פורסם 2008 בדצמבר 3016 שנים היייש לי כרטיס מסך חדש.התקנתי אותו והורדתי את הכרטיס מסך הקודם.עכשיו זה כותב לי שאין אפשרות להפעיל את ה SLI (שאני בכלל לא יודע מה זה) כי צריך שני כרטיסי מסך.איך אני מבטל את הפשרות הזאת??נ.ב. כרטיס מסך nvidia geforce 7600
פורסם 2008 בדצמבר 3016 שנים SLI זה חיבור של שני כרטיסי מסך זהים של NVIDIA בו זמנית ע"מ לשפר ביצועים. מן הסתם, אם יש לך כרטיס מסך אחד בלבד אין לך SLI.איפה "זה" כותב לך שאין אפשרות להפעיל SLI?
פורסם 2008 בדצמבר 3016 שנים איזה אפשרות אתה בדיוק רוצה לבטל? את ה-SLI? כםי שנאמר, אם אין לך שני כרטיסי מסך של NVIDIA אין לך את האפשרות הזאת.
פורסם 2008 בדצמבר 3116 שנים פותח התרד אם הדבר מופיע לך כמעיין "הודעה" בדרייבר..פשוט תעדכן גירסה לדרייברים..
פורסם 2009 בינואר 116 שנים מחבר אני רוצה להוריד את הSLI, כי הוא כבר פועל אצלי וכל הזמן עושה הודעת שגיאה כי אין לי שני כרטיסים.אבל אני לא רוצה את האפשרות הזאת!!!איך אני מבטל אותה??
פורסם 2009 בינואר 116 שנים בסדר גמור, תמשיך להתעלם ממה ששואלים אותך וממה שמציעים לך ולצפות לעזרה.טוב, נו, אני אהיה נחמד היום ואשאל שוב: איפה אתה מקבל את הודעת השגיאה הזו? במשחק מסויים? בכל המשחקים? כשהוינדוס עולה?
פורסם 2009 בינואר 116 שנים תעדכן דרייבריםאני חושב שכרגע אתה התקנת את הדרייברים שבאו בדיסק של הכרטיסתוריד מפה:http://www.nvidia.com/object/winxp_178.24_whql.htmlלWinXp
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.