פורסם 2008 בדצמבר 2916 שנים אני מתלבט בין 3 חברות של מחשבים ניידיםHPMSIToshibaהאם משהוא מנוסה בקשר לאחריות שהחברות נותנות למחשבים בארץ? מה האחריות כוללת (נזק לחלקים וכד')?והאם לחברות האלה יש שירות של איסוף המחשב מהבית מהבית לתיקון במידה וצריך?
פורסם 2008 בדצמבר 2916 שנים האחריות משתנה בין הדגמים...מה שכן ניתן לומר, זה שMSI מקבל את האחריות שלו מהיבואן, שהוא IVORY, משמע, לקחת סיכון מחושב מראש.HP בעבר היו סיפורים ממש לא טובים עליהם, וחלק מהסיפורים ממשיכים, אז גם בעייתיועל טושיבה אין הרבה סיפורים, טובים או רעים, בעייתי להסיק מסקנות.
פורסם 2008 בדצמבר 3016 שנים מחבר OKמשהו יודע אם יש לIVORY שירות איסוף מהבית במסגרת האחריות או שצריך להביא את המחשב למעבדה?
פורסם 2008 בדצמבר 3016 שנים לפי מה שאני מכיר אין להם איסוף מהבית ולפי מה שאני מכיר, זה שברגע שהמחשב נכנס פעם ראשונה לשם, הוא יחזור שוב פעם ושוב פעם ושוב פעם ושוב פעם ושוב פעם ושוב פעם ושוב פעם ושוב פעם ושוב פעם ושוב פעם ושוב פעם ושוב פעם ושוב פעם ואני לא מגזים הדוגמא ההכי טובה, היא עם חבר שלי, המאורר של הלפטופ עשה לו רעש, הלך לIVORY, החליפו, ולא יודע מה קרה, המאוורר לא עבד, קיצר חזר שוב פעם, ושוב פעם קיבל מאוורר רועש ובפעם השלישית או הרביעית הוא פשוט נכנע.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.