פורסם 2008 בדצמבר 3016 שנים אז ככה יש לי מחשב נייד HP PAVILION DV5-1179P84009600M GT 512אז ככה קודם כל אני רוצה להסביר את המצב לעומקואני על VISTA וישנו ממשק בויסטה שולט על צריכת הסוללה גם כאני שם על ביצועים גבוהים המשחקים לא עובדים חלקבגלל שהמעבד תמיד יורד בתדר שלועכשיו לזה מצאתי פתרון מצויין כאשר נכנסתי להגדרות צריכת החשמל וסימנתי לו שגם כאשר המחשב במנוחה (אפילו לשניה) שישאר תמיד בתדר 2.3 GHZ עכשיו גם באוורסט בדקתיעם הטעינה ובלי זה נישאר 2.3 ולא יורדעכשיו עדיין קיימת הבעיה עם המחשקיםשאני מחבר לחשמל חלק מאודשאני מנתק יש תקיעות וה FPS יורד הבנתי שכנראה זה בגלל הדרייבר החדש שהתקנתי 180.70_vista שאכן תומך בכרטיס מסך ודווקא שיפר לי במשחקים רבותאבל שאני מנתק מהחשמל הכל יורדואי אפשר לשחק במשחקיםהאם זה קשור לדרייבראם כן בבקשה תפנו אותי לדריבר שהוא לא גרסת נסיון שכרגע הכי מתאים למחשב שליוכן עשיתי את המדריך ונכנסתי לאתר הגדול של הדריברים לניידים אבל יש מלא ואי אפשר לכתוב את הדגם של הכרטיס אלה כל מיני אותיות ומספריםאני קודם שואל אם יש קשר בין הדריבר לבין השליטה בהספקת המתח לכרטיסואם אפשר דרייבר עדכני ביותר
פורסם 2008 בדצמבר 3016 שנים אני לא מצאתי אפשרות לשליטה ידנית על המתחים של כרטיס המסך.אם תראה בEVEREST תוכל לראות את התדירויות שהכרטיס עובד עליהם.כמו כן, חבל שלא ביררת לפני, במחשבים ניידים, ברגע שאתה עובד ללא מתח חיצוני, הכרטיס מסך עובד על עוצמה נמוכה יותר.לא נעים... גם אני גיליתי את זה על בשרי.
פורסם 2008 בדצמבר 3016 שנים מחבר לא לא מדובר בטעותאם תכנס להגדרות צריכת חשמל ותשנה את האפשרות מ 5 % במצב מנוחה של מעבד ל 100גם אתה תוכל לשחקאני עד אתמול שיחקתי חלק בלי כלום בלי חשמל בלי נעליים GTA IV
פורסם 2008 בדצמבר 3016 שנים כמו שאמרו פה בהגדרות צריכת החשמל תכנס ותשנה לו שגם במצב של סוללה שיפעל ב 100% זה עובד.
פורסם 2008 בדצמבר 3016 שנים לא לא מדובר בטעותאם תכנס להגדרות צריכת חשמל ותשנה את האפשרות מ 5 % במצב מנוחה של מעבד ל 100גם אתה תוכל לשחקאני עד אתמול שיחקתי חלק בלי כלום בלי חשמל בלי נעליים GTA IVכמו שאמרו פה בהגדרות צריכת החשמל תכנס ותשנה לו שגם במצב של סוללה שיפעל ב 100% זה עובד.אתם יודעים לקרוא?המעבד שלו כבר עכשיו על 100% עבודה כל הזמן.הכרטיס הגרפי שלו לא.אני כבר שנה+ עם הלפטופ הזה עשיתי כל מה שאתם יכולים לחשוב עליו, פרופיל מינימלי למתוח את הסוללה כמה שיותר, פרופילים לשחוט את המחשב כמה שיותר, כל דבר אפשרי.הדבר היחיד שתמיד נשאר קבוע זה הכרטיס מסך, לדוגמא הכרטיס שלי, יש לו 3 מצבי עבודה בחיבור לחשמל, שהוא משנה אותם לבד ככל שהוא צורך יותר אמצעים גרפיים, ו2 מצבי עבודה בעבודה על סוללה, ששניהם יותר חלשים מהמצב עבודה השני בחיבור לחשמל.תסיקו מסקנות לבד.ואם בא לכם לבדוק את זה בעצמם תתקינו EVEREST, כפי שציינתי קודם.
פורסם 2008 בדצמבר 3016 שנים מחבר אני שמח לבשר שזה הסתדר על ידי החלפת דריור לישן יותרכנראה הדריוור הישן עשה את הבעיה ההיאעכשיו שעיקתי COD 5 על סוללה 32 FPS ועם מטען 32 FPS
פורסם 2008 בדצמבר 3016 שנים מחבר מחקתי את כל מה שהיה עד כה לגמרי והורדתי את הגרסאת בטא של 179.28 יש לשוניות אצלי באוורסט שזה לא ממש מראה לי יותר מידי פרטים למרות שישי לי את המלאהתחת איזו לשונית להסתכל ב GPU ואני יגיד לךבעקרות לאחר שסימנתי שהמעבד יעבוד בתדר במקורי כל הזמן גם שהמחשב בלא מעש ולאחר מחיקה מלאה של כל דריוור והתקנה של הדריור הזה הבעיה נפתרה לגמרי פשוט בדיוק אותו הדברחוץ משהמחשב הפך להיות מפלצת זוללת חשמל הכל מעולה חחשוב אני אומר ציין לי תחת איזו לשונית ואני יגיד לך מה כתוב ואיפהלא ראיתי CL בתפריט של הכרטיס באוורסט
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.