עבור לתוכן

איך המפרט הזה?

Featured Replies

פורסם

מה הפאקים (בעיות) בו ? כאילו מה הקאטץ'? מה חלש ולמה הוא לא משתלם , או שתפתיעו אותי בכך שמחשב מוכן לשם שינוי הוא כן משתלם?..

מערכת מחשב E5200 כולל מסך 19'' SAMSUNG רחב דגם 953BW!!

מחשב נייח עם מעבד Intel® Pentium Dual Core מבית SAMSUNG דגם E5200

זיכרון ענקי!! מעבד ליבה כפולה!!

מסך מחשב 19'' רחב!!

3 שנות אחריות ע"י היבואן!!

מעבד

סוג מעבד Intel® Pentium Dual Core

מהירות המעבד 2.5GHz

דגם מעבד E5200

זכרון מטמון CACHE MB2

מהירות FSB Mhz800

אחריות למעבד כל החיים

לוח אם

דגם Intel® GRANGERLAKE

סוג ציפסט INTEL G31GL

מהירות FSB 1333 Mhz

כרטיס קול משולב High Definition Audio 5.1

כרטיס רשת intel 10/100

יציאת PCI 2

יציאת S.ATA 2

USB 2.0 6

כרטיס מסך משולב INTEL Graphics Media Accelerator X3100

אחריות ללוח אם 3 שנים

זכרון

סוג DDR II

נפח 1024MB

מהירות 800 Mhz

אחריות 3 שנים

דיסק קשיח

נפח איחסון 250GB

מהירות 7200RPM

טכנולוגיה SATA II

זיכרון מטמון cache 8MB

שם יצרן SAMSUNG

אחריות דיסק קשיח 3 שנים

כונן

סוג DVD/RW D.L X20

שם יצרן SAMSUNG

כרטיס מסך (לא משולב)

מארז

סוג מארז: ATX

ספק כח: 400 W

כניסות USB קדמיות: 2

כניסות USB אחוריות: 4

כניסת FIREWIRE:

מפרט מסך מחשב דגם 953BW מבית Samsung

משטח עבודה 19 WIDE

חיבור אנלוגי RGB & DVI דיגיטלי

זמן תגובה MS 2

בהירות 300cd/m2

קונטרסט 1:8000

צבעים 16.7mil

רזולוציה מכסימלית - 1440* 900

תק' אחריות על כל המערכת לשלוש שנים ע"י היבואן

פורסם

מה פה גרוע? איפה אתה רוצה שאני אתחיל?

1GB זכרון? לוח אם ישן ובסיסי מאוד עם כרטיס מובנה הכי חלש שיש כיום (בלי הגזמה)? מארז וספק ששוים ביחד איזה 150 שקל? העובדה שהם לא מציינים את היצרנים של חלק מהרכיבים?

לגבי "משתלם" - מפרטים שכאלו אף פעם לא היו ולא יהיו משתלמים, אבל היות ולא טרחת לציין את המחיר אי אפשר להתייחס לשאלה הזו כלל.

פורסם

דבר ראשון, כמה הוא עולה?

דבר שני, הספק והמארז בו ג'נרים, כלמור מחברה לא מוכרת, וזה בעייתי מאוד.

יש לו זיכרון בנפח קטן (עאלק "זיכרון ענק"), לוח אם לא כ"כ טוב ודיק קשיח בנפח קטן יחסית. אחרי שתאמר לנו מה התקציב והשימושים, ותוסיף אתם לכותרת ולפוסט הראשון (דוגמאות כאן: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=294718.0), נוכל לבנות לך מפרט בהתאם.

פורסם

זול מדי!

איפה שאין פירוט לגבי מה אתה מקבל סימן שהולכים לדחוף לך חרא.

פורסם
  • מחבר

זה היה ברור לי.. המטרה של אבא שלי לראות איפה החסרונות.

הוא צריך את זה לעבודה משרדית בלבד.

אולי CS 1/6 לא יותר מזה..

1800 ש"ח כולל מסך 19 אינץ' של סמסונג.

די משתלם לשימושים האלה לא?

ותודה לכל מי שהגיב.

אגב ,

איזה מחשב יותר טוב למשחקים וסרטים, או בכללי?.. :

1. זה למעלה.

2. האחד הבא:

INTEL PENTIUM D 805 DUAL CORE 2.66GHZ 533MHZ

GIGABYTE 8I845P-G

TWINMOS DDRII 512MB X 2

SAPPHIRE X1600 PRO 256MB

WD 160GB (8MB)

COMPUCASE HEC 6A21 NO PSU

HEC POWER SUPPLY 475

פורסם

המחשב שלמעלה מתאים למשחקים בערך כמו שאני ואתה יכולים לנשום מתחת למים. גם אם הוא דרוש לעבודה משרדית בלבד זה לא אומר שצריך לקנות זבל. אני לא יודע האם אכן תקבלו עליו 3 שנים אחריות, אבל גם אם כן, אני בטוח שלא תרצו להפעיל אותה כל חודשיים עקב ספק שנשרף, זכרון שהלך לעולמו (פחות סביר, אבל הם לא ציינו חברה ולך תדע איזה זכרון תקבל), טעויות בהרכבה שהתגלו או נסיון הרחבה כושל עקב בעיות פיזיות במארז.

המחשב בהודעה האחרונה היה מתאים למשחקים בתחילת דרכו, כיום הוא פשוט ישן. מה שבטוח, במקור הוא היה איכותי בהרבה מזה שאנחנו מדברים עליו.

פורסם

עדכן תקציב בכותרת + שימושים/העדפות בפוסט הראשון לפי חוקי הפורום - אחרת הדיון ינעל!

להסברים ודוגמאות גש לקרוא כאן: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=294718.0

פורסם
  • מחבר

tmpsur , אני יודע מה אני כותב.. אבא שלי לא רצה מפרט , הוא לא מחפש מחשב , לכן אין לי למה למלא טופס כזה , אין לי תקציב , אבל אם אתה רוצה ל"פרוטוקול" אין לי בעיה.

תודה לכולם.

פורסם

אולי זה אני, אבל בתור אחד ש"יודע מה הוא כותב" כלל לא ברור לי למה התכוונת במשפט הנ"ל.

אם תקרא בלינק תבין שללא רשימת הדרישות שם ותקציב קשה לתת חוות דעת רצינית.

ריכוז המידע בפוסט הראשון + כותרת עניינית נועדו לעזור לנו למצוא את כל המידע הרלוונטי במהירות ולא "לדוג" אותו מכל רחבי הפוסט.

גם אם אתה "יודע מה אתה כותב" אין הדבר פוטר אותך מעמידה בחוקי הפורום - כמו כולם.

אני מציע לך לא ללכת סתם עם הראש בקיר ולעזור לנו לעזור לך - תפגין את אותה רצינות שהיית מצפה מהתשובות שתקבל.

פורסם

קח את זה זה יותר משתלם ומתקדם ממה שהצעת וזה בטוח אהה וגם פחות יקר:

מעבד INTEL Core Duo 5200 2.5Ghz

זיכרון 2GB DDR2 800Mhz

לוח אם INTEL G31 Socket 775

כונן קשיח WD/SEAGATE/SAMSUNG 320GB בחיבור SATA II

כונן אופטי צורב DVD LG / SAMSUNG SATA

מארז MIDI ATX 400watt

1390 ש"ח

פורסם
  • מחבר

רן תודה על הניסיון לעזרה אבל אני לא רוצה מפרט.

ולמנהל , אני סה"כ רציתי לקבל חוות דעת על המפרט הזה , אני לא רוצה שיבנו לי מפרט , כי זה לאבא שלי , ואבא שלי אמר ואני מצטט " שאל תחברים שלך מהפורומים מ לא טוב במפרט הזה שיש ממפעל הפיס , אני לא רוצה לקנות רק סתם לדעת".

אני מקווה שהבנת , ואין לי שום כוונה להתנפל עליך או משהו בסגנון של זה , אני סה"כ ביקשתי חוות דעת על מפרט - לא שיבנו לי מפרט ] ואני לא רוצה לקנות מחשב עם תקציב מסוים , רק לדעת מה החסרונות במפרט.

פורסם

רון,

ה "איכות" של כל מפרט היא תמיד ביחס למחיר שלו. אם היית מציע לי את המפרט הזה ב - 699.90 הייתי קופץ על המציאה, למשל.

לכן בפורום מפרטים אם אתה לא מציין תקציב פשוט אין מה לעשות עם זה.

בנוסף המטרה העיקרית של הפורום היא לעזור לבנות מפרטים לאנשים שרוצים לקנות מחשב. אז אם אתה לא מתכוון לקנות היה עדיף שתציין זאת בפוסט הראשון כדי שאנשים רק יביעו דעה על המפרט שלך ולא יתאמצו להיכנס לאתרים ולבנות לך מפרטים ולבזבז את הזמן שלהם.

פורסם

:goodposting:

רון - אתה בוחן את הסבלנות שלי במקום להקשיב וחבל.

כל מפרט נבחן היחס לשימושים, מחיר והעדפות כמופיע בלינק שנתתי ולא בפני עצמו. אני חושב ששמבוזי סיכם את זה יפה מאוד לטובת כולם.

כולנו כאן בהתנדבות, ללא שכר ועל חשבון זמננו החופשי והיקר להחריד - אל תבזבז לנו אותו בבקשה וקח את הדברים לתשומת ליבך.

פורסם
  • מחבר

להבא, איזו כותרת לכתב לסוג נושא שכזה ובאיזה פורום לפרסם אותו? שאני אדע כי יכול להיות שאני אפתח בעתיד עוד סוג כזה של דיון.

וזה בסדר , כבר קיבלתי את התשובה שלי , אפשר לנעול. מתנצל אם זה נראה כאילו באתי במטרה לעשות "דווקא"

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים