עבור לתוכן

נפילה ראשונה בבאר שבע

Featured Replies

פורסם

"גם בחדשות הפסיקו לדווח, הוראות מהצנזורה"

איזה שטויות הקטע אם הצנזורה אם היו יכולים לכוון אז הם ידעו איפו זה פגע (יש להם את google)

צריך להבין שאלה רקטות ללא יכולת לכוון ושהשני יפול באותו מקום זה אפסי אז כל השטויות עם הצנזורה נראה לי די מגוחך (אולי הם מצנזרים כי לא רוצים שאנשים ידעו?)

מסכים אתך שחלק מהרקטות חסרות יכולת הכוונה כמו שהיה בלבנון...אבל עדיין הם מצליחים לכוון די טוב...ובעיקר גראדים.

בכל מקרה אסור לעזור להם בכל דרך....אפילו הרמזים שנותנים עכשיו לדעתי זה יותר מדי..

• תגובות 52
  • צפיות 4.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

קיצר לכל הצעירים פה שעדיין לא עשו צבא, במיוחד לא היו בתותחנים...

למרות שהטילים שלהם הם ללא כיוון, הם משתמשים בהכוונות שאנו נותנים בנוגע לפגיעות שלהם, על מנת לסמן איזה זווית של ירי וכיוון הם צריכים לבצע.

טוב שהצבא שלנו נזכר להתחיל לעצור את המידע השוטף הזה.

כי לעומת הצפון, שלחיזבאללה יש טיווחים של הצפון משנים עברו, לחמאס אין, ועכשיו הם מטווחים מקומות שלא הגיעו אליהם בעבר.

אז על מנת למנוע עזרה, תסתמו את הפיות :)

לא מספיק לחטוף קטיושות על הגבול במלחמת לבנון השנייה, עכשיו אני צריך לחטוף אותן כאן בב"ש בזמן הלימודים?

מה יקרה שאני אסיים את התואר?? לא רוצה לדעת ??? ??? ???

פורסם

ואל תשכחו שהאתר הזה נפרץ לא מזמן ע"י האקר ערבי...

פורסם

ואל תשכחו שהאתר הזה נפרץ לא מזמן ע"י האקר ערבי...

שאני בטוח שיודע לקרוא עברית...

(לא שאני טוען שאין בחמאס אנשים שיודעים לקרוא ערבית, רק שאין קשר בין זה לבין הפריצה לאתר)

פורסם

כן, הם כשהם עולים לגן עדן מקבלים 72 מערכי SLI.

פורסם

אני גר במרכז העיר באר שבע.

לא שמעתי בום או משהו , שמעתי את הזעקה אבל היא לא היתה מספיק חזקה.

פורסם

אל תגידו איפה אתם גרים ומה שמעתם ומה לא

כי עדיין, זה נותן מידע חלקי, הרבה חלקים של מידע כאלו, יתנו בסוף מידע יחסית מדוייק...

וכולם יודעים שזה מתאים לעכשיו

http://www.youtube.com/watch?v=1uwOL4rB-go

:)

פורסם

כי עדיין, זה נותן מידע חלקי, הרבה חלקים של מידע כאלו, יתנו בסוף מידע יחסית מדוייק...

ערכתי.

פורסם

זה מספיק שאמרתם להם באיזה עיר הם פגעו , כמה פיצוצים שמעתם ובאיזה שעה והם ידעו בדיוק איך לכוון בפעם הבאה. גם ככה יש המון מידע בחדשות. שמתי לב שאין להם שום בעיה לכוון ולפגוע במטרות שלהם הם כבר יודעים איפה ובאיזה זווית לשים את הטילים מראש הם בכלל לא צריכים שום עזרה או מודיעין יש להם את ערוץ 1 ו2 ואם יש להם צלחת לווין גם את ערוץ 10 , גלי צהל הם בטוח יכולים לקלוט. עכשיו אם הממשלה היתה משקרת ואומרת שהם פגעו עם טיל בבאר שבע , שתי טילים בשטח פתחים, ושלוש טילים ברהט אז זה היה דיסאינפורמציה וחוץ מזה הממשלה היתה גם צריכה לשלוט בכל אמצאי התקשורת שזה ממש לא ראלי.

פורסם

לא חשוב.

פורסם

"קיצר לכל הצעירים פה שעדיין לא עשו צבא, במיוחד לא היו בתותחנים...

למרות שהטילים שלהם הם ללא כיוון, הם משתמשים בהכוונות שאנו נותנים בנוגע לפגיעות שלהם, על מנת לסמן איזה זווית של ירי וכיוון הם צריכים לבצע.

טוב שהצבא שלנו נזכר להתחיל לעצור את המידע השוטף הזה.

כי לעומת הצפון, שלחיזבאללה יש טיווחים של הצפון משנים עברו, לחמאס אין, ועכשיו הם מטווחים מקומות שלא הגיעו אליהם בעבר.

אז על מנת למנוע עזרה, תסתמו את הפיות

לא מספיק לחטוף קטיושות על הגבול במלחמת לבנון השנייה, עכשיו אני צריך לחטוף אותן כאן בב"ש בזמן הלימודים?

מה יקרה שאני אסיים את התואר?? לא רוצה לדעת "

נכון לא שירתתי בתותחנים

אבל הטילים שהם משגרים הם לא יצור תעשיתי ואחיד

לכן מבחינה אווירודינמית הם לא מדויקים לא משנה כמה מכוונים

ניסיתי להוריד עדכון ל - JAVA וההודעה שקיבלתי - צירפתי תמונה

הב** ****

(עריכה) זה וירוס או שזה אמיתי??

[attachment deleted by admin]

פורסם

רפי, דבר ראשון יש כפתור שנקרא ציטוט, אתה לא צריך לכתוב כפי שכתבת...

דבר שני, הטילים שלהם לא ייצור תעשייתי אחיד, זה נכון, אבל ברגע שיש לך זוית וכיוון מתאימים, תאמין לי שאם יירו מספיק, יפגעו באיזור מספיק פעמים

ואנחנו לא רוצים שזה יקרה.

ודבר שני, מה הקשר לחלק הנוסף שהכנסת למודעה? אתה רוצה לקבל אזהרה על ספאם?

פתח דיון במקום מתאים ולא כאן!

פורסם

אם כבר משהו מתאים זה

לדעתי צריך לנעול את הדיון הזה... לא צריך לדבר על זה בכלל,

אין דבר יותר פשוט מזה: אם שומעים הזעקה נכנסים לממד/מקלט/חדר מדרגות/מאחורי קיר/ מתחת למקרר וזהו, עד שזה יעבור פשוט לא להגיד כלום...

פורסם

כן, וממש יעזור אם אנחנו פה בפורום לא נדבר על זה כי כמובן שהחמא"ס מעדיף לאסוף מידע של אנשי מחשבים בני 16-30 בלי שום קשר לצבא (או קשר מועט מאוד) ובלי ידע בנושא מאשר מידע של גלי צה"ל, חדשות, ערוץ 2 וכו'. מאוד חכם. :bash:

ניסיתי להוריד עדכון ל - JAVA וההודעה שקיבלתי - צירפתי תמונה

הב** ****

(עריכה) זה וירוס או שזה אמיתי??

WTF? אזור מוחרם? אני אחרים אותם!

פורסם

אם התקשורת הייתה מבינה... זה כבר לא מעניין אנשים איפה זה נפל..

אם מהתתחלה לא היו מדברים על איפה נפל אלא רק אם היו נפגעים זה היה טוב...

הם לא היו יודעים שהם מכוונים ופוגעים וזה היה יוצר אצלהם חוסר בטחון צריך איכשהו להגיע לכלי התקשורת ולגרום להם להבין..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים