עבור לתוכן

נפילה ראשונה בבאר שבע

Featured Replies

פורסם

אם התקשורת הייתה מבינה... זה כבר לא מעניין אנשים איפה זה נפל..

אם מהתתחלה לא היו מדברים על איפה נפל אלא רק אם היו נפגעים זה היה טוב...

הם לא היו יודעים שהם מכוונים ופוגעים וזה היה יוצר אצלהם חוסר בטחון צריך איכשהו להגיע לכלי התקשורת ולגרום להם להבין..

אותי אישית מעניין איפה זה נפל, זה נותן לי כיוון מאיפה הטילים עפים ועד לאן הם יכולים לעוף, no bullshit please.

עריכה: הבוקר ( 8 ) נפל טיל, ובסביבות 9 ומשהו נפלו עוד 2 טילים בבי"ס יסודי.

• תגובות 52
  • צפיות 4.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אז אתה גר רחוק ולא אכפת לך מהתושבים בדרום..

ואם אתה גר בדרום אז לא אכפת לך מחייך שלך..

ברגע שאתה יודע איפה זה נפל גם חמאס יודע והוא יכול לירות שוב לאותו מקום.. אפילו שזה ב 100 מטר לא מדוייק.. או אפילו 500..

הוא יורה מטח פשוט לאזור שהוא יודע שהוא, נגיד, באר שבע ועושה הרס גדול וכנראה גם הרג.

אם אתה לא היית יודע זה לא היה פוגע בך בשום דרך, אלא, חמאס לא היה יודע ולא היה בטוח אם לירות לאותו מקום שוב!!

פורסם

האזעקות בב"ש משום מה לא פועלות...

פורסם

באמת מה נסגר עם האזעקות?!

חוץ מאחת היום בבוקר לא שמעתי שום אזעקה אני יודע אליהם רק לפי כלי התקשורת.

פורסם

אז אתה גר רחוק ולא אכפת לך מהתושבים בדרום..

ואם אתה גר בדרום אז לא אכפת לך מחייך שלך..

ברגע שאתה יודע איפה זה נפל גם חמאס יודע והוא יכול לירות שוב לאותו מקום.. אפילו שזה ב 100 מטר לא מדוייק.. או אפילו 500..

הוא יורה מטח פשוט לאזור שהוא יודע שהוא, נגיד, באר שבע ועושה הרס גדול וכנראה גם הרג.

אם אתה לא היית יודע זה לא היה פוגע בך בשום דרך, אלא, חמאס לא היה יודע ולא היה בטוח אם לירות לאותו מקום שוב!!

אני גר בשכונה חדשה שהכי קרובה לאיזור שממנו מגיעים הטילים, אז ברור שאכפת לי, ויש לך מחשבה של ילד בן 5, בחיי - תשנה תפיסה.

פורסם

אני גר בשכונה חדשה שהכי קרובה לאיזור שממנו מגיעים הטילים, אז ברור שאכפת לי, ויש לך מחשבה של ילד בן 5, בחיי - תשנה תפיסה.

כנ"ל..+מחזק

האזעקה הזאת זה פשוט חרטה ענקית, לא שומעים כלום!!!

לא אמרו שהתקינו צבע אדום או משהו כזה בימים האחרונים?

פורסם

אזעקה עכשיו בב"ש

האזעקה לא עובדת, קרסה, ומועברת דרך הרדיו עכשיו

ואחר כך מפקד תחנת באר שבע אמר שלא היה חחח (לא יציאות (יניקות), ולא פגיעות)

אבל ברדיו כן שמעו וירדו למקלט :)

פורסם

אחת מהרקטות נחתה בתוך כיתה של בית ספר (הראו בחדשות, היה חור ענקי בתקרה)

כמובן שלא אכתוב פה איזה בית ספר זה.. אני רק מיידע אתכם על מה שהראו בחדשות.

פורסם

באמת שלא שומעים כלום, ועוד כשאני במחשב ועם מוזיקה וחלונות סגורים בגלל הרוח והקור - בכלל!

יש לי רעיון לפרוייקט קטן ;) אעדכן עוד מעט עם עוד מידע

פורסם

לעשות פרוייקט של מחשב בתוך מארז עשוי מטילים ?

פורסם

לעשות פרוייקט של מחשב בתוך מארז עשוי מטילים ?

לא, משהו יותר מעשי -

תוכנת התרעות בעת אזעקה.

מצויין לאנשים ששומעים מוזיקה בזמן שהם מול המחשב, לחירשים, לאנשים שיושבים בבית עם חלונות סגורים ולא שומעים את האזעקה ולאיזורים שהאזעקה לא פועלת או פועלת מאוד חלש.

רעיון מצויין לטעמי, לא פעם פיספסתי אזעקה בגלל שלא שמעתי אותה - עכשיו אוכל להיות קצת יותר בטוח.

בקרוב אפרסם עוד פרטים.

פורסם

אתה באמת יכול לעשות דבר כזה

פורסם

אפשרי, רק צריך דגימת קול של האזעקה ללא הפרעות ו/או רעשים ברקע.

מישהו מתנדב?

פורסם

תפיסה של ילד בן 5? מה אתה אמיתי תגיד לי?

ומה אתה מתנשא מעלי? נראה לך שאני היחיד שאומר את זה? אתה יודע כמה תגובות באתרים ועיתונים אומרים בדיוק מה שאני אומר?

מה כאילו קשה להפעיל הגיון? או שאולי לא הקנו לך את הכלים המתאימים כשהיית קטן ואתה לא מבין.

למה שלא תתקשר להנייה וכל טיל שנופל תגיד לו "אני מצטער אחי פגעתם רק בשטח ריק.. אתם צריכים לכוון קצת לשם בשביל לפגוע בגן ילדים.."

שאלוהים יעזור לנו..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים