש מול הבית שלי (אבל בשטח פתוח למזלנו)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים