פורסם 2008 בדצמבר 3016 שנים לפני כשבוע ביקשתי מכם הצעות למפרטי מחשב -מצאתי מפרט שמצא חן בעיניי (ולא הומלץ על ידכם) , אשמח אם תוכלו לחוות את דעתכם על המוצר:http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=10469אציין כי המחשב נועד לשימוש סטדרטי - גלישה, הורדות, צפייה אונליין בוידיאו, סרטים, משחקים מידיי פעם ושמיעת מוזיקה.בנוסף - אם מישהו מכם מכיר את החברה "שניידר" - מה יכול לספר לי עליה מבחינת השירות, וגם על שירות הלקוחות והמעבדה של HP.תודה רבה,דורון
פורסם 2008 בדצמבר 3016 שנים מחבר אכן מעט יקר,אבל -אני לא רוצה להתפשר על מעבד לא טוב, על זכרון נמוך ועל דיסק קשיח קטן.בנוסף אני רוצה כרטיס מסך טוב ולא מובנה בלוח האם - ולא רוצה לסגור דלתות למקרה שבעתיד אצטרך כ. מסך חזק.ולגביי השאלה על המשחקים - אני ממעט לשחק.בנוסף - אוסיף ואומר שהוא מגיע עם ויסטה (האם יש אפשרות לרדת ברמה ולהתקין XP?)
פורסם 2008 בדצמבר 3016 שנים מחבר אם הכוונה היא לתשלום אחד - אז כן, יש מצב. אני מעדיף לחטוף את זה ב"זבאג" מאשר לראות כל חודש שאני משלם על המחשב.
פורסם 2008 בדצמבר 3016 שנים היו לא מעט סיפורים עם שירות הלקוחות של HP, וטיפול זוועתי אצלם, אז אני מציע לך להזהר (בכל מקרה תרחיב משנתיים לשלוש במידה ותחליט שאתה מעוניין להסתכן).חוץ מזה המפרט נראה נחמד, בנוגע למחיר אני לא ממש מעודכן אז חכה לעוד תגובות.
פורסם 2008 בדצמבר 3016 שנים מחבר ומה עם רמת שירות הלקוחות של DELL?ידוע שבישראל לא יודעים לתת שירות טוב, האם HP זה משהו יוצא דופן בצורה חריגה?
פורסם 2008 בדצמבר 3016 שנים טוב אז ככה קודם כל אם זה לא שרות של מחשב עסקי רוב החברות בארץ באמת נותנות שרות לא הכי בעולם ככה שתלוי באיזה עיתוי נפלת עליהם יש כאלה שייספרו לך סיפורים יפים ויש כאלה מכוערים ממש...ככה שמשהוא ממשי לא יהיה לך עדיף שתהיה אחריות כי מה שמגיע לך תקבל השאלה איך חחחחח בקשר למחיר המחיר סביר אם אתה משלם בתשלום אחד עדיף שתוציא הכל מזומן האם אוהבים לראות שטרות ואז הוא כן ייתן לך הנחה של 200 שקל בערך גם על תשלום אחד תקבל הנחה אבל פחות כי לוקחים לו כסף על התשלום הזה (חוץ מזה המחיר בסדר). ובקשר למחשב מחשב חביב מאד קח בחשבון שאם אין לך ממש צורך משחקים אז עדיף לוותר על הכרטיס מסך נפרד, גם פחות סוללה גם יותר חום וגם יותר כסף .. אבל אם אתה משחק לפעמים וכאלה אז לך על זה. בקשר ללרדת ברמה תכנס לאתר היצרן ותבדוק אם יש דרייברים ל XP אם כן אז כן, אבל למה לך ויסטה מערכת בסדר גמור ויהיה לך מחשב חזק שיפעיל אותה היטב היא מאד נוחה הייתי ממליץ לך להשאר, לשיקולך. ובקשר לשניידר תראה בו מתווך בלבד אחרי שאתה משלם לו אתה לא מכיר אותו ככה שזה לא משנה, חוץ מזה הוא נחשב בסדר. בהצלחה בקנייה
פורסם 2008 בדצמבר 3016 שנים נא לשנות את הכותרת בהתאם לחוקי הפורום.http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=209675.0
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.