עבור לתוכן

מה אתם אומרים על כרטיס המסך הזה.

Featured Replies

פורסם

זה בשביל בני דודים שלי אני מחפש בשבילם מחשב ממוצע וזו הצעה שנתקלתי בה בעיתון מחשבים...

הם הודיעו לי כבר מראש שהם לא מתכוונים לשים אוברקלוק או להריץ משחקים כבדים ביותר בביצועים הטובים ביותר.

הם מחפשים כרטיס שיעמוד גם עכשיו וגם לזמן הקרוב לפחות בסטנדרטים של המשחקים כיום.

ואם אפשר שתביאו לי קצת פרטים טכניים על הכרטיס.. לא נשאר לי אלא לומר

תודה.

פורסם

זה בשביל בני דודים שלי אני מחפש בשבילם מחשב ממוצע וזו הצעה שנתקלתי בה בעיתון מחשבים...

הם הודיעו לי כבר מראש שהם לא מתכוונים לשים אוברקלוק או להריץ משחקים כבדים ביותר בביצועים הטובים ביותר.

הם מחפשים כרטיס שיעמוד גם עכשיו וגם לזמן הקרוב לפחות בסטנדרטים של המשחקים כיום.

ואם אפשר שתביאו לי קצת פרטים טכניים על הכרטיס.. לא נשאר לי אלא לומר

תודה.

זה חרא משולב, תן לי להסביר:

זה כרטיס מסך שבא יחד (בתוך) לוח אם, לא ניתן לעשות לו אוברקלוק, הוא משתמש בזיכרון הראשי של המחשב מה שפוגע בביצועי

הכרטיס והמחשב כולו.

למשחקים כמו פיפא וNBA הוא יכול להספיק. ליותר מזה לא ממש.

המלצה שלי: לך לפורום מפרטי מחשב, ותן שם את התקציב של המחשב ותגיד מזה צריך להיות כולל (מארז, ספק, מסך כו').

פורסם

:cwm8:

זה כרטיס מסך OB {משולב על הלוח}.

קנה רדאון 9100 והם יהנו !

לא קונים מחשבים מעיתונים או חנויות שכונתיות !

כמו שאמרו- לך לפורום "מפרטים" תבקש {יפה!} שיבנו לך מפרט, תן תקציב והופ יש לך מפרט הכי טוב שנכנס בתקציב :)

פורסם

כנ"ל (כמו שניהם) .

פורסם

זה כרטיס העשיקה המפורסם ביותר. פעם עוד היו ממציאים לו שמות וגירסאות כמו Geforce 128 SIS (עוד כשהג'יפורס 3 היה נדיר ו128 זכרון לכרטיס מסך היה בדמיון). הכרטיס הזה נמכר ככרטיס ברירת מחדל במפרטים שמרכיבות חנויות לאנשים שלא מבינים כל כך. בד"כ מצורף אליו איזה פניום 2.533 בצורה מאוד מגוחכת בה המעבד חזק מאוד אבל הכרטיס הנ"ל הוא המינימום של המינימום, צוואר הבקבוק, הוא משיג ביצועים שווים או נמוכים לGF2 400MX

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים