עבור לתוכן

צריך המצלמה לטלויזיה גדולה ורסיבר איכותי

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

16 אלף נשמע מחיר קצת יקר

סתם להערכה כמה עולה טלויזיה של סוני או של פנסוניק (או כל מותג אחר)?

פורסם

http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?auction_id=1000665

אני לא יודע מה האיכויות של המוצרים האלה שנתתי אבל אני יודע שדנון היא חברה מעולה...

וגם אם אתה לא אחד שיש לו מוזרות כלשהי\אובססיה בקשר להגברה ואיכות הציוד (כמו שלי יש כלפי שקט) אז אני לא חושב שאתה צריך להוציא 2000 על מגבר ועוד 5000 על רמקולים ועוד 1000 על dvd.

פורסם

בקשר לרמקולים, ב-5 וחצי אלף שקל אתה משיג אחלה מערכת, ולא רמקולים לויינים,

למשל קדמיים -

Tannoy R2, Mission M73 - מחירם הוא 2250 ו2000 שקל בהתאמה (~)

ונשאר לך עוד 3 אלף שקל לאחוריים ולסנטר, באחוריים אין טעם להשקיע יותר מידי כי התפקיד שלהם הוא רק סראונד,

לעומת זאת תשקיע בסנטר איכותי, זה כן חשוב (לדעתי) שרואים סרטים.

אולי אפילו בתקציב שלך ייכנסו לך רמקולים קדמיים יותר יקרים קצת, תלך לחנות תתרשם ותגיד לנו מה אהבת, זה עניין של טעם

וסגנון.

פורסם
  • מחבר

אם כבר התחלנו לדבר על רמקלים אז אפ אפשר לקבל הצעות גם לרמקולים בתקציב של בערך 5 אלף שכמובן יתאימו לרסיבר

ואם אפשר גם לינקים או לפחות שמות מלאים לדברים שאתם ממליצים

פורסם

במקום לכוון אותך לדגמים מסויימים, אני אתן לך חברות שמומלץ לשמוע בשביל שאתה תגיע למסקנות של מה אתה אוהב ומה לא.

Tannoy

Avance

Kef

Jm lab

Mission

Paradigm

Wharfedale

Canton

Triangle

B&W

Acustic energy

Monitor audio

נתתי לך את כל החברות שעולות לי בראש שכדאי לשמוע, חלקן לא כ"כ לתקציב שלך (אפילו רובן, אבל גם לחברות היותר יקרות יש מדפיים במחירים סבירים) וחלקן יותר מתאימות לך.

לך תשמע, תחזור ותגיד לנו מה מצא חן בעיניך.

פורסם

http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?auction_id=1000665

אני לא יודע מה האיכויות של המוצרים האלה שנתתי אבל אני יודע שדנון היא חברה מעולה...

וגם אם אתה לא אחד שיש לו מוזרות כלשהי\אובססיה בקשר להגברה ואיכות הציוד (כמו שלי יש כלפי שקט) אז אני לא חושב שאתה צריך להוציא 2000 על מגבר ועוד 5000 על רמקולים ועוד 1000 על dvd.

רמקולים של פירלס, נו באמת ?!

לכותב הת'רד (Holly) - אל תחשוב להתקרב אפילו !

והשקעה ברמקולים זה עניין יחסי וכל אחד רואה את זה אחרת ! כבר היה ויכוח על זה בעבר.

פורסם

ממש חבל שמשלבים רסיבר ממש חמוד של דנון עם חתיכות פלסטיק שמביישות את השם של מילקי

:-\ :'(

עוד הצעה קטנה בקשר לרכישת רסיבר , אני מציע לך ללכת לחנויות סאונד מקצועיות ולא חנויות חשמל שמוכרות גם תנורים , קומקומים

ועוד .

פורסם

בקשר לרמקולים, אין מה להוסיף כי אמרו לך דברים נכונים וכל מה שנשאר לך זה ללכת לשמוע בחנויות.

טלויזיות

אם יש כסף, לך על לווה, LOEWE, חברה מעולה, לבני דודים שלי יש שני 34" שלהם, אנחנו חשבנו לקנות גם.

האיכות תמונה מעולה, פשוט מעולה!

אם אתה רוצה להשקיע פחות, לך רק על טושיבה, או סוני, ומהסדרות החדשות והשטוחות שלהן.

תהנה ובהצלחה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים